- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FélénkSAS
csendes tag
Köszi, akkor Xiaomi Mi 9 SE ami közel van méretben de ott aksi gond, ami viszont nekem fontos így az nem jó.
Huawei P20, Honor 10 ami méretben és tudásban hasonló, csak drágább ?
Akkor rájuk nézek.Nekem a redmi 4x kéne méretben hasonló kijlezővel, aksi mérettel és kornak megfelelő belsővel, ha más típus akkor fájú szívvel de lehet más típus lesz.
-
FélénkSAS
csendes tag
válasz
albiosz #30367 üzenetére
Nekem pont jó volt. Mérete és amit tudott. Tökéletes. De édesanyámnak is magamnak is szeretnék egy újat, elhasználódtak az évek alatt és most van egy lehetőség a cserére.
Nem kell nagyobb kijelző. Talán ha gyorsabb egy kicsit, vagy jobb fényképezés hisz megy az idő, de alapvetően 4x hasonló kéne. -
FélénkSAS
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni.
Redmi 4x készülékem volt és van szeretném lecserélni
Nagyon elégedett voltam vele, ár-érték arányában pláne ! Minden tudott mi nekem kellett.Tudtok ajánlani az új Redmik közül - a MOST kaphatók közül -hasonlót ami 40-65 ezer közt árban kb és jónak tartjátok, megbízhatónak ?
Redmi 7es 8 és 9es sorozatból melyik ami rossz (kerülendő) és melyik ami érdekes a fentiek alapján ?
Előre is köszönöm ha valaki válaszol.
-
FélénkSAS
csendes tag
Sziasztok,
Redmi 4X mobilom van.
A rajta lévő képeket, videókat szeretném áttölteni kábellel a számítógépre./windows10/
A számítógép felismeri a mobilt, de nem lát rajta semmit.
Gondolom telepíteni kéne programot a mobilra (és esetleg a gépre is) ?
De mit ? Előre is köszönöm szépen a segítséget !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged