Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
cyberapa #6326 üzenetére
Én is még eredetit használok.
Mondjuk nem vagyok megelégedve vele, de azért ki akarom ismerni az összes hibáját.
Érdekes egyébként az árváltozás. Mert végül is nem árváltozás, hanem megszűnt a Netshop-os rendelési lehetőség. Ha csak áremelkedés lenne, azt mondanám, hogy ez jó, mert úgy érzik a T-nél, hogy amikor kihozzák rá a 2.1-et, akkor jobban rákapnak úgy is az emberek.
Azonban a valóság az, hogy megszűntették az egyik értékesítési formát, ami azt is jelentheti, hogy nem fontos a T-nek ez a típus...
Bocsi a csapongásaimért. -
Akron99
aktív tag
-
törölt tag
válasz
cyberapa #4807 üzenetére
Ott van a szürke ablakban, h ha fel van téve a discover server program (az asztali gépre), akkor annak az adatait.
Ha erről a programról van szó, akkor még csak macre van meg a server hozzá.PS. nincs még androidos cuccom, de egy ideje böngészem a kapcsolódó topicokat, mert lehet h a közeljövőben lesz.
-
Akron99
aktív tag
válasz
cyberapa #4286 üzenetére
ÁÁÁ. Üdv minden volt Psionosnak!
De jó is volt az ...szerintem az közel ált a tökéleteshez (akkoriban még nem volt persze mindenhol net).
10-15 éve amikor még nem is volt meg az a szavunk, hogy mobil, de a Psion olyat tudott, ami még ma is hasznos lenne. pl. annak a naptár (Agenda) funkciója tökéletes volt -
Khelben
nagyúr
válasz
cyberapa #4286 üzenetére
Ezt az utat én is végigjártam, psiontól az ipaq-ig, jornadám is volt
Alapból egy mobil eszköz sosem lesz alkalmas fényképezésre, mert ahhoz méretes objektív kell. Kényelmesen se lehet rajta gépelni, mert ahhoz rendes méretű billentyűzet kell. Harmadrészt a sokat tudó kütyük sokszorosába kerülnek annak, mintha külön vennéd meg őket, és sosem fogják a funkciókat úgy tudni, mint egy céleszköz. És ez mindig így lesz, akkor is, amikor már a körmünk alá építjük be a számítógépünket.
Úgyhogy ha rendesen mindent használsz, kénytelen vagy sok kütyüvel járkálni.
-
Cobyka
csendes tag
válasz
cyberapa #3001 üzenetére
Na ennyit a frissítésről. Irány a szervíz.
Először csak nem tudtak hívni (SMS-t kaptam sikertelen hívásról hívásfogadás helyett).
Gondoltam újraindítom, de meg sem nyikkan, az android logónál megáll...
Még jó hogy megvan az előző telómU.I.: Frissítés előtt minden rendben volt, a ROM eredeti.
-
sippet
senior tag
válasz
cyberapa #2813 üzenetére
ennel egyszerubb nem nagyon lesz soha. gyakorlatilag nehany zip fajlt es mappat kell letolteni a memoriakartyara, es az azokban levo tartalmat futtatni. ezt nem neveznem bonyolultnak. amivel problemak lehetnek (es akkor sem vegzetesek, legfeljebb sikertelen lesz a muvelet), az az, ha rossz fajlokat toltesz le, de ha elotte itt a topicban rakerdezel, akkor mint latod, a segitokesz nepek megadjak neked a konkret linkeket, nem kell magadtol kisilabizalnod, hogy epp hol tart az egesz.
-
alansmithee
tag
válasz
cyberapa #2813 üzenetére
húúú ez de nagyon jól jött!!!!
hát nem tudom mennyire bolond biztos a leírás.. így elsőre télleg vadnak tűnik... de anno sokat játszadoztam ubuntu linux-al és csak csinálni kell és megy az... remélem ezzel is így lesz
mondjuk az nem mondom hogy minden össze is jött ubuntu alatt amit meg akartam csinálni
-
n00n
őstag
válasz
cyberapa #2593 üzenetére
Lejjebb kell scrollozni és ott van, hogy download, majd pedig fél percet várni kell. De felraktam data.hu-ra, onnan könnyebben le tudod szedni, itt a link: [link]
Kattints az ingyenesre, majd a nem élek vele és a letöltésre!
Egyébként az akksiról:
Reggel kicsi előbb mint 7 óra lehúztam a töltőről (full töltés), majd otthon is felejtettem azzal a mozdulattal, most néztem meg, az akksija kb 10 óra alatt 97%-ra merült le, azaz 3%. Jó gaz, hogy hozzá se nyúltam, de azért ez megnyugtathatja azokat akik olyanokat olvastak, hogy másoknak este teljesen lemerült fél-akksiról, meg ilyenek.
-
-
válasz
cyberapa #2294 üzenetére
Nekem jól működik a Google szinkron. Csak akkor volt vele bajom, amikor a Favorite-be raktam ki kontaktokat. Amióta a Favorite üres, azóta minden jó.
A néhány legfontosabb személyt meg kiraktam shortcutként a Home-ra. Egyébként erre még jobb a Better Cut, amivel olyan shortcutot is tudsz készíteni, ami gyorshívóként funkciónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest