- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35061 üzenetére
Azért a plasztik és az alumínium tapintása között van különbség.Az Ace összeszerelési minőségéről, az illesztésekről nem tudok nyilatkozni mert nem fogtam még. De ha kicsit erősebben marokra fogod, a műanyag telefonoknál előfordul nyekergés, vagy nyeklik egy kicsit a hátlap. De a Wave-vel nem lesz ilyen jelenség, össze van rakva rendesen.
Nagyobb T-s üzletekben lehet hogy még van elfekvőben pár darab a WaveI-ből, a honlapjukon már nincs raktáron.
-
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35058 üzenetére
A pixeleken ne csodálkozz!
Ace felbontás: 320x480
Wavei-II felbontás: 480x800
Felbontásban több mint duplája a pixelek száma. WaveI vagy WaveII, szerintem egyikkel sem jársz rosszul.Ha megtapogattad a WaveII-őt is akkor viszont tisztában vagy az anyagminőségből eredő különbségekkel is.
-
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35052 üzenetére
Azért nagyban függ attól hogy mennyit telefonálsz, SMS-zel, internetezés, zenehallgatás. Az első pár napban valószínű hogy gyorsan kivégzed az aksiját, mert nehéz lesz megállni hogy ne nyomkodd, főleg egy hagyományos mobil után. Ha meg van otthon WiFi, és internetezni is fogsz vele akkor meg pláne. Nagyon kényelmes, egy fárasztó nap után, az ágyban fekve netezni, pláne ha semmi kedved pc elé ülni.
Swami: Nem rossz a lista amit felsoroltál, de ezek közül melyik van egy árban a Wave-vel?
-
Swami
senior tag
válasz
bajbal #35019 üzenetére
Wave-t vagy Wave II-t vegyél. Vagy HTC Desire S-t vagy HTC Incredible S-t vagy SGS II-t vagy Omnia 7-et, vagy SE Arc-ot vagy Iphone 4-et. Nálam más nem játszana.
De inkább Wave-et. Szerintem a II-est, de csak azért, mert Wave I nem volt a kezemben.
Badaság fél egészség... -
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35030 üzenetére
Ez ébreszt csak jól kell beállítani. Ha jól tudom ez az ébresztős mizéria a droidnál nem a telók hibája hanem a rendszeré, bár ebben nem vagyok biztos. Más most így hirtelen nem jut eszembe amit negatívumként tudnák felhozni. Esetleg még az üzmidő a régi mobilokhoz képest, de az érintősök között a Wave egész jó az 1500 mAh-ás aksival. Ha nyúzom rendesen akkor 2 nap. Kevesebb használat mellet 3-4 napig is elmehet egy töltéssel.
GrooveHero: MENNYI???? A gyári aksi helyett meg a paksi atomerőmű van beépítve ha jól gondolom!
Vagy csak rossz az emlékező tehetséged. -
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35027 üzenetére
Ha sima mobilról váltasz akkor nem valószínű hogy sok gondod lesz vele, bár aki először vesz érintős telót annak furcsa lesz kezdetben a tapizás. Viszont a Wave érintőse szerintem nagyon jó, és a fizikai híváskezelők is előnyösek. Pár embernek az e-mail szinkronnal szokott gondja lenni, az ébresztő beállításra kell odafigyelni és akkor ébreszt mindig. Eléggé kényes a memóriakártyára, de a megfelelő kártyával tökéletesen működik. Van akinak a net böngésző nem tetszik, de ez igazából izlések és pofonok. Egyébbként simán használható az is.
Nekem SE-m volt sok, aztán egy zsákutca LG, és most a Wave. Kezelhetőség szempontjából simán hozza a régi SE mobilok egyszerűségét.
Bátran merem ajánlani.GrooveHero: Azért nem ébreszt kikapcsolva mert nem állítottad be az auto bekapcsot az ébresztőben az alsó három pötyös fülnél!
-
GrooveHero
addikt
válasz
bajbal #35027 üzenetére
Hm.Talán az egyik, hogy kikapcsolt állapotban nem ébreszt a telefon. Mondjuk engem ez nem érint, mert mindíg be van kapcsolva a teló, úgysem keres senki éjszak..meg amúgyis fönt vagyok általában 2-ig 3-ig. Ha meg vki olyankor keres, akkor baj van
A többit majd a többi tapasztalt kolléga elmondja, nekem hiretlen most ez ugrott be -
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35022 üzenetére
Ha nem érdekelnek a letöltések, akkor szerintem mindenképpen a Wave-t válaszd! minőségi telefon aluházzal, szép kijelzővel, jó kamerával. Mikor nekem kellett telefont választani, a behatárolt anyagi lehetőségeim mellet a Wave volt a legjobb választás. Komoly hardver, minőségi cucc. Az nem elhanyagolható szempont hogy a mindennapi használatban nincs akadás, hasít mint a szél. Személy szerint nekem a bada egyszerűbb, jobban tetszik mint a droid. És nem bántam meg a vételt.
Ha ezt a minőségű készüléket akarod megvenni droidosban az jóval többe kerül. Egy két apróbb hiba van amivel szerintem együtt lehet élni a napi használat során. -
GrooveHero
addikt
válasz
bajbal #35019 üzenetére
Én nem a méretétől félnék, bár asszem nagyobb mint az ACE. De fontosabb dolgok pölö a kijelző, és hogy az egyiken Bada fut, a másikon meg Droid. Én a isma Wave I-et választottam, főkéne a kijelző maitt is, másodsorban meg a Wave-i-hez képest a II valóban nagyobb volt, az én kis kezemnek sztem nem való
De ha az oprendszer nem gond, a méret igen, akkor mindenképp Wave I.
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest