- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
válasz
bobalazs #31070 üzenetére
Nekem ez nem megy, bejelentkezéskor mindig ez a hibaüzenet ugrik fel:
De a háttérben semmi nem fut.
Az OTP Válasza eu volt:
Android 8-as vagy annál régebbi verziónál tapasztalható az Ön által jelzett jelenség.A kapott üzenetet az overlayer attack támadások ellen került bevezetésre, hogy észrevétlenül beépülő köztes alkalmazások ne tudjanak jogosulatlanul adatokat megszerezni. Ez a védelem, riasztás ad minden olyan esetben, ahol egy alkalmazás átfedésben is fut a MobilBankkal. Például az alábbiak is okozhatnak ilyen átfedő működést: Messenger, ES File Explorer, CleanMaster, Lux, Twilight. Ezek bármelyikének megléte potenciálisan előhozhatja a figyelmeztető ablakot, de egyéb hasonló alkalmazások is lehetnek okozói ennek. Az utóbbi kettő fényerőt szabályozó alkalmazás, melyek folyamatosan futnak a háttérben, szóval valószínűleg csak a törlésük oldja meg a problémát. Egyéb javaslat, ha lehetséges az Android verzió frissítése tud lenni (minimum 9-es andorid) , mert ott már kapcsolgatható alkalmazásonként, hogy engedélyezett-e átfedni más alkalmazásokat vagy sem.
-
G.F.
aktív tag
válasz
bobalazs #31066 üzenetére
2022. március 1-től az OTP Bank kivezette a lakossági SmartBank mobilalkalmazást, helyét az új OTP MobilBank applikáció vette át.
-
-
beef
őstag
válasz
bobalazs #30313 üzenetére
Csak ideteszem, hogy 21 óra alatt mit produkát, ebből 3 óra erdőben, gondolom látszódik melyik szakasz az. Miközben ebben az időben is idle volt. Szóval attól is függ épp milyen térerő érhető el.
A gyári töltő az nem gyorstöltő emlékeim szerint. Nekem egy QC3.0-as Blitzwolf tudja a ~ 2600mA-t megfelelő kernellel. Crdroid alatt most max 2000.
-
beef
őstag
válasz
bobalazs #30263 üzenetére
Azért kérdeztem csak, mert azt hittem tudsz valami extra (általam nem ismert) infót, azért csinálod így.
Egyébként Orange recovery-ben lehet összefűzni a telepítéseket. Tehát berakod listába, rom, gapps, magisk, stb. zip-eket és egymás után lefuttatja. Nem kell külön figyelni, hogy mikor végzett az aktuális telepítés.
Persze hasznosabb külön, mert akkor a log-ot könnyebben át tudod nézni, hogy kaptál-e valami hibaüzenet az aktuális telepítésnél. -
-
macssessz
tag
válasz
bobalazs #30231 üzenetére
A HW apróra már írtam, a választ várom.
Csak azért kérdeztem itt, hátha valaki látott ilyet a közelmúltban.
Az Aliexpresst meg hasonlókat kihagynám.
Egyrészt nem rendeltem még, nem tudom hogyan kell csinálni, másrészt fájna ha az ezer forintos tokért fizetnék két-három ezer postaköltséget. Akkor megvehetem itt is és esetleg még meg is tapizhatom mielőtt megveszem. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bobalazs #30211 üzenetére
Nem ez a LazyFlasheres dolog kell?
Recoveryből telepíteni, ami neked ahogy látom a narancsróka. És a reboot system után el kellene indulnia miui-nak.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged