- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark0513
csendes tag
Régebben írtad ,h mível akad a telóm,ezért ne másik software-t rakjak rá,hanem pucoljam ki.
Felraktam rá az Enigmát, de nem működött rajta a mobilnet,ezért visszaraktam gyári állíapotra.
viszont megint elkezdett néha akadni.leszedtem a RootAppDelete progit,de nem igazán tom h mit szabad és mit nem törölni.
meg linkeltél egy scriptet is de nem tom h kell ezt használni
-
razorka777
veterán
Én is les*arom a kijelzőt, de láttam élőben az M2-őt és nem tetszett.
Jó lesz az az F6, persze később ha a sunyi kiad valami értelmeset a középkategóriában normális kijelzővel, akkor visszatérek.
Ami megfogott az F6-ban, hogy nem kell mókolni a gyári rendszert, hogy normálisan működjön.(#30239) darvinya Ennyit sikerült összekuporgatni, plusz eladom a P-t és erre telik.
De nem fogom megbánni. -
razorka777
veterán
Pont a napokban tettem vissza a gyári JB-t egy játék miatt nemesis kernel-lel.
Rögtön kipucoltam és nem panaszkodom, mert nagyon gyors volt.
Ha a CM-es extrák 10%-a benne lenne, akkor nem is használnék mást, de sajnos önmagában a gyári fw nem más, mint szárított kutyagumi. -
s4tch
veterán
Engem is. Lassan ott tartok, hogy lövök egy vörös P-t az ebayről. Ez a zárt bootloader elég frusztráló, soha többet még egy ilyet, amin nem lehet érdemben ROM-ot cserélni. Pedig nekem nincs hívásbug, semmi bajom az Enigmával, egyszerűen szeretek kísérletezni.
Amúgy hasonló az Ascend P6 legnagyobb - és egyetlen komoly - hátránya is: nincsenek rá tucatszám ROM-ok.
-
faham
aktív tag
Szerintem is nexus 5. Én is arra fogok váltani jövőre
Am az ubuntut annyira ne várd mert nexus 4re hivatalosan van ugye és így se sok jót olvastam róla4.4et én is várom P-re, biztos dobna a teljesítményen.
4.3 ahogy néztem viszont már elég jól állUi:.
Enigma 6.2 -
razorka777
veterán
A telefon XDA-s topikjában van valami patch ami állítolag javítja ezt a problémát.
-
Bitpalace
senior tag
Hát, akkor nekem lehet hogy valami gubanc van vele, de nekem pontosan így merül ahogy te mondod... 10 perc alatt automata fényerő (energiatakarékos) 2G mellett 10 perc alatt kb 4-5% merül, nyomkodás közben. Én ha 4% vagyok, akkor mint ha bomba lenne a telefon úgy számol vissza 0-ig, aztán kikapcsol.
üdv!
-
Gazsika78
csendes tag
Hmmmm. Elképzelhető!
Már most csinált olyat, hogy a telepített játékok ikonjai eltűntek újraindítás után és csak az indító adat törlésével jöttek vissza!
Bitpalace: Na teszteltem néhány játékot és futnak bár a kis Minion Rush akadozik. A Wipeout meg nem. Érdekes. Lehet visszatérek a gyári jb-re nekem azzal nem volt gondom játékok terén!
-
-
nintendojet
tag
Meg lehet oldani ott is, valamelyik config fájlban (root kell) be kell írni egy sort és akkor úgy küldi el, hogy lecsapja az ékezeteket: azt hiszem ez az
-
razorka777
veterán
Valahogy úgy, de lehet manuálisan is csinálni.
-
Tomi0703
addikt
Igen, én érdeklődtem ez iránt.
Hát nálam ennyit sosem bírna ki. Napi 3 (nagyon max 4) óra képernyőhasználatot jó lenne ha kibírna. Közben persze 3G-n lenne.
De minden borulhat, mert ma bent voltam az egyik üzletben és ott nem volt már sajna P. Holnap még meglesek egy boltot, ha ott sincs akkor az L7 II lesz.
Ja, ma megtapiztam osztálytársam P-jét. Nem is rossz. A fém ház kifejezetten tettszik, képernyő is elég jónak tűnik, a fényerő szerintem nem volt annyira erős maxon. De ezt a telefont akarom, más kérdés, hogy lesz-e.
-
freemanone
addikt
A SUS is a "telefon mellé jár" és az legalább használható. PCC meg egy bugos vacak...
"Ha a 'Bootloader unlock allowed: yes' felirat szerepel, akkor nyitott,"
ez pedig azt jelenti hogy NYITHATÓ! "Bootloader unlocked: yes" a nyitott. Ha pedig NO, akkor nem nyitható és egyben zárt is értelem szerűen.(#24379) razorka777:
+1
-
oliwire
őstag
Jó lesz!
előttem már írták a megilyedni szó helyett a megijedni használatos.
Én még beleírnám, a cwm-hez, mert ez velem is megesett, hogy mikor telepítjük, figyeljük a telefon kijelzőjét is, mert a SuperSU-val engedélyt kell adni. Én nem figyeltem erre, és hiába telepítettem, lement a script, a telefonon nem működött a cwm. XDA-n is volt ilyen komment, akinél ez volt a hiba.
De lehet, csak én vagyok ilyen bamba, és az esetek 90%-ban alapból figyelnek erre -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest