- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
dorkababa #9205 üzenetére
Semmilyen új funkció nincs a 3D Gallery-ben, ezeket mind tudja a sima Gallery is.
De azért tényleg jól néz ki. Mondjuk az gáz, hogyha átfordítom a telefont kép nézegetése közben, mert a kép úgy mutat jó, akkor kilép a főmenübe... Így mondjuk használhatatlan, ha egymás után nézel álló és fekvő képeket. -
bounty123
őstag
válasz
dorkababa #9205 üzenetére
Igen, tényleg nagyon durva a 3d gallery. Nem gondoltam, hogy ilyen sebességű/minőségű megjelenítésre képes a Pulse hardvere.
Én a rom-ba nem sütöttem bele galleryt, hanem a topikban később belinkelt gallery3d appot tettem fel, mert állítólag az újabb. hiba nélkül működik. -
sagesz93
addikt
válasz
dorkababa #9154 üzenetére
f1 racing az app neve
Szerintem komoly. Van a fotmob nevezetű, az is hasonló, csak ott fociba(csomó bajnokság + vb és társai)
Ez lenne a cucc. -
Gloob
addikt
-
bounty123
őstag
-
dorkababa
aktív tag
válasz
dorkababa #9050 üzenetére
Installation
To install this ROM:
Ensure you have a custom recovery image installed (see 'requirements' above)Requirements
In order to use this ROM on your device, you must have a custom recovery image installed. You can read more about how to install a CRI on your device in this topic.
How to install - Mac, Linux and OSX
- Download the recovery zip file and extract to a directory
- Put your device in bootloader mode - turn if off, then tap the powerbutton while holding the 'Volume Down' and 'End (Red)' keys
- WINDOWS - double click 'install-recovery-windows.bat' -
kukacka11
tag
válasz
dorkababa #9010 üzenetére
Azokat ki lehet szedni utólag is.
Én is azt csináltam, hogy ami felesleges volt azt mind töröltem. Pl Road Sync meg társai.
Még mindig nem értem, hogy mi a különbség az A2SD és az A2SD+ között.
Amiket nem én főzök azokban az van benne ami alapból ki van pipálva? Mert az nekem simán megfelel. -
n00n
őstag
válasz
dorkababa #7407 üzenetére
Igen MCR 1.7 volt fent rajta.
1. Szinkronizáltam a kapcsolatokat/névjegyeket a Google-el. (Hogy majd az új rendszerre le tudjam hozni)
2. Felmásoltam az új ROMot (nem kell kicsomagolni) az SD kártyára.
3. Kikapcsoltam a telefont, majd a Menü + Piros (lerakó) gomb + bekapcsolás gombbal elindítottam.
4. Ott csináltam a biztonság kedvéért egy backupot a nandroiddal.
5. Wipeoltam mindent
6. Majd a Flash zip form SD card menüpontban megkerestem az új romot.
7. Újraindult és be happy itt a 2.1További tapasztalok: A kamera sokkal gyorsabb lett, szinte egyből elindul. A képe is szebbnek tűnik (ezt a modacos is írták). Jóval gyorsabb maga a telefon is, már kezd iphone feeling lenni. Bár egy kicsit nekem még így is néha döcögős. További észrevételek később, most nem tudom tovább nyomkodni, mert mindjárt lemerülök és nincs itt a töltőm.
Az Android 2.2 450% gyorsabb a 2.1-nél. Biztató.
-
n00n
őstag
válasz
dorkababa #7401 üzenetére
Így van, kint az r3:
Changelog
r3
* Replaced build fingerprint with HTC Legend production fingerprint to ensure Market compatability
* Added Quick Boot
* Removed some not-needed APKs
* Fixed su / Superuser functionality
* Fixed 'reboot' command
* Added 'terminfo' to allow apps such as 'nano' etc
* Added A2SD+
* Added version number to software about screen
* Updated Google Maps to 4.2.0Lehet este bepróbálom.
-
llaszlo
veterán
válasz
dorkababa #6388 üzenetére
Nem értem ezeketek a lassulásos dolgokat. Ha nekem több, mint 200 appal nem volt lassú a telefon akkor másnak nem tudom, hogy miért az. Még a gyári ROM-nál megértem a lassulást, de MCR-rel nem.
Most nem tudom, hogy mennyi app van rajta, de az új kártyával határozottan gyorsabb. -
Klemens
őstag
válasz
dorkababa #6053 üzenetére
Amire Te gondolsz az a Favorite Contacts, de az tényleg borzasztó... A görgetése valami borzadáj, lassú vagy sokat ugrik... fújj.
A sima Contacts, azzal én személy szerint meg vagyok elégedve.Jadro: Gondolom ezt nekem szántad.
Én nem érzek sebességváltozást az 1.5-ös és az 1.7-es T-hez képest. -
Klemens
őstag
válasz
dorkababa #6051 üzenetére
Ez 1.7, de T-Style. Jobban bejön, mint az alap Vanilla. Tudom van Panda Home meg ilyen Homa meg olyan Homa, de azokkal én nem küszködök.
Tetszik a 5x4-es ikon elrendezés a teljes képernyőn, Vanilla-n csak 4x4 van és a képernyő teteje "parlagon" van.
Legfeljebb ha találok valami nagyon zsír és jó Home-ot, akkor váltok Vanilla-ra. -
llaszlo
veterán
válasz
dorkababa #5892 üzenetére
Van egy hasonló ami testre szabható,
http://www.androlib.com/android.application.com-androidapps-widget-weather2-pEp.aspx -
Jadro
veterán
válasz
dorkababa #5734 üzenetére
Épp most próbálgattam másodjára, mert elsőre nem jött be. Pedig Nokián csak ezt használtam. Második próbára viszont sokkal jobban tetszett. Azért egy kis gondom akad vele. Sehogy sem tudom pl a Mobilaréna bejelentkezéskor beikszelni a jelölőnégyzeteket. Túl kicsik és nem érzékeli.
Viszont rohadt kényelmes, mert asztalin is operát használok és a szinkronizálás jó dolog.
Ez már a végleges? Marketban béta van még.
-
m0rd0k
senior tag
válasz
dorkababa #5674 üzenetére
pontositok,nekem géphez kellene a webcamera,tehát usbvel rákötném pcre,és pcn skypeolnék webcameram pedig a Pulse lenne,ezt Nokia E51 el meg tudtam csinálni.
Mobiola webcam nevü programmal csináltam mindezt,ezt fel kellett tenni pcre,és telóra is egyaránt,de ez nem támogatja androidot,csak Symbiant és WinMo-t.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
dorkababa #5575 üzenetére
Áhhá! "Direct Connection to Microsoft Exchange Server" Nos igazad van és még leszedni sem lehet. Legalábbis egyszerűen biztos nem.
Olvasok már egy ideje a wifi tetheringről, de sajnos nem találok működő programot. Próbáltam már pár programot, de vagy telepíteni kell a desktop gépre is (céges gépről van szó, tehát ez kizárva) vagy erre a készülékre nem jó. Konkrétan ez tűnik nagyon ígéretesnek: [link] Csak pont a pulse-on nem megy.
Valakinek van jobb ötlete? Az én legjobb ötletem hogy megtartom az E71-et mert azon frankón műxik.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
dorkababa #5456 üzenetére
ami evidens azt nem irom le
yxflash médialejátszó
droid live online rádió
shazam zenét taggol netről mikrofonon át
fring egy összefoglaló voip kliens,msn skype,gralk,icq.........
pattern lock billentyűzár 3*3 rács szerkezetű kombinációs
copilot live navigációs program
afile wlanon keresztül elérem a teló memóriakariját,másolni ideoda
wavesecure távolról lelövi a telót ha ellopják,smst küld általad megadott számokra milyen simmel használják etc... -
Jadro
veterán
válasz
dorkababa #5333 üzenetére
Köszi, közben kezd világosodni a dolog. Lassan megértem hogy is működik az egész. A partícionálás a végén, a fájt viszont zipben kell feltenni. EZ fura volt elsőre nekem is, azért kérdeztem. (Figyelmetlenül olvastam a leírást, abban is a zip van.)
Mindjárt feltöltődik a teló aztán nekikezdek. Lesz ami lesz.
-
m0rd0k
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest