- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaG
aktív tag
válasz
itachi01 #20986 üzenetére
hy all
Az igen és most ovlasom a rosszhírt, emberek ez gáz!
Eddigi látottak alapján, nekem soha semmi bajom nem jött ki se a kitkat-el se semmivel nem volt gondom.
Remélem az enyém nem krepálbe ilyen "hirtelen halállal" mert nincs má rá gari meg amúgy is állandóan 100%on tartom a töltést dokkolóra teszem minden nap és ugy használom sokat, remélem az nem gáz nekiAmugy szép munka (itachi01)
-
BalaG
aktív tag
hy all
Nekem egész gyosá tette a menüt meg értesítési sávot eza GPU bekapcsolás és ujratelepítés
De Igazából ami nálam kicsit zavaró az az, hogy kicsit "későn kapcsol" a telefon.
PL billentyűzár feloldás után kb 1mp kell neki mire betölti a hátteret. Gyári óra widget is lassan frissül, mert pl van hogy alvó modból felkeltem a telefont ugye a billzár gombal és az is később mutatja a dolgoat.
Mintha egész telefon hibernálva lenne amikor rányomom a billzárt és alszik.
( "megfagy az adott idöben a kép és memoria is leáll, ürit vagx nemtom" ...stamina és egyéb energigazdálkodás modot már átnéztem és nem attól van szerintem)Ha érthetetlen vagyok demonstrálom majd videoval
-
BalaG
aktív tag
Még annyi hogy azt nemtudja valaki hogy hol és menyiért lehet kapni ilyen kis védő "fedlapot"- "ajtót" mert használtan vettem a telot és elég tré állapotba van 1-2 rajta
Kicseréltetném vagy cserélném
( ésnem külföldről ) -
BalaG
aktív tag
válasz
MaxxDamage #19849 üzenetére
Igen ebben egyetértek veled
-
BalaG
aktív tag
válasz
MaxxDamage #19846 üzenetére
szivesen
-
BalaG
aktív tag
válasz
MaxxDamage #19844 üzenetére
Fejlesztői lehetőségek - menüpontnál
(tényleg jobb tőle) -
BalaG
aktív tag
hy all
...Igen elég laggolosra vette a figurát ez az uj rendszer a telón! (KITKAT)
igazából nem találom azt a hivásnapót sem ahol megtuduom nézni egybe hány óra kimenőm van vagy bejövöm van stb..vagy erre külön appot szedjek le?
-
BalaG
aktív tag
-
BalaG
aktív tag
Sziasztok!
-Minap vásároltam egy ilyen szépséget persze használtan jutottam hozzá és függő is sajna de amit észre vettem azaz hogy nincs SONY logo a telón elöl.
Probáltam utána olvasni neten és azt irták ez egy gyári fólia volt amit valoszinű leszedtek.. de minek nem értem??!!
(Állítólag cseréli a sony márkabolt ingyen, de megoszlanak a vélemények....szerintetek?)-A másik érdekesség a hogy felül a füles takaro gumi fedél elég sz**ul zár... ami miatt beis ázott szerintem már a telo, mert az a kis fehér "indikátor" már pirossá vált
(szerintetek azt a kis fedelet cseréli a sony ingyen vagy olcsón?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest