- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef8
aktív tag
Nálam szinte ugyanez volt a probléma csak intel rendszeren. Frissítettem az intel hálózati drivert és azóta megjavult, de van ez az intel killer amit sehogy nem tudok letörölni a gépről, feleslegesen vitt el 20% processzor erőt és emiatt az egész rendszert újra kellett telepítenem. Régebben ilyen problémám nem volt nem tudom miket csinálnak a driverekkel minden oldalon de elég idegesítő.
-
wolfman
veterán
Van egy speckó eset. Ha Ryzen rendszered van, Intel LAN/WiFi vezérlőd és nVidia VGA-d, akkor a géped a vga driver miatt folyamatosan random ki fog fagyni miközben netezel. nekem volt hogy nem netezés közben is fagyott, mert természetesen pont beleesek ebbe a kategóriába. Plusz, internetes videónézés közben random eltűnik a kép pár mp-re, majd visszajön, youtube-al megáll a videó képe, megmozdítod az egeret, visszajön. Ha már cseréled a lapod Intelre, ez megszűnik. Voltak játék fagyások is, de azt tán már javították, de a net közbeni bugosságot még nem sikerült, de annyira, hogy minden egyes újabb nVidia driverrel csak szarabb lett.
Közben próbáltam, hogy letiltom a LAN/WiFi meghajtókat és TP-link Wifi stick-el netezek, de ezesetben is fagy, mert nem az a lényeg, hogy ne azt használd, hanem hogy a lapodban ilyen chip van benne integrálva. Március előtti nVidia driverekkel jó lesz, de ehhez is úgy kell törölni a már installált drivert, hogy Display Driver Uninstallerrel törlöd azt csökkentett módban, különben ugyan olyan szar marad. Szóval kacifántos a dolog, de rettenet idegesítő! -
Csemegézés. Első 10 hsz.t vagy a többi 20at érdemes megnézni.
Vibráló sávok 576.80 a probléma továbbra is fennáll
A 3070-es kártyám úgy döntött, hogy többé nem képes két monitort kezelni, abban a pillanatban, ahogy megmozdítottam az egeret, elmentek. Miután levettem a kezem az egérről... visszatértek.
Az átlagos FPS-em a Cyberpunk 2077-ben a mélybe zuhant.
576.80 TISZTA TELEPÍTÉS: akadozás, monitor vibrálás, dadogás, rossz teljesítmény.
Sajnos a Forza Horizon 5 még mindig összeomlik egy óra után.
Illesztőprogramok összeomlanak percenként, fekete képernyők, vagy a második monitor lekapcsolódik.
Az Avowed 2 perc után összeomlik. Clair Obscur 1-3 perc után. A Life is Strange: Double Exposure összeomlik a kezdőképernyőn, hasonlóan a Lost Records: Bloom and Rage is. És így tovább, egyetlen egy sem stabil... -
Baryka007
addikt
Nekem az 5070 alatt két ismert problémám van :'D
World of Warcraft classicban egy beállítás után a karakter haja elkezd ugrálni (hasonló mint a substaince painter képi hibájára utaló jel, amit javított most a csomag)
Illetve CS2 ben, nem tudom teljes képernyőn 4:3 as felbontásra állítani a képet, úgy mint a régi kártyámon (rtx 3070) hogy széthúzza a képet a 16:9 es monitor széleihez.
Levágja a kép szélét egyszerűen és fekete ott -
wjbhbdux
veterán
Kár lehozni a hírt amíg nincs kint a hotfix
-
wolfman
veterán
Az Intel LAN driverrel való összeakadást mikor óhajtják javítani?
-
Piistii
tag
4070-re biztonságos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple MacBook
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Temu
- Milyen videókártyát?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest