- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Valaki mondja meg, hol lehet kapni a kis gumi tömítést a töltő fedélre mert elszakadt leesett és nem záródik be a töltőfedelem -
.Benett
tag
Sziasztok !
Bocsánat ha OFF-nak számít , de segítség kéne
Leejtettem az Xperia Z-n és a kijelző is teljesen OFF
A telefonkönyvem hogyan tudnám belőle valahogy tapi nélkül kinyerni kábellel ?
Az életem is benne van
Help :/ -
.Benett
tag
Sziasztok !
Fel flasheltem a leírásban lévő lollipopra a Z-m és imádom nagyon jó, aki esetleg gondolkodik a műveleten szerintem vágjon bele megéri. -
.Benett
tag
Sziasztok !
Féléve használom az összefoglalóban található root-olt ROM-ot. (4.4.4)
De már valamiért borzasztóan belassult :/ egy sms megnyitás 3 másodperc körül van, a képek egy örökké valóság. Nincsenek rajta játékok, inkább 10 apró program. Még a navi is gyári. Szabad RAM 800MB .
Valaki tapasztalt már ilyet ? Rakjam újra ? Érdemes már a az 5ös androidot rakni esetleg ha root-ot is akarok ? -
.Benett
tag
Sziasztok !
Ezt valaki próbálta már ?
Camera javítás -
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Nem tudom mennyire ide illik de, csinálom az összefoglalóban lévő ROOTolást, eljön a Win8.1 alatti driver telepítés, ugye gépház stb stb... restart és restart után be kéne jönni egy menünek ahol F7-t kell nyomni. Na nekem fogja újraindul és betölt megintnem látom ezt a menüt és persze a driverek sem települnek
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Beszereztem én is egy Z-t. A 4S szkájfónom cseréltem le rá. Egyenlőre jobban tetszik, viszont olyan mintha szaggatna rajta a ROM. A barátnőmén sokkal folyamatosabb mikor a menüben lapozok. Az enyém szemmel láthatóan szaggatgat. ROM csere ? A MIUI tetszik így az összefoglaló elolvasása után. Idegesít a sok sony gyári app is amit az életben nem használsz. Mit tanácsoltok ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest