- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
besaints
tag
Szia Dekrer!
Jól értem, hogy a T-nél kedvezményes áron (előfizetéssel vagy feltöltőkártyával) vehetsz Z2-t? És csak otthon derül ki, hogy független? A BL is nyitott? A T Webáruházból rendelve is független?
Mennyibe kerül akkor így, ha nekem csak a független készülék kellene? (Most céges voda flotta csomagom van, a Z-m is Vodás, de most inkább függetlenül vennék új telefont, ki tudja, mit hoz a jövő, marad-e a flotta..)Amúgy a Z nekem még most is nagyon bejön, együtt tudtam élni a pár gyermekbetegségével (gyenge aksi, gyenge hangszóró, sérülékeny gumi, exponáló gomb hiánya, hátlap feljöhet inkább nem teszem már vízbe, gyári fólia, kötelező root..)
De már gondolkodom, hogy mi legyen a következő, ha a Z kiszolgálja a 2 évet..(Z3, Z4, valami más prémium vízálló?)
-
lmisi
senior tag
Dekrer mester,
Jó még a tornado?
A telepítő amit találtam: tOrNadO Stock+ V3.zip
Kernel rája: C6603_Stripped generic 292_NCB.ftf
3.0 existenz rom recoveryjábol elég felraknom a tornádó rom-t (Elötte factory reset) és utána kikapcsolt z-re flash programból a kernelt, lehetséges? Vagy vissza kell raknom valamilyen gyárit, root .... stb.... ?Köszi előre a választ.
-
njnl
aktív tag
Nekem is van kettő, nincs vele gondom. Ezek is 1A-rel töltenek eredetileg. Én annyit csináltam az egyikkel, hogy a dokkolóban lévő elektronikát kikötöttem és közvetlenül a bejövő áram tölti a telót. Baj ebből ugye azért nem lehet nálam mert telefon töltőre van az USB rádugva és az alapból minden védelemmel el van látva...
-
CortezX
aktív tag
Az autóba én is "utángyártottat" vettem (ebay 2e-ért), hátránya csak annyi hogy lassabban tölt (1A-s). Töltésre egyébként ritkán használom, de a műszerfalra ragasztva jobban tartja a telót mint bármelyik másik megoldás (és sokkal kényelmesebb is). Naponta min 5x dokkok és bő 1 éve semmi baja.
-
darvinya
titán
-
ADAM1337
nagyúr
A garancia miatt nem félek, ahogy ismerem a magyar cégeket nagykereket inkább megszervizelem magam a dolgaimat...
De köszönöm az infókat, bár samsungot nem tervezek én se venni, mert nem jönnek be, se menü se zenelejátszó terén a kijelző szól mellettük csak, illetve ip védelem nekem fontos lenne. -
törölt tag
-
ADAM1337
nagyúr
Én az amoledért odavagyok, szerintem a legjobban sikerült a fakó tft kikészít főleg hogy az xperia s után azt hittem szebb lesz a Z kijelzője és csalódás ért rosszabb napfényben jóval.
A knox mit takar pontosan ? a root-os résszel teljesen egyetértek fele programomhoz kell a root hogy gördülékeny legyen a rendszer ha már a gyártó szarik az optimalizációra.
Nekem az ip védettség hiányzik sok telonál Z3/z3 compact-ra váltanék de ahogy olvasom a sony híreket csalódott vagyok hogy egyáltalán érdemes-e. -
törölt tag
a roottal kapcsolatban igazad van, az kell sok mindenhez, ráklámblokkást is aláírom mert hasznos
, a greenify már megy root nélkül tökéletesen....amúgy a legtöbb knox-os samsung már a rootolható ugrás nélkül a towelroot-tal
témázgatni nem tudom minek, a xposedben sem sok minden van ami értelmes és használható bármire, nekem csak pár modul volt fent(xposed recent ram,obb on sd,xrecorder...) én inkább cpu túlhuzási védelmet tennék a telókba hogy a modderek ne tudják sza**á sütni a túlhajtott procit és gpu-t...amúgy a knox hasonló mint a pc-knél a tpm...egyfajta erős titkosítást biztosít, ez nem mindenki számára hasznos, jókérdés hogy miért tették ehhez függővé a garanciát....de szerintem rövid időn belül megtalálják a módszert a visszaállítástra mint annak idején a custom binary download-ra...
asszem a s4-nél vagy note2 vagy 3 nál már tudják nullázni a knox-ot
láttam valami videót erről a jutubon, a srác odinnal feltöltött a telóra valami hasonlót mint a CF-Auto-Root ami cache-ből dolgozik...minden rendszernek vannak gyenge pontjai
a root is azért elérhető mert sebezhető ponton jut be a script
-
törölt tag
szerintem semmi baj a samsung telókkal, a knox se hülyeség, gondolom meg volt az oka hogy a knox-ot belerakta a gyártó...feltehetően azért hogy a sok módosított szoftver vagy moddolt módosított kernel cserék miatt keletkezett proci túlhajtásból eredő alaplap halált így ki tudják szűrni, mert nem olcsó egy alaplap ugyebár ezekhez a telókhoz és ebből elég sok kár származik hogy az óvatlan felhasználók kihasználták hogy gariban kicserélték az aranyárú alaplapot...szerintem semmi baj nincs ezzel
bár a kitkat óta a google tiltja az sd kártya írást a gyári appokon kívül....ezzel mondjuk nem értek egyet, mivel így milyen biztonsági hibát küszöbölt ki? semmient
-
flegga92
senior tag
Volt a S4-nél újabb Samsungod? Ahhoz képest a Sony egy álom...
Az s4 4.4.2 től egy kalap szar lesz... Downgrade lehetősége nincs, akkor is ugrik a KNOX egyben a gari is. 4.3 volt az utolsó jó rendszer,
Igaz ott tudsz romolni a nyitott bl miatt, de a garit minden esetben bukod... akár egy CWM-el is. -
harry3
őstag
-
dany1710
csendes tag
-
MaxxDamage
félisten
Én azt tapasztalom, veszem észre, hogy alapjába véve mikor mozgásban vagyok akkor nincs sokszor 1-1 pillanatra térerő (mikor automatán váltogat elérhető hálózatok között) ez mennyire normális? Igaz települések között mozgok, mert nagyobb Városban szinte csak LTE-t jelez folyamatosan (az zavar, hogy nincs folyamatosan hálózat, mint régen volt, igaz a telefon a legnagyobbra van állítva a beáll. résznél - LTE-s -)
L
-
harry3
őstag
Ehhez hasonló több topikban is tapasztalt jelenség, hogy a hívás fogadása után pár másodpercig nem hallják egymást a hívott felek és ez több szolgáltatónál is előfordult, viszont azon belül nem mindenkinél.
Én igazából nem is szoktam hívás után nézni a térerőmet, bár ezek után főleg nem fogom, inkább leszek tudatlan. Amiről nem tudok, az nem fáj. -
harry3
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy az alap rendszerbe csak annyit nyúlnak bele, hogy néhány alkalmazást hozzáadnak. A gyártó nem vállal azért felelősséget, ha az általuk előtelepített alkalmazásokon kívül másokat is használunk és az hibás működést eredményez, ezért én nem merném kijelenteni, hogy nem lehetséges az, hogy egyszolgáltatós rom esetleg okozhat problémát, míg a független nem.
Bár ennek nem igen van ahhoz köze, hogy jobb vagy rosszabb a térerő.Nem lehet az, hogy más a modem verzió és ez kihatással lehet rá?
-
törölt tag
én rákerestem....az részben igaz amit írtál, de azt mivel tudod magyarázni hogy a .292-ben lévő hibák megszűntek? jobb teljesítmény és stabilabb mobilhálózat a .292-höz képes...logikusan másra nem tud gondolni az ember mint hogy a szolgáltató valamit elállított a rendszerben...én másra nem tudok gondolni
-
törölt tag
érdekes...szóval ezzel azt állítod hogy a szolgáltató nem babrálja meg a rendszert....érdekes...S3-ra is feltettem a gyári független romot és jóval stabilabb és gyorsabb lett a rendszer,de a Z-nél is van valami változás mert antutuba több pontot csinált mint a telekomos rendszer...de az is érdekes hogy a melóhelyemen a telekomossal sokszor nem volt térerőm, a ce1-gyel meg minimum 1 térerőm volt és egész nap el se ment, valamikor meg fullon volt...valami pedig még sincs rendben a telekomos rendszerrel, de a vodással sincs, a haverom nagyon panaszkodik a gps kezelésre, sokszor csak újraindítás után talál műholdat...
-
törölt tag
-
w333
félisten
Szerintem a kamerát is jól tönkre vágták a frissítések ... tegnap esti képek
Régen ettől sokkal de sokkal jobb képeket lehetett vele lőni ...
-
harry3
őstag
Egyetértek. Nagyon trehány munkát végzett a Sony optimalizálás terén, pedig minden frissítés leírásánál ott szerepel a teljesítménybeli javítások, hát ez nem az. Sőt, van olyan bug, ami az első 4.3 óta végig jelen van 4.4-ig. Visszaraktam én is a 4.3-at, de hiányzik belőle pár funkció, ezért inkább elviselem a 4.4 hülyeségeit bízván, hogy már nem kell sokat várni és az 5.0 jobb lesz.
Véleményem szerint egy optimalizálatlan rendszer még annál is rosszabb, mintha inkább ki sem adják.(#25618) Spityu27: Ha tudnánk, hogy egy feltöltés után mennyi a screen on time és mi van bekapcsolva, mit szinkronizálsz, milyen energiaigényesebb appok vannak(pl. Facebook), akkor könnyebb lenne megmondani, hogy átlagos-e.
-
törölt tag
februártól kezdi a Sony kigörgetni a nyalókákat
először a Z3 és Z2 kapja meg, utána jön a többi Z széria...szerintem mi majd csak a tavasz közepe vagy vége fele kapjuk meg....ha előbb netán akkor csak örülhetünk
a feloldókép feketeség nálam is előjött, de engem nem idegesít,, inkább az akku üzemidő ba**a a csőröm hogy 9 és 13 óra között bírja 1 töltéssel átlag használat mellett...már nem tudom mit állítsak be vagy át hogy ne merüljön ennyire gyorsan... egy csomó szolgáltatást kikapcsoltam, feltettem a WakeLock Terminátort is, valamennyit javult, de nem sokat...most 31%-on van 11óra 42perce megy...
-
Daw93
senior tag
Elhiheted, nem lennék ilyen laza ha nem garis lenne ez a sok minden
Igazából engem nem hat meg hogy most ez így összejött, az eddigi 10-11 év alatt csak sonym/sonyericssonom volt, 8 darab, és egyik sem hagyott cserben sosem, sosem romlott el egyik sem, úgyhogy most ezt a sok kis apróságot elnézem nekik, főleg h a Z-t nagyon megszerettem
-
flegga92
senior tag
Nem szeretem, ha vastagabb lesz a telefon, így is kettő van egy zsebben (kényelemesebb mint előtte az S4 és az x8). Meg ilyen használat mellett ez a 3-4 nap nekem megfelelő.
Azóta szereztem egy Xiaomi Mi 10400 mAh-ás power bankot, kár hogy 1-1,5 éve még nem voltak ennyire elterjedve, csak a gagyi kis kapacitásúak. -
törölt tag
én biztos nem téglázom a Z-m
nekem megteszi a gyári rom is
én teljesen meg vagyok vele elégedve
engem egyedül a google play szolgáltatás zavar csak,olyan szolgáltatásokat futtat ami feleslegesen fut a háttérben
pl. ki van kapcsolva a gps a telón de a háttérben fut a google helymeghatározó szolgáltatása és a reklám szolgáltatása(feleslegesen,csak eszi az aksit meg a ramot) erre találtam egy jó megoldást
root+disable service
-
norbert1998
nagyúr
nem. van cm10, 10.2, 11 és 12 is SP-re, zárt BL-re, van slimkat, van slimbean, vanpac és van pa is. remélem nem hagytam ki semmit
. egy egyszerű scripttel lehet megcsinálni őket. csak a scriptet elkészíteni qrva nehéz, amit egy magyar srác (bagyusz) hozott össze, de elhagyta az sp-t, úgyhogy a megírt scriptekből kell gazdálkodnunk. magyarul minden stabil csak a 12 nem, és az is csak játékoknál. nem nagy kunszt csak érteni kell az android forráskódjához, hogy bereszeld a gyári kernel alá, az viszont ugye a bitang nehéz része. amúgy mindössze valami display drivert kell módosítani rajta.
meg hozzátenném azt is, hogy az sp szvsz messze népszerűbb eladások terén, mint a Z, nem is csoda, hogyha nagyobb eséllyel volt ilyen tudású fejlesztő hozzánk
-
törölt tag
én szerintem egy ilyen telefon feleselges egy CM rendszerrel, a gyári nagyon jó!+root+disableservice+felesleges appok kigyalulása+reklámok blokkolása...a cm sose lesz olyan stabil mint amit a gyártó kifejleszt rá, sőt jövő év elején jön rá a 5-ös android is...de akinek kell cm... tessék [link]
-
törölt tag
egyenlőre elég nekem az huszon valahány megás hosts fájl is
jó persze ha van kéznél egy ilyen app úgy könnyebb mert nem kell másolgatnia az embernek
mivel a GE rendszereket szedtem csxak le root után kicsit kezdtem örülni hogy jött egy frissítés
aztán jött a hoppá
hát ami nekem van GE rendszer az kicsit régebbi 4.4.4 mint ami a telómon van
de rádugtam PC Comp-ra, telefon javítás, szoftver letöltése, a letöltött fájlokat(File_...) kimásoltam máshova, flashtoolal konvert
annak a kernelét visszaflash
örül
eltűnt a frisstési értesítő
-
Deweto
csendes tag
Na meg van , töltöm a 4.3 at akkor én ez mellett döntöttem megtaláltam végre el jutott az agyamig.. miután le szedtem fel flesselem a leirtak alapján stb ez megy fennt van , ezek után le szedem playről SuperSu-t utána frissitem azt és tovelroottal rootolom root checkerrel ellenörzök és supersut inditom és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest