- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17048 üzenetére
Érdekes.....AEX bug?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17044 üzenetére
Hogyan érted el ezt?
-
glacious
addikt
Üdv, valami nem engedi kikapcsolódni a kijelzőt, semmi újat nem telepítettem, vajon mi lehet?
-
Dhampir
félisten
válasz
erwin89 #17034 üzenetére
Böngészéshez jól jöhet a nagyobb kijelző is; Xiaomi Redmi Note 5A Prime
(#17015) kokopo
Majdnem napi szinten kerül a kezembe P9 Lite 2017, az sem sem rossz teló, de annyira nem vagyok elájulva tőle. Igaz, hogy épp érkezett rá frissítés. Nem tudom, hogy a P10 Lite szoftveresen mennyi ideig lesz támogatva... vagy éppen a 4X?
-
wanted5
őstag
válasz
Black_Raven #16877 üzenetére
Nekem még mindig 5-6 óra max, mobilnet nélkül. Nem értem....
-
erwin89
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni telefon választással kapcsolatban. A hugomnak szeretnék egy telefont, 18 éves, sokat böngészik, youtubozik, 35-40 ezret szánnánk rá, Ez a teló pont a határ, 41-42-
Esetleg lenne más vetélytárs, alternatíva amit Magyarországon megkapnék ennyiért? Vagy mást használtan? Bár inkább maradnék az újnál. Illetve ennél a telefonnál pár típushibát írnátok, amik előfordultak eddig. Böngészem a topicot, de nem nagyon látok ilyet, és viszonylag gyorsan kellene egy új teló. Na és remélem találok hozzá jó tokot, fóliát, mert néha elég ügyetlenKöszönöm előre is!
-
Ittnemaz
aktív tag
üdv!
probáltam keresni megoldást,de hogy lehet az ujjlenyomat olvasot kikapcsolni?
véletlenül hozzá érek és feléled a képernyö amit zavar.... -
Attee88
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy ezzel a 4X global verzióval működik az OTP Smartbank?
A smartbank alkalmazás hozzászólásainál emlékszem régebben, hogy sokan panaszkodtak Xiaomi telefonnal, hogy nem működik, mert az alkalmazás módosítottnak látta az oprendszert.
Ez nekem nagyon fontos lenne, ha működne, lecserélném az S5-öm.
Köszönöm a segítséget!Attila
-
trebrona
nagyúr
Igen, erre írtam a további bállításokat, ha jól emlékszem global romon úgy van fordítva.
Szerk:
Ahogyan a közben érkezett scrceenshoton is látszik. -
Mecy_Lacee
senior tag
Beállítások keresője segít:
Talán segít ez a kép. -
joe47
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a SIM kártyának, hogy tudom megváltoztatni a pin kódját?
Köszönöm.
-
albiosz
őstag
Nekem is remeg a kezem a vételen. 35-ért el tudnám hozni a szlovák webshoptól, de semmi baja a jelenlegi Nokiának.
Tudtok ez elkövetkező ~1 évben hasonló méretű Xiaomiról? 5" nekem bőven elég. Mi A1 szimpatikus lenne tudásban, de az már nagy egy farmerzsebhez.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
ananaszmamut #17011 üzenetére
Nem csak hogy lekerekített, de kétféle kijelzőnek hála legalább kétféle módon van a kerekítés is. Úgyhogy ha ez neked lelkitörés, akkor a 4X nem lesz a barátod, mert kell egy-két kör mire találta rendesen rá passzolót. És akkor még ott a lehetőség mint nálam, hogy hiába passzol annyira lerontja az érzékenységet, hogy legszívesebben levennéd.
-
glacious
addikt
válasz
ananaszmamut #17011 üzenetére
Én még keresem a megfelelőt, addig brotect airglass van rajta, jobb mint egy sima műanyag, de messze nem véd olyan jól.
-
glacious
addikt
válasz
ananaszmamut #17005 üzenetére
Ennek is lekerekített a kijelzője, játékra jobb, viszont a p10 liteban szebb és nagyobb felbontású kijelző van, valamint a felhasználói felület és alkalmazások betöltése nagyjából másfélszer gyorsabb, a P10L erősebb processzora miatt.
-
kokopo
aktív tag
válasz
ananaszmamut #17005 üzenetére
Szerintem necsereld le erre a telora ...
-
ananaszmamut
csendes tag
Sziasztok. Jelenleg p10 lite-ot használok de elgondolkodtam hogy lecseréljem egy 4x-re.
Az oka az akku nagyobb es a legfőbb hogy a p10 lite kijelzője lekerekitett es az uvegfolia allandoan belevegősödik es berebed a szelen... Nagyon bosszant.
Valaki cserélt mar p10 lite-rol?
Amugy teljesen megvagyok elégedve a teloval. Ha ennyit vagy ilyen minőseg a 4x akkor lecserelem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest