- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
#03372544 #20651 üzenetére
Már pedig Google lesz, kollégám N5-én is gondok vannak. Ő is letiltotta. Bár ebben meg az a szopó, hogy így meg semmi Google related cucc nem megy (Hangouts, Maps, YouTube, Snyc stb...) :-/
Én meg még mindig várok a megoldásra. Ami nálam van új jelenség az, hogy egy idő után a Google Play Services olyan szinten összezavarja a telefon AGPS regiszterét, hogy 1 nap alatt képtelen úgy helyrejönni, hogy magára találjon.
Tegnap este óta folyamatosan a Lidlben vagyok Gödöllőn. A bejegyzés meg a 11. kerületből jön.
Tényleg csak egy dolog tart vissza a 4.3-ra való visszaállástól: a Smartband. :-\ Így minden este eltolok egy miatyánkat, hátha.
-
-
törölt tag
válasz
#03372544 #20640 üzenetére
Szerintem nem az számít, hogy mivel és hogyan teszed fel, hanem az, hogyan használod. Ami nem kell, ne fusson soha. Ami kell, addig menjen, amíg szükséged van rá. A Greenify ROOT nélkül is kezeli a nem gyári alkalmazásokat, ebből nekem 50+ van. A nem használt renitens gyári alkalmazásokat letiltottam (nem mindet).
Csak simán felraktam a KitKat rendszert a PC Companion programmal és átnéztem, hogy mit kell kordában tartani.
-
törölt tag
válasz
#03372544 #20449 üzenetére
Helyelőzményeket én sem szívesen tiltottam le, de ez van. Az elmúlt 3 órában 2%-ot merült, igaz csak itt pihen mellettem, nem gyötröm.
Lövésem sincs, hogy mit kellene még kilőnöd. Este munka után tesztelgetem még egy kicsit, de sok idő nem lesz rá, múlt héten megérkezett a nagytesóOtt nincsenek ilyen problémák, ezért is bízom abban, hogy rövid időn belül javítják ezt a dolgot.
-
burgatshow
veterán
válasz
#03372544 #20272 üzenetére
Én lehet, hogy összeraktam a képet, miért merül mint az állat.
Ugye azt már korábban én is írtam, hogy a GPS valahogy nem az igazi (rohadt lassan talál magára, már ha sikerül neki éppen). Viszont amíg a GPS nem talál magára, a Google Device Manager szolgáltatás a Google Play Servicesen keresztül hajta mint az állat a cuccot.
A merülés pedig innen már tökre érthető: a GPS amúgy is zabál mint az állat, de emellett amíg nem talál pozíciót, a Google Play Services modul is tekeri a procit. Így a kettő együtt rohadtul fűti a készüléket és nem mellesleg még le is zabálja.
Persze ez nem megoldás, de mindenképp Sony issuenak tűnik, mert a stock Nexusokon nincs ilyen gond...
Mod: Persze ezt gyorsan ki lehet deríteni: másnál is rohadt lassú a GPS pozíció megtalálása? Főleg azoktól kérdezem, akiknek ugyanúgy melegszik mint az állat.
-
törölt tag
válasz
#03372544 #20270 üzenetére
Nem tudom ettől múlt-e el a Google Services nyavaja, de reggel eltávolítottam a frissítéseit, majd újra frissítettem.
Ezzel együtt a Biztonság / Eszközkezelők résznék kivettem az Android eszközkezelő elől a pipát.
Ez működtetné a távoli helymeghatározást ha elhagyom a telefont, de erre a myXperia-t használom. -
-
w333
félisten
válasz
#03372544 #19796 üzenetére
Melyik nagy profitra gondolsz ... a -729 millió $ -ra ?
(#19797) pszichiáter
Hát ez tényleg elég szomorú ... kicsit átestek a ló túloldalára a gyártók
(#19799) ujjobbagya
"Legutóbb" ... pontosan mikor ? Máj 14 friss adatok, vagyis akkor 8 nap alatt ?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#03372544 #19579 üzenetére
Konkrétan egész addig mondható biztonságban a telefon amíg nincs rootolva! Onnantól már bárminek van jogköre, hiszen rootolás után mégis hány ember állította be egyesével az app jogosultságokat? Szinte alig!
Onnantól kezdve egy app máris tud olvasni, írni és nem utolsó sorban logolni! Ha nem tud online csatlakozni akkor elküldi SMS-ben a dolgokat. Tehát, HA nagyon kémkedést kellene megvalósítani droidon az nem lenne olyan nehéz. -
válasz
#03372544 #19300 üzenetére
Hidd el, sokat jelent. Ahogy megjelent novemberben a KK, azóta használom ART-on. Egyszer visszaváltottam dalvikra és szembetűnően smoothabb és gyorsabb a rendszer ART-on.
(#19294) dekrer
Ez az itthonról rendelés Playre elég megosztó dolog, van aki azt mondta, hogy sikerült, de alapból igazából nem lehet. Egyébként is csak proxy szerver mögül láthatjuk az osztrák Play-t is, én viszont nem nagoyn adogatnám meg a kártyaadataimat ilyen szervereknek, mert a fene se tudja kik és hogyan kezelik az adatokat.. Az a legjobb, ha megveszed majd kinti MM-ban, (megjelenés után kb 2-3 hónapra már nagyon kis eltérés van a Play-es ár és a kinti MM ár között) és így itthon is garitatni tudod majd bármelyik MM-ban, ha bármi gond lenne.
Az én Nexus 5-öm is német MM-ból van. -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
#03372544 #18704 üzenetére
Megtaláltam, ha esetleg érdekel valakit :
kamera widget -
Deck
titán
válasz
#03372544 #18720 üzenetére
Ez nem tetszik annyira. Ha független a telód és nyitott a bl-t ugrik a garanciád. Meg a hivatalos frissítések és a legnagyobb romok is Nexusra vannak. Nexuson egyből nyitott a bl, nem kell szarakodni.
Ott a legjobb az optimalizálás stb. Árban a Sony túlárazott(hát még ha függetlent veszel), a szerviz is szar. Nexus olcsóbb, jobb.
Én így látom és ezért, is veszem meg a következő Nexust -
roti13
tag
válasz
#03372544 #18497 üzenetére
Nézd meg ezeket (tegnap készítettem őket): [link]
Mondok egy olyat amit nem gondoltatok volna: Ez Superior Auto módMindenki csak fikázza de itt a bizonyíték hogy igen is iszonyat szép képeket lehet vele lőni! Csak annyit csináltam hogy oda nyomtam ahová fókuszálni akartam, és már meg is voltak..
-
w333
félisten
válasz
#03372544 #18414 üzenetére
De mit vártál hogy még gyorsabb lesz ... ez csak mese
Általában mindig az a leggyorsabb rendszer amivel kiadják a telefonokat + 1-2 frissítéssel még gyorsabb, ezzel inspirálva az embereket hogy ezt a telefont válasszák ... a frissítések már csak inkább hibajavítások + újdonságok ami ugye nagyobb hardver igénnyel is jár így érthető az akadozás
Na meg persze lehet az is benne van a frissítésben hogy direkt akadozzon, ezzel arra buzdítva a Z felhasználókat hogy váltsanak Z2 -re
Nexus telefonokon kívül kb. az összes gyártó ezt csinálja... gondolj csak logikusan bele, ha olyan gyors és jó lenne mint a Z2, akkor azt ki venné meg ?
-
ChoSimba
tag
válasz
#03372544 #18375 üzenetére
Igen, ZL már vagy fél éve. Fehér. Vettem hozzá fehér headsetet is, drótosat meg BT-set is. Ha már
A drótos a rádió miatt kellett.
Egyetlen bajom van vele, még pedig az hogy elképesztő gyorsan amortizálódik a készülékház. Már 1 hetesen olyan volt, mintha kalapáccsal randalíroztak volna rajta. Azóta 1x leejtettem betonra, hát érdemes lenne megnézni, olyan durván szétkapta a műanyag kerete hogy ihaj. Elképesztően puha anyagból csinálták. Szerencsére a kijelzőnek semmi baja
De azért szeretem és nem fogom lecserélni egy jó ideig, az tuti. -
M_AND_Ms
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest