-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, vettem én is ebből a csak kereten ragadó, színes üvegfóliából, de a ragasztott részeken "olajfoltos", ahogy páran már írtátok a topikban. Ez a ragasztó, és javulni fog? Vagy egyszerűen ez ilyen? Köszi előre is.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Dwatti #10495 üzenetére
Sajnos a kijelzőben van a hiba, nekem olyan felhősödésnek tűnik, mint az LG G2-mnek is volt anno, és az hajlamos rosszabbodni. EBBG kijelző, elég sok topikban említik hozzá ezt a hibát, illetve ugyanabban a magasságban a telefon két szélén vannak apró kis "csillagok", amik néha látszanak, néha nem.
Úgyhogy akármennyire is sajnálom, de azt hiszem megy vissza.
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen készüléket ajándékba, és teljesen fekete képnél, nagyjából az értesítési sáv magasságában van egy függőleges csík, ahol világosabb a kijelző, lefotózni nem nagyon tudtam úgy, hogy értékelhetően látsszon. Lehet, hogy a fólia miatt van? Ajándék mivolta miatt nem szeretném levenni a gyárit róla. Bár inkább a kijelzőre gyanakszom.
Nem hiszem, hogy az ajándékozottat különösen zavarná, ha esetleg fólia nélkül is ilyen lenne, elvégre az esetek minimum 95%-ban nem látszik, de azért érdekel, más is találkozott-e már ilyennel.
Köszi.
Szerk: Ennyire sikerült lefotóznom, sajnos itt látszik, hogy van egy piros pixelhiba is a csík alatt, valamint a két szélén is vannak apró pöttyök. Küldjem vissza szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged