- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
.Benett #25401 üzenetére
tapasztalat
Xperia Z (13Mpxl) és Galaxy S5 (16Mpxl) ...ugyan azt fényképeztem le, nagyításban mindegyik zavaros képet készít
talány az S5 képe nagyítás nélkül élesebb valamivel, de nagyításban mind2 zavaros
de 4.3mal is ugyan olyan zavaros képet készít mint 4.4.4-gyel
szerintem a kamera driveren kéne javítania a Sony-nak és jó lenne
-
törölt tag
válasz
.Benett #25407 üzenetére
De igen,pár napja kaptam vissza,elképzelhető hogy szoftveres a gond,mivel 2hibája volt a telónak és 6alkatrészt cseréltek ki,utána olvasott a szervizes,kicserélték a 4tömítést,új hátlap és új kamera,kizárt hogy hardveres gondja lenne,amúgy a kitkat-re sokan panaszkodnak.gondolkodtam hogy felteszem a 4.3at,de a topic nyitóban leírt rootolási módszer nekem már magas és bonyolult...
-
flegga92
senior tag
válasz
.Benett #25235 üzenetére
Nekem így jött be alig találtam meg mert mindenhol a 8-as windows-é van fent: Gépház/Frissítés és helyreállítás/Helyreállítás/Speciális rendszerindítás- újraindítás. Ez után kijelentkezik, behoz egy csempés felületet: Hibaelhárítás/Speciális lehetőségek/Indítási beállítások/újraindít.
Na nekem a titkosítás miatt itt akadt meg, de nálad ezek szerint nincs, ha mégse korábban leírtam mi a módja
Ezek után pedig bejön a választó képernyő, itt a 7-es gombot nyomd meg és bekapcsol a gép.
Nekem 32 bites winem van, de gondolom 64-esen is így kéne mennie. -
törölt tag
válasz
.Benett #25235 üzenetére
ha vindowsban kikapcsolod az aláírás ellenőrzést, akkor újraindítás után már elvileg nem fogja ellenőrizni meghajtó telepítésekor,meg én úgy tudom hogy a 8.1-ben már nincs rendszerindítási menü, vagy normál vagy F5 csökkentett mód.... win7nél bios indulás után nyomgatva az F8-at ott bejön, de szerintem Win8.1-nél ez a menü már szerintem nincs :/
ha az előző nem vált be próbáld ezt [link] automatikusan ezekkel a beállításokkal fog indulni a 8.1 . ha így se fogadja el a drivert akkor valószínű nem kompatibilis a rendszerrel...
-
flegga92
senior tag
válasz
.Benett #25210 üzenetére
Pont tegnap szívtam vele... Ez alapján sikerült megcsinálnom. Ha titkosítva van a merevlemezed és nincs hozzá feloldó kulcsod (nekem nincs mert gyárilag így van a gép) akkor előtte a Gépház/ Gép és eszközök/Eszköztitkosítás kikapcsolás. (Itt dolgozni fog egy kis időt, nekem a 64 GB-os eMMC-t 30-45 perc alatt csinálta meg, mondjuk nem egy erőgép.) Nekem e nélkül nem is engedett tovább. Ez után nem indult újra, hanem úgy ment mint a videóba.
Aki kijelzőt szeretne cserélni és vállalkozó szellemű annak bátran ajánlom a Parts4repair.com oldalt. A használt kijelzőt választottam (kb 15000 ajánlott postával), de teljesen újnak néz ki, karcmentes, egy bontatlan Z-vel összehasonlítva ugyan olyan a kép, érintést mindenhol pontosan veszi, rajta van a gyári sony fólia, illetve még az lcd hátulján is volt. Viszont a kijelzőhöz való adhesive ragasztót ajánlott máshonnan beszerezni, mert nincs rendesen szétvágva de ettől tette a dolgát. A hátlapé rendben volt, de valószínűleg összefogdostam, mert néha elválik az egyik sarokban ezt majd cserélem, vízbe természetesen nem viszem, utána sem. Ha jól láttam lehet kapni gyári Sony fóliát rá aki esetleg leszedte annak jól jöhet.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest