- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamli86
tag
Üdv. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kijelző és az érintő érzékel külön vagy egybe van a kijelzővel? Lett egy repedés rajta, de a képe jó mindenhol, csak nem érzékel sehol.
-
Shamli86
tag
Üdv. Ahogy látom már eltüntették a Sony update service progit? Van valami más hasonló amivel lehet teljesen újra húzni egy telót? Felismeri és letölti hozzá a legfrissebb gyári szoftvert és teljesen újratelepíti magát.
-
Shamli86
tag
Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy mióta felraktam a 4.4.2-es androidot, mintha gyorsabban merülne a telóm. Sőt csináltam olyan tesztet is, hogy este feltöltöttem fullra a telót, wifi mobilnet mindent kikapcsoltam, még a háttérben az alkalmazásokat is és másnap reggelre 100%-ról 87%-ra csökkent egy éjszaka alatt. Ez az új android lehet vagy haldoklik az aksi?
-
Shamli86
tag
[link] Van valakinek ilyen kiege a telefonhoz? Nekem az a gond vele, hogy ma jött meg beletettem a tokba és nem akarja tölteni a telót, pedig led jelzi, hogy van az aksiján meg fel is töltöttem most és akkor se semmi. Koszos lehet az érintkezője a telefonnak vagy a kit kat csinálja ezt?
-
Shamli86
tag
Üdv. Erről mi a véleményetek? http://shop.brando.com/Power-Jacket-for-Sony-Xperia-Z-with-Cover-4200mAh_p09745c1512d003.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest