Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
sziasztok,
lassan 1 eve nem jartam erre, de felesegem telefonjat ideje lenne frissiteni.
unlocked, 18 marciusi miuihu van rajta.
vagy miuihu vagy xiaomi.eu kellene, de ugye mar nem tamogatott, igy nincs letoltesi link.
segitene valaki JOL MUKODO 'friss' rom linkjevel?
csak miui erdekel.
koszi -
siddis
őstag
Mivel már több mint 24 órája állt a build-sorban, így valami faszkalap reggel négykor törölte az egész sort és már a június 4-i build-ek pörögnek, amiben ugye megint nincsen Santoni.. miért is lenne..
Elképzeltem pár dolgot a drága mamájukkal kapcsolatban most azért..
-
-
siddis
őstag
Olyan 24 óra múlva lesz megint LOS 16.1 a hivatalos forrásból, beindultak már a dolgok a leállás után.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Régebben még írtam, hogy a telefon kijelzője megsérült. Azóta is úgy van.
Néha napján a telefonom furcsaságokat produkál. A kijelző annyira "lehibernálódik"', vagy nem is tudom, hogy írjam, hogy a kijelzőt sem a fizikai gombokkal, sem az ujjlenyomat olvasóval nem tudom életre kelteni.
Egyszer a hajnali ébresztőt nem bírtam leállítani, mert a kijelző nem óhajtott magához térni, csak apró rezgésekkel reagált a fizikai gombok megnyomására, amivel a kijelzőnek kéne normál esetben felkelnie. (Restarttal sikerült csak helyreállítanom.)
Lehet ennek köze a sérült kijelzőhöz? Ami kezd esetleg a döglődés felé haladni, vagy más miatt lehet?
Vagy hülyül a nagyon régi rom, ami rajta van? Amúgy nézem itt az írásaitokat, és lehet újat kéne rá feldobnom.
Ez esetben melyiket ajánlanátok:
Ami nekem fontos és működjön. Magisk, Viper, MyAndroidTools, Root Browser, Quick Reboot. -
siddis
őstag
Amúgy ez a csávó csinált egy sima 3-as kernel-es verziót is ebből a 17.1-es LOS-ból, arra felrakva a Sid_key - kernelt nálam legalább láthatóak például a használt frekvenciák a processzornál meg pár apróság..
-
törölt tag
Friss ropogós LOS 17.1::
-
beef
őstag
Ha hosszabb támogatást akartok, akkor célszerű pl. a Bliss-t használni, ők nem egy sufnituningos indiai, aki majd a harmadik bulid után dobja a fejlesztést.
Nekem most a 12.7 fut ebből. Eddig hibátlanul. -
siddis
őstag
Jó hír hogy mintha beindult volna a Lineage OS Nightly build-ek készítése, a rossz meg hogy nem láttam benne santoni-t most reggel..
-
siddis
őstag
Mai Statix OS
-
siddis
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérdésem: van jelenleg olyan stabil rom amivel elviselhető teljesítményű a telefon?
Global 11.0.2 van fent, ezzel nagyon idegesítő használni. Állandóan laggol, többször a falhozvágás határán voltam már.
Köszönöm
-
-
siddis
őstag
Úgy láttam, hogy megint beröffent a LOS build szervere, valszeg' lesz ma új build már májusi security patch-el..
-
petya2000
csendes tag
Sziasztok!
MIUI 8.5.2.0 van jelenleg a telefonon.
Folyamatosan dobja a frissítés, hogy 9.6.2.0-ra elérhető lenne.
Olvastam itt a fórumon kb 2-300 hszt., de igazából nem derült ki számomra néhány dolog, úgymint:
- Érdemes lenne e erre frissíteni avagy sem ?
- Lesz e még ettől is újabb frissítés ezt követően ?
- Hogyan változik az üzemidő (fontos) ?
- Hívások hang minősége, kamera kép minősége, GPS (stabil és megbízható) működése, mobilnet (4g), wifi... stb esetlegesen előforduló hibák.
8.2-ről is úgy 1.5 év után félve váltottam, szóval csak akkor tenném fel, ha van érdemi változás, fejlődés. Nem szeretnék visszalépést.
Szóval érdekelne a véleményetek kedves tagok, illetve pro és kontra tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban.
Előre is köszönöm azoknak akik "szánnak rám pár sort"!
-
koshmar
veterán
Üdv!
A telefont 100%-ról levettem reggel 6-kor, 9-kor már 83% volt, és semmit nem csináltam vele, a kijelzőt se kapcsoltam be.. mitől lehet ez?
Ilyenkor mindig újraindítom, ez meg szokta oldani, de akkor se normális ez. -
kano
nagyúr
Köszönöm szépen!
Az az érdekes, hogy ezt azóta csinálja amióta áthelyeztem lakáson belül a routeremet.
Vagy most kezd megdögleni a routerem? -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap azt kezdte el csinálni a telefon PE (de több Android 10 alatt ezt csinálja: PE, LosX) romon, hogy nem csatlakozik a WiFi-hez. Illetve azt írja, hogy nincs internet. Ez 7.1.2-n nincs, tökéletesen működik.
Találkozott valaki már ilyennel? Esetleg van olyan wifi csatorna amit nem szeret a telefon?
Köszönöm! -
törölt tag
SID csinált egy game over 0.1 kernelt amihez olyan ROM kell amelyik gyárilag 4.9.xxx jön,mert ha 3.18.xxx rakod fel akkor lehetnek gondok.....
-
Jakuu
őstag
Nalam mg tuti volt tobb, amikor feltettem a telefonra a Quick charge Mod-ot. Volt Magisk modulja is. Mar nem tudom visszakovetni, mert idokozben Note 8=ra csereltem. De az biztos, hogy nem sokkal volt tobb mint egy ora a full toltes.
Kijelzes is mas volt, mint a szabvany toltesnel. -
beef
őstag
Nekem eddig 2A volt a csúcs bármilyen custom rom/kernel/qcmod párossal.
Bár utóbbinál 2.5-3.0A-t ír a fejlesztő. Amit a Blitzwolf QC3-as töltőm biztos tudna. Viszont ami garantáltan nem megy rajta az a 9/12V-os gyorstöltés. Ami már a QC2.0-ban is szabvány volt.
A Snapdragon 435 chip pedig a QC3.0-t is támogatja. -
-
törölt tag
Az lehetséges hogy vettem egy Blitzwolf töltőt és annak kábelével töltve a gyári töltő is tudja a gyorstöltést,vagy ez ROM függő? (PE 10 PLUS with 3.18.140)
-
törölt tag
Új Parrot43 féle Gcam! (Video nem megy)
Próbát megér,remélem.egyszer fog menni rajta a videó is.
-
törölt tag
-
trebrona
nagyúr
https://edigital.hu/tok-hatlap/nillkin-muanyag-tok-xiaomi-redmi-4x-keszulekhez-fekete-p523275
https://www.emag.hu/xiaomi-redmi-4x-ablakos-bor-flip-tok-sotetkek-07595/pd/D3LH8LBBM/
https://www.bestmarkt.hu/mofi-xiaomi-redmi-4x-flip-tok-mintas-arany-p526773stb-stb
Google gondolom nem csak nálam működik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ebay-en még van rengeteg. Pl: https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-5A-4X-Note-4X-Business-Class-Leather-Case-Flip-Wallet-Cover/383543167810?hash=item594cf44b42:m:mFBVri4T9z0yja9Lnu-j-9Q
-
kano
nagyúr
Nincs esetleg valakinek beszerzési forrása flip tokra itthonról? Vagy esetleg eladó?
Aliról rendeltük még feleségemnek, de most már ott sem igen találok flip tokot.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy csak a szokásos, valami szahib portolta, gondolom soha többet semmi frissítés, a többit te is kitalálod..
sokat gondolkodtam asszonynak az Mi 9 SE-n, de az üzemidő és a kijelzős ujjlenyomatolvasó miatt eddig elvetettem.

Mitől lett ez Lineage X?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)