Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
satinskirt
csendes tag
Hali! gondolkozom egy ilyen teló vételén. egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan futnak rajta a komolyabb hd játékok? pl real racing2, modern combat 3, dead trigger, gta.... köszi aki válaszol!
[ Szerkesztve ]
-
satinskirt
csendes tag
köszönöm!
-
satinskirt
csendes tag
sziasztok! az lenne a kérdésem hogy ebbe ugye már micro-sim kártya való. és a t-mobile-nál kicserélik a régi sim kártyámat 1 microra ugy hogy ugyan az maradjon a számom? ha igen kb mennyiért? nagyon szépen köszi elöre is aki veszi a fáradtságot és segit!
-
satinskirt
csendes tag
-
satinskirt
csendes tag
tudom mert már vettünk igy telcsit. csak nem tudtam hogy külön ki lehet e cseréltetni a régi sim-et micro-ra hogy ugyanaz a szám maradjon. de ezek szerint kicserélik! xperia minimet akarom p-re cserélni. csak sokat játszok telcsin és nagyon lehuzták a mali-400 gput és féltem 1 kicsit. a minimen minden játék futott eddig, akkor sztem ezen is fog. (mini: 1ghz 1magos proci, 512mb ram, adreno 205 gpu). ha jól tudom a P-mindenben jobb ezeknél.
-
satinskirt
csendes tag
Hali! aki próbálta ics alatt simán megy pl a real racing 2, gta3, mc3? nem laggolnak? tudom vannak erről youtube-on videók de ez a szar gép mostanában akadozva játsza le a videókat (ujra kéne már rakni az egészet) és igy nem tudom hogy csak a video laggol e vagy a játékok is. aki játszik ezekkel és leirná a tapasztalatait nagyon szépen megköszönném! sok fórumon eléggé lehúzzák ezt a hardvert ami a p-ben van.
[ Szerkesztve ]
-
satinskirt
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #6097 üzenetére
modern combat-ból az 1.0.1 es verzió kompatibilis a p-vel. legalábbis mindenhol ezt irják.
más: pontossan mekkora szabad hely van a 16gb-ból a képeknek, zenéknek, videóknak stb?
amugy itt sok játékot találsz mali gpu-hoz: http://mali400.blogspot.hu[ Szerkesztve ]
-
satinskirt
csendes tag
11.2???? hát az nem valami sok. köszi a válaszokat! real racing 2, gta laggol? próbáltátok?
[ Szerkesztve ]
-
satinskirt
csendes tag
ez egyénenként változó. nekem van rajt több mint 2 gb zene, rakok rá pár ujabb játékot és nem is elég a 8gb. képeket, videókat nem is számoltam. nem psp-nek akarom! csak néha azért ha ugy van eljátszogatok telcsin. de csak a komolyabb játékokkal. mindenképpen sony-t akarok. más telcsi szóba se jöhet
[ Szerkesztve ]
-
satinskirt
csendes tag
Hali! ICS alatt hogy fut a gta3? mert xperia minin GB alatt jól ment, ICS frissités óta meg eléggé laggol. aki próbálta légyszi irja le a tapasztalatait. köszönöm elöre is! másfél hét múlva énis belépek az xperia P-sek táborába
-
satinskirt
csendes tag
senki nem probálta ics-en a gta-t? youtube-n vannak videók csak nem tudom hogy ott gb-n vagy ics-en futott a játék
-
satinskirt
csendes tag
jópár helyen olvasom hogy gond van xp-re való csatlakozásnál. ami nem jo hir mert nekem is xp-van a gépemen. esetleg valakinek tapasztalata?
-
satinskirt
csendes tag
bocs a dupláért. most néztem hogy az xperia minimet felismerte a gép MTP-módban. (xp sp3) akkor remélem a p-t is felismeri majd
-
satinskirt
csendes tag
ez jó hir köszi! még teló vásárlás elött vagyok majd jövö 7 után veszem meg. csak mostanában ezerrel olvasom a fórumokat, teszteket, és ha valami ilyesmire akadok megkérdezem még a teló vásárlása elött, hogy ne utánna legyen gond! ics-en gta 3-at senki sem próbálta még? xperia minin sokkal roszabbul fut ics alatt mint gb-n. igaz nemsokára kiadják a Vice City-t, remélem menni fog a p-n!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest