- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deweto
csendes tag
nem jo fastboot modet nem tudom el inditani mert nem telepítettem anno. megőrülök.
-
Deweto
csendes tag
Fastboot modeban lehetne valamit csinálni? mert gondolom ott nem a hangerő le gombot kell nyomni nem?
-
Deweto
csendes tag
Segítsetek légyszíves, nem tudom mi tévő legyek.
-
Deweto
csendes tag
csak ugy tzudom kikapcsolni a telot ha bekapcsolás + hangerő felt nyomom.
-
Deweto
csendes tag
Sziasztok, gyári visszaállíytást csináltam xperia z nél 4.4.4 van fennt és nem kapcsol be csak betölt az animációs 3 ds lila mozgó háttér és mielőtt be lépne a beállításokba kikapcsol és ujra indul. bekapcsolás és hangerő le gombal nem tudom csatlakoztatni flasheléshez sem... mi a teendő ilyenkor mit tegyek plz help.
-
Deweto
csendes tag
válasz
norbert1998 #25045 üzenetére
egy linket tudnátok dobni ki meik miui-t használja?
-
Deweto
csendes tag
Na meg van , töltöm a 4.3 at akkor én ez mellett döntöttem megtaláltam végre el jutott az agyamig.. miután le szedtem fel flesselem a leirtak alapján stb ez megy fennt van , ezek után le szedem playről SuperSu-t utána frissitem azt és tovelroottal rootolom root checkerrel ellenörzök és supersut inditom és kész?
-
Deweto
csendes tag
válasz
norbert1998 #25034 üzenetére
Szia kérlek segíts egyszerűen nem tudom rootlni a telefont.. már megőrülök.
-
Deweto
csendes tag
Sziasztok Van egy origi Sony Xperia Z-m ugye LTE 4.4.4 el frissítve. Telekomos függő zárt bootloader ugye, Na most valaki el tudná magyarázni hogyan rootoljam? mert néztem videókat youtubeon de semmire nem mentem vele. https://www.facebook.com/tam.banszegi a Facebook profilom vagy van viber meg skypeom is fontos lenne mert cpu nál be szeretném állítani a performance módot. Nagyon hálás lennék a segítségért . Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest