Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz
FélénkSAS
üzenetére
Pl. az árukereső ezeket hozza ebben az árkategóriában max. 5,7 colig.
-
Mercutio_
félisten
válasz
FélénkSAS
üzenetére
Ahogy picit lentebb is írtam: Ami nem sokkal nagyobb, az a Xiaomi Mi 9 SE, de annak kisebb az aksija, így max 1 napot bír, esetleg Huawei P20, Honor 10, de ezek már lényegesen drágábbak és csak használtan tudod megvenni őket.
Vagy lemondasz a kis méretről és nézel egy Redmi Note 7/8/9-et szintén apróról, vagy az előttem ajánlott Redmi 9-et újonnan. -
albiosz
őstag
válasz
FélénkSAS
üzenetére
Szia!
Mi az oka a cserének? Feleségem nemrég sajnos pókhálósította az övét, így nálunk is kellett utód. Redmi 9-re esett a választás. 4/64, nagyobb akksi, nagyobb kijelző, modernebb. Jó cucc, de egy tepsi. 6,53" szemben a 4X 5"-os kijelzőjével. Baromi nagy, ami egy nőnek nem feltétlen gond, mert majdnem mindig van náluk táska. Viszont én komolyan nem tudom mit veszek majd, ha feladná a 4X-em. Ez még pont elfér a zsebemben és én nem hordozok táskát, ha elugrok a gyerekkel a játszótérre vagy átszaladok a boltba. Nem tudom ez nálad mennyire szempont. Ha nem, akkor 50 körül elhozható a Redmi 9, pl. innen: [link]
szerk.: ja az lemaradt, hogy ennél kisebbet nem találtam olyat, ami nem visszalépés a 4X-hez képest. Azért lett ez a tepsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest