Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Stabil pályára állt az Android 16
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Valaki mondja meg, hol lehet kapni a kis gumi tömítést a töltő fedélre mert elszakadt leesett és nem záródik be a töltőfedelem -
.Benett
tag
Sziasztok !
Bocsánat ha OFF-nak számít , de segítség kéne
Leejtettem az Xperia Z-n és a kijelző is teljesen OFF
A telefonkönyvem hogyan tudnám belőle valahogy tapi nélkül kinyerni kábellel ?
Az életem is benne van
Help :/ -
.Benett
tag
Sziasztok !
Fel flasheltem a leírásban lévő lollipopra a Z-m és imádom nagyon jó, aki esetleg gondolkodik a műveleten szerintem vágjon bele megéri. -
.Benett
tag
Sziasztok !
Féléve használom az összefoglalóban található root-olt ROM-ot. (4.4.4)
De már valamiért borzasztóan belassult :/ egy sms megnyitás 3 másodperc körül van, a képek egy örökké valóság. Nincsenek rajta játékok, inkább 10 apró program. Még a navi is gyári. Szabad RAM 800MB .
Valaki tapasztalt már ilyet ? Rakjam újra ? Érdemes már a az 5ös androidot rakni esetleg ha root-ot is akarok ? -
.Benett
tag
Sziasztok !
Ezt valaki próbálta már ?
Camera javítás -
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Nem tudom mennyire ide illik de, csinálom az összefoglalóban lévő ROOTolást, eljön a Win8.1 alatti driver telepítés, ugye gépház stb stb... restart és restart után be kéne jönni egy menünek ahol F7-t kell nyomni. Na nekem fogja újraindul és betölt megintnem látom ezt a menüt és persze a driverek sem települnek
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Beszereztem én is egy Z-t. A 4S szkájfónom cseréltem le rá. Egyenlőre jobban tetszik, viszont olyan mintha szaggatna rajta a ROM. A barátnőmén sokkal folyamatosabb mikor a menüben lapozok. Az enyém szemmel láthatóan szaggatgat. ROM csere ? A MIUI tetszik így az összefoglaló elolvasása után. Idegesít a sok sony gyári app is amit az életben nem használsz. Mit tanácsoltok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest