- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
peter_k
tag
válasz
bokrosolajos #28492 üzenetére
Ha ez így van az tényleg oltári f..ság......
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28482 üzenetére
ezt hogy tudnám?? ez nem S8500-ra készült. a linkeden is látszik
(nem olyan bonyolult ez, leírtam ma már...) -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #28482 üzenetére
A 2.0-ással nem lehet feltenni.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28476 üzenetére
hvg, portfolio, hex slide 10000. Hogyan lehet telepíteni? Hát én úgy szoktam, hogy samsung apps betölt, megkeres, lekérés, és ennyi. Máshogy kéne?
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28471 üzenetére
1.1-re készült appok nem fognak futni a wave-en? Legalább 3 ilyen van most is a telefonomon, ami min 1.1-et kér.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #28471 üzenetére
port@port.hu
-
peterk
senior tag
válasz
bokrosolajos #28422 üzenetére
Te vagy az aki talán leginkább cseszegetsz másokat, hogy olvassanak utána, illetve, hogy valótlan állításokkal ne fikázzák a telefont, és most ugyanazt csinálod.
- swype van magyarul is
- az apps alkalmazásban a lényeg, hogy normálisan kezeli a frissítendő alkalmazásokat,
- USB csatlakoztatásnál most már matathatsz közben a telefonon (ne mondd, hogy nem idegesített, hogy eddig nem lehet, mert úgysem hiszem el.).
- a flash támogatás ill. tördelés hiánya nem minusz, mert az a korábbiban sem ment.Továbbá - ez nem tudom fel van-e sorolva -, elég fontos változás, hogy jobb lett a memória kezelés. Sokkal ritkább a "csukja be a futó alkalmazásokat" üzenet.
Viccen kívül, egy minor upgrade-ben ennél többre nem nagyon lehet számítani. Ha majd a major lesz ennyi (a 2.0), akkor írhatjuk a petíciókat a Samsungnak.
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #28283 üzenetére
A KIES nálad egyedi gebasz lehetett, mert nekem win7 64bit-em van, és gond nélkül települt.
A navinál az újratervezés úgy működik, hogy nem mondja be hogy "Újratervezés" (hála Istennek), viszonylag elég gyors, de sajnos sokáig csak meg akar fordítani, nem talál ki új útvonalat. Aztán ha már sokadjára sem akarok megfordulni neki, akkor nagy nehezen rájön hogy van másik útvonal is.
Goldmen75: Pedig okostelefonoknál igen csak számít az újraindítás, úgy mint egy PC-nél! Hetente egyszer nem árt resetelni. Te ugyebár mindennap kikapcsolod így nem veszel észre semmit, de hidd el hogy minél tovább van bekapcsolva, annál több a beakadt process, és ez miatt belassul, megőrül stb.
Ezt nekem már a előző SE K850-emnél is mondták hogy néha kapcsoljam ki, pedig az még nem is okos teló... -
pockos13
aktív tag
válasz
bokrosolajos #28136 üzenetére
Azért az is biztos annak ellenére hogy fiatal a rendszer hogy felhasználói szinten a Bada-nak nagyon sok hiányossága van.
-
válasz
bokrosolajos #28136 üzenetére
iPhone-ra a magyarországi bevezetés óta elérhető a fizetős bolt. Ár/értékben pedig okostelefonok között ZTE Blade a nyerő, a Wave csak kicsit több mint egy feature phone. Gondolod véletlen, hogy a lefizetett nagy kiadókon kívül kb. senki se foglalkozik a platformmal?
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
bokrosolajos #28125 üzenetére
Hát én még 2 hete 80%-ig biztos voltam benne,hogy ilyen telefont fogok venni.Az elmúlt két hétben sok mindennek utánanéztem,folyamatosan olvasom a fórumot,minden hozzászólást.Nekem magával a készülékkel csak a kijelzőmérettel lett volna problémám,de úgy voltam vele,hogy ilyen összegért simán kibírom ezt a kompromisszumot.De az amit a rendszer művel...Sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben,hogy megengedhessem magamnak a rizikót.1,5-2 évente cserélek telefont.Mostmár 99%,hogy nem ilyen telefont veszek,hanem egy HTC-t.Inkább bevállalom a szolgáltatós rabláncot,és közel ehhez hasonló összegért megveszem,mint ezzel a badával kínlódjak.Nagyon csábított a SAMOLED,a fém ház,stb.,de sajnos a rendszer visszataszít.Nem látom azt,hogy a Samsung fektetne a jövőben annyit a Badába,hogy megérje megvenni.Ráadásul ugye,azt sem tudni,hogy ezt a készüléket lehet-e majd frissíteni az új rendszerre(ha jól tudom nem).Tehát bármennyire is jó készüléknek tűnt,inkább kifizetek egy kicsivel többet,és választok egy olyan készüléket,amivel 1-2 év múlva is vígan elvagyok.
Azért még követni fogok a topicot egy pár hétig,amíg nem sikerül vásárolni,hátha addig változik valami,bár kétlem
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #28122 üzenetére
Nem lep nagyon meg... A Sygic is mióta készen van és mégsem érhető el a store-ból, nem tudom mit bénázik a Samu...
-
nyesix
senior tag
válasz
bokrosolajos #27724 üzenetére
ehh ez így majdnem úgy néz ki, mint egy nokia C7...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ez jó lenne, kár, hogy fizetős részen érhető el csak.
-
consono
nagyúr
válasz
Aztán még panaszkodnak az emberek, hogy egy widget = egy képernyő
(Most ezzel tényleg ez a helyzet, de ki lehet ezeket egyesével is pakolni, ingyen is...) -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #27702 üzenetére
A telefonon Samsung Apps\Letöltések alatt nézd meg. Ha már egyszer leszedted, mikor ingyenes volt, akkor ott meg kell találd.
Doodle God nálam is orosz, pedig a leírás a szerint beszél angolul is, de annak ezek szerint nem lehet hinni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #27693 üzenetére
Photobooth
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #27414 üzenetére
és milyen igaz.
-
stiggy
tag
válasz
bokrosolajos #26386 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Talán ez a legjobb, legegyszerűbb program amivel eddig találkoztam
Mkv-ból az MP4-et a film hosszának 2/3-a fele alatt sikerült átkonvertálni E7300-as (nem húzott) procival.
Persze ez nagyban függ a forrásfájl minőségétől is.
800×480-as felbontást használtam 24 fps 2000-es bitráta mellett, de ahogy néztem 1500-1200-as is elég lehet. A hangot 44kHz/192 bites mp3-ba mentettem.
Ennél jobb minőség egy ekkora kiejlzőnél szerintem felesleges.
-
mostoha
csendes tag
válasz
bokrosolajos #26352 üzenetére
Üdv. A root/settings... és root/systemFS/settings... fájlok, mappák azok hol találhatók?
-
MerLinh
senior tag
válasz
bokrosolajos #26364 üzenetére
hátha már megvan a lock akkor nem érdekes, hideg inditásnál probáld mondjuk holnap vagy holnapután addig ne is inditsd el, mit produkál
-
válasz
bokrosolajos #26373 üzenetére
Ajánlom is. Szerencsére a topikban egyszerűen ki lehet keresni a hozzászólásaimat, bár nem hinném, hogy bizonyítanom kéne számodra bármit is.
Jó találat a fixed, tényleg segít, de nem azon amit állítasz.
Szerintem nem árt, ha tudod hogy mit piszkálsz.Én meg ebben segítettem.
Csak valaki túlreagálta
Get off my lawn. -
karldergroße
senior tag
válasz
Köszi a választ.
-
válasz
Ekkora sötétséget basszus... Inkább nem is kommentálom.
Na jó mégis, mielőtt valaki elhiszi ezt a sok marhaságot.Egy kicsit utánaolvashatnál, hogy 1) mi az a GPS, 2) hogy működik, 3) mi az a SUPL, és 4) mit állítottál be az előbb, nomeg végül 5) a hideg-, meleg- és forróindítás közti különbségeket se ártana tudatosítani.
-
TomWexX
addikt
válasz
Elég negatív hozzáállással nyomod mostanában!
Többen már szóltak is ezért...
Régen nem voltál ilyen! Mi van veled semmi?karldergroße: Az igaz hogy mindez létező probléma, de vannak itt páran akik ennek ellenére a mai napig nem bánták meg a wave megvásárlását, természetesen velem együtt!
Hidd el hogy a hibák nagy része nem is olyan bosszantó mint ahogy egyesek beállítják! Persze ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz! -
karldergroße
senior tag
válasz
Szerintem ezen a képen nem a Wave az érdekes...
-
válasz
Azért az remélem nyilvánvaló mindenkinek, hogy ez csak abban az esetben segít, ha adatforgalom alapú rásegítést is használ az ember, a mobilnet nélküli natúr navigálásnál hatástalan. Just saying.
-
ABal
őstag
válasz
Nálad már működik?
-
vtomias
csendes tag
válasz
bokrosolajos #26243 üzenetére
Köszi az információt!
Tudom én is mi a Brrip.
Igazából azért kérdeztem, mert sok lejátszó nem szereti a magas bit rájú filmeket és ez miatt elkezd szaggatni. Ma már egyre kevesebb a dvdrip. Amúgy abban nem értek egyet, hogy a bitráta nem számít, ugyanis a képminőség sokkal jobb ha magas, nem csak a felbontás számít. Ugyanis ha van egy hd felbontású videód, de alacsony bitrátájú, akkor a nagy felbontással nem mész semmire. Ronda lesz a kép.Tehát ez a mobil tökéletesen alkalmas hd videók lejátszására. (Igazából nekem már bőven elég ha magas bitrátájú filmeket lejátszik, mivel nem szoktam hd-ban tölteni.)
Mondjuk ekkora procitól el is várja az ember.(Megjegyzés: Egy csomó olcsó lejátszót árulnak ma, ami lejátsza a hd videókat, de zárójelben ott van, hogy csak nagyon alacsonyú bitrátájukat, így viszont nincs sok értelme.)
Köszönöm a gyors válaszotokat!
-
stiggy
tag
válasz
bokrosolajos #26075 üzenetére
Ez elég gáz szerintem.
Ha már egy korrekt felbontású superAMOLED kijelzőnk van és 1GHz processzorunk, akkor nem értem miért nem tudok rajta egy videót normálisan megnézni? Sajnos nem tudok felette szemet hunyni, mert frusztrál, hogy anno a samu G600-omon a 24fps-es videók futottak így, vagy talán még élvezhetőbben. Pedig annak a rendszere és processzora is tetű lassú volt. (sms írásnál féziskésés stb.)1.2 nem változtat ezen valamicskét?
-
válasz
bokrosolajos #25546 üzenetére
Hol is van az a natív Yahoo?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #25285 üzenetére
Nekem erre a linkre állandóan az jön elő, hogy "Nem sikerült előfizetni az RSS-feedre"
Aztán csak forog tovább a frissítés-jelző, amíg meg nem unja. A beépített böngészőt használom. Az NSO RSS-ét gond nélkül frissíti, de ezt nem.
-
válasz
bokrosolajos #25285 üzenetére
Nem ismerem a weboldalukat, csak az adatforrást használom
-
válasz
bokrosolajos #25281 üzenetére
Ez a link? http://index.hu/24ora/rss/
Ránézésre egy RSS XML-t ad vissza... -
Jadro
veterán
válasz
bokrosolajos #25239 üzenetére
"Pár napja két androidos srác egy háromnegyed órát bénázott, nem tudtak BT átküldeni egy képfájlt."
Ez nem rendszerhiba, szimplán júzer error. Aki béna, az úgy is marad.
Wave reboot is elég hosszú ha van elég widgeted. Más kérdés hogy nincs mit kitenni. Na jó elteszem a rosszmájam az ünnepek utánra.Még mindig örömmel tölt el ha nyomkodom asszonyét. (Mármint a wave-jét
)
-
the radish
senior tag
válasz
bokrosolajos #24977 üzenetére
Ez egy korrekt és minden bizonnyal a szakértelmedet teljesen kimerítő, hozzáértő javaslat volt.
Köszönöm. -
MerLinh
senior tag
válasz
bokrosolajos #24964 üzenetére
mert szerinted nem tudom hogy hányszor volt leírva? attól hogy le volt írva 500000000x attól én nem használhatom? írtam én 1x is hogy szar így szar úgy? nem mert tudom hogy szar de leginkább idönként fordul elő csak akkor ha játszom sokáig, de mivel asszonyé a telefon ezért az se fordul elő sokszor.
élvezed hogy mindenkinek megmondod a frankot? mert én már unom hogy minden második hszben te vagy és osztod az észt valakinek...
na de nincs harag =)
-
válasz
bokrosolajos #24964 üzenetére
Az XDA-n sincsenek MS alkalmazottak.
-
ferrari1
őstag
válasz
bokrosolajos #24868 üzenetére
Van rajta fekvő helyzetben, állóban meg egyenesen irritált. Minden úgy működik rajta, ahogy kellene és minden olyan dolog ami nekem fontos kifogástalan rajta. Sajnos a wave-ről nem mondhattam el, pedig adtam neki esélyt. Kettő dolgot emelnék ki 1: hívásprofilokhoz nem tudtam csoportot rendelni 2: headset használata közben a második bejövő hívást nem hallottam pedig a hívásvárakoztatás aktív. Az is zavart még - és ezért nem gondolkodom androidban sem- hogy a menüben ömlesztve vannak a dolgok. Zavart, hogy nem tudtam mappábarendezni. Mindezt tudtam mikor megvettem csak azt a kettőt nem amit leírtam. Ez vezetett a szakításhoz.
Kivettem a dobozból aC7-et, 5 mp alatt beállítottam a gmail fiókom, feltettem rá 2 féle navit és egy pár - számomra- hasznos programot. Minden működik ahogy kell. Minek hozzá stylus
elképzelni sem tudom. Ez is fém és színtén gorilla bácsi védi a kijelzőt
-
peterk
senior tag
válasz
bokrosolajos #24810 üzenetére
A formátum támogatásnál nem csak az a szempont létezik, hogy kihallható-e a különbség az mp3 és flac között, hanem az is, hogy az embereknek ha nem muszáj, ne kelljen feleslegesen konvertálgatni. Konkrétan, ha valakinek az otthoni high-en hifijére szabott FLAC gyűjteménye van, akkor hallgathassa azt meg a telefonján is anélkül, hogy konvertálgatni kellene.
(Egyébként ez lenne a wave egyik nagy pozitívuma a WP7 illetve iPhone-al szemben, ha azt az xvid bugot megoldanák: Konvertálás nélkül lehetne, egyszerűen rámásolva filmet nézni. Igy viszont azoknak, akik zömében xvidet néznek, és zavarja őket a szaggatás, sajna az marad ami iPhone-on is: konvertálni.)
-
rizso
addikt
válasz
bokrosolajos #24801 üzenetére
Csinálhattam volna 5MP-es képet is a C905-tel, attól még ugyanolyan a zajszűrés/zaj, csak éppen kisebb a felbontás. Kipróbáltam most vakuval és vaku nélkül a wave-et, ua. "csapnivaló" mindkét esetben (nem közeli kép, hanem olyan 50m). A WAMO nálam nem állította el a mentés helyét, szóval ezzel nem volt gondom - maga a program...na vagy jót vagy semmit, így nem mondok semmit
Viszont egy tippet adhatok: ha közelre akarsz vakus képet (és most nem a makro-közelségre gondolok), akkor érdemes átállítani makróra, és úgy már nem égeti ki (annyira). Ha AF módban van, akkor valóban kiég a kép... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nem rossz ez a VNC!
-
Varszegig
veterán
válasz
Már csak egy vpn kéne -
tamasrs
csendes tag
válasz
bokrosolajos #24689 üzenetére
"
A legjobb logikai játék (szerintem az Angry Birds-t veri magasan) :
Amtalee
"Valoban ez egyik legjobb jatek, en igy ismertem anno:
http://www.bloxorzgame.com/
-
zack
nagyúr
válasz
bokrosolajos #24682 üzenetére
"LOL. Az almás évente ad ki egyet. Van már egy éves a Wave?"
Na ja.
Ehhez képest I4 megjelenésekor jött a 4.0, 4.1 majd a 4.2. Mennyi idő alatt is? Melyik régió maradt ki, ill. melyik kapta meg később?
Erről ennyit."Fitch-et ismeritek? Tudjátok hova minősítették le az országot? Ezek után ne csodálkozzatok,hogy nincs. EUR van? Ha erre tudjátok a választ,akkor helyettesítsétek a fizetős appsra. Korrupt kis zűrös ország vagyunk. Lengyel meg cseh nyelvi fordítások majdnem minden programra vannak PC-n, magyar meg elvétve. Nem a Samsung hibája"
Ennek sztem semmi köze ahhoz hogy nincs. A Samu sportot űz abból hogy nem megfelelő a support, és ez már az I8910-nél bebizonyosodott. Az EUR/HUF példád sem állja meg a helyét, mert ez csak szerződés kérdése. Te átutalod a lóvét, aztán majd a bankok átváltogatják így-úgy. Ez már régóta így megy nem? Semmi köze ahhoz hogy van e nálunk euró vagy nincs.
Ha nem tetszik az árfolyam akkor max. nem veszel semmit, de lehetőséget adnak arra, hogy vásárolj. Hozzáállás kérdése.
"annyit sírsz ezért a FLAC formátumért: neked van olyan fülesed, amiben hallod a különbséget 320 Kbs MP3 és a FLAC között. Akkor le a kalappal, igazán vájtfülű vagy! Ha nem,akkor meg minek pazarolod a helyet FLAC állományokra? Telefonra pont jó az mp3,nem HiFi-nek tervezték"
Ez nem igazán sírás.
Nekem a zenei rész (már mondhatom) a legfontosabb. Ezen belül tudjon mindent amit kell, és amire szükségem van. A Wave egy multimédiában erős okosteló, tehát elvárja az ember hogy legalább ebben domborítson, ha már pár dologban csak homorít.
Jelenleg a Wave1 nem tudja a FLAC-ot 1.0.2-vel, csak a Wave2 a hivatalos 1.2 firmware-rel. Mi következik ebből? Lehet nem csak nekem fontos? Miért tette bele a Samu ill. az Apple, ha semmi értelme, és bőven elég az mp3?
Gondolom nem miattam...Valahogy ellentmondást érzek az érvelésed ill. a gyártók gondolkodása között.
De tovább is görgethetem. Ha bele tudták tenni az 1.2 verzióba, miért nem lehetett már eleve FLAC supporttal kiadni? Végülis mindegy. A lényeg, hogy beleteszik.
De az hogy nekem mi a fontos és milyen formátumot és miért akarok hallgatni engedelmeddel ezt én szeretném eldönteni, és hosszasan nem is szeretném magyarázni. De ha feszegetni akarod a témát kérdezd meg az Apple vagy a Samu hangmérnökeit, és győzd meg őket, hogy vegyék ki mert nincs értelme.
Tehát a kérdés nem az, hogy a Wave nem tudja, hanem mikor jön az 1.2 ami már tudni fogja.Ez a "megmondom mindenkinek a frankót" annyira nem volt bejövős (nekem).
-
Paca2
senior tag
válasz
kiváló játék, néha idegesítően béna (vagyok), de nehéz abbahagyni
-
boszitom
csendes tag
válasz
Hali bokrosolajos!
Szép rendet vágtál itt - a sürűjében...
Tetszik.
Majd változik a hangulat, bár várhatóan mindig maradnak elégedetlenkedők.
Rájuk is szükség van, hiszen Ők nagyobb nyomatékot adnak pl. a fejlesztőknek,
mint a csendes (és elégedett) többség.A BÉKE legyen velünk karácsonyra. >>>> és a Bada 2.
-
the radish
senior tag
válasz
Én sem tudom ezt lerakni egyhamar, ha belekezdek.
-
válasz
Nokia C7 az a vicces érintőképernyős telefon, amin csak állítva használhatod, és nincs rajta QWERTY billentyűzet Symbianos érintőképernyős telefon még nem kiforrott technológia"
Gyenge trollkodási kísérlet, layer 8 hibát gyanítok.
A büszke warezhoz annyit hozzáfűznék, hogy ez is közrejátszik abban egy szint fölött, hogy miért nem foglalkozik senki a badával. Mondjuk még ezt a szintet se érte el a platform.
-
Varszegig
veterán
válasz
jaja, én is nyomom már
-
rizso
addikt
válasz
Hat a bcontrol BT-on keresztul is kellene menjen, de valami gubanc volt, es csak talan majd egy frissitessel lesz mukodo. Es nem, nem tartom osregi dolognak sem - ahogy sokan masok sem! Ha te nem hasznalod az a te dolgod...Elvarasok: nem hiszem, hogy egy teljeserteku bongeszo, valogatos videolejatszo es meg 1-2 kisebb dolog akkora elvaras egy kimondottan "multimedias-kozossegi" telefontol
Felre ne erts, en nem fikazom )meg nem is jovok hetente leirni a hianyossagait), mert alapjaraton elvagyok vele, de el kell ismerni, hogy vannak meg javotasra varo hibak...
cryingdr4g0n: tokeletes fenyviszonyok mellett valoban nagyon jo a kamera. Viszont ha mar nincsenek meg a megfelelo korulmenyek, akkor eleg gyenge kepeket csinal...
-
válasz
bokrosolajos #24376 üzenetére
Milyen hibát dobnak? Valami használhatót?
Még nem egészen jöttem rá, hogy mit is kell egy ilyenhez csinálni (a GPL-es program mintha csak a záridőt venné hatalmas nagyra, és az SE telefonok ezzel meg is oldják - gyanítom ez itt nem menne).
-
válasz
bokrosolajos #24362 üzenetére
Egyébként ha nem is egy teljes Androidot (amihez hiányzik a háttérfunkciók jelentős része), valami egyszerűbbet át lehetne portolni. Ilyen mondjuk a StyleTap PalmOS emulátora, vagy mondjuk az SDL library. Ez utóbbin már tornáztam egy kicsit magam is, de nincs elég időm (és anyagi motivációm) arra, hogy foglalkozzak vele, pedig rengeteg játékot el lehetne kezdeni átportolni vele.
-
válasz
bokrosolajos #24338 üzenetére
Küldtem egy emailt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #24338 üzenetére
Dobj linket az orosz fórumokról.
-
svili
tag
válasz
bokrosolajos #24168 üzenetére
Feltettem az UC Browser-t és kitűnően műxik, köszönöm a tippet!
Bár az Opera Mini-t szoktam meg, de annak sajnos a görgetésnél előjön a csíkosodás..
Jelenleg T-s JF1 szoft van rajta, Samsungnál frissítenék JF3-ra, Kérdezném, hogy a frissítés esetleg "gyógyír" lenne az Opera Mini hibájára?( OFF Feleségemé a telefon, én még egy SE P1i-t használok - nekem is "bejövős" a Wave, főleg a gyönyörű kijelző és a kitűnő multimédiás képességei miatt, csak eleinte ódzkodtam a bada rendszertől.... ON)
-
MerLinh
senior tag
válasz
bokrosolajos #24314 üzenetére
Azt mutatja leginkább, hogy mennyire nem értenek a telefonjukhoz a barátaid hiába van nekik androidos telójuk, vagy csak igazából leszarják és néha néznek utána, hogy van-e valami ujdonság és kb letöltik az első-második játékot amit látnak =)
Idönként bütykölöm én is a badát, pont tegnap néztem a samsung apps-t és kapásból 2 fartos appot találtam mint újdonság =/ úgyhogy gyülnek oda is.
De remélem ezzel a reklámozási lehetőséggel megváltozik a helyzett -
válasz
bokrosolajos #24200 üzenetére
Azért megvan a véleményem arról, hogy ha egy 100k-s készüléken Java ME-vel kell szenvedni.
-
válasz
bokrosolajos #24197 üzenetére
Épp készültem volna írni, hogy technikailag nem lehetséges a multi-touch Java ME alatt, de tévedtem volna. A Samsung saját SDK-jában vannak olyan OEM API-k, amikkel megvalósítható, a kérdés az, hogy a kínaiak leülnek-e foglalkozni ezzel.
ABal: Nem is neked mondtam.
-
m.zso
aktív tag
válasz
kipróbáltam. de ez wifin nem megy?
-
Varszegig
veterán
válasz
ez az index mobil verziója, kérdés, az igazit is áttördeli-e?
-
válasz
bokrosolajos #24171 üzenetére
3GS-ről van szó, vedd már észre.
Mellesleg poén, hogy a Wave böngészője kb. az iPhone 3G (nem 3GS!!!) Javascript teljesítményére képes. Erre nincs valami nagyon szép elméleted?
Nem igazán értem az autós példád, az iOS (iPhone 3G hardveren) kb. 5 éves, átlagos városi autó, a bada meg egy elektromos tricikli.
-
DonMedve
addikt
válasz
bokrosolajos #23531 üzenetére
Nem a telefongyártáshoz hülye,mert akkor nem lenne a kezedbe a Wave,hanem az OS gyártáshoz.
-
jozf
tag
válasz
bokrosolajos #23505 üzenetére
Az SPB Tv nekem csak 3G-röl megy wifi-röl nem... valószinü a routheren kellen engedélyezni neki valamilyen potot vagy port forwaldolni, csak nincs leiársban hogy melyiket.
-
ferke170
tag
válasz
Nekem megy a letöltés, és a SPB TV is.
-
sittes79
addikt
válasz
mondok egy tuti tippet indítsd újra a telót és voálá, nekem megoldotta a telepítési problémát...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #23500 üzenetére
Most szedtem le 6-7 appot egymás után. Szerintem csak összefosta magát a Kies nálad.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #23491 üzenetére
Pirate raid-et töltsétek, nagyon jó (Angry birds klón)
Épp most töltöttem le.
-
MerLinh
senior tag
válasz
bokrosolajos #23491 üzenetére
és tudtál felbontás változtatni a wamoban? én nem találtam
-
Killerlaca
senior tag
válasz
bokrosolajos #23478 üzenetére
Nekem szinten nem megy wifi-m van.
-
ratam23
aktív tag
válasz
bokrosolajos #23487 üzenetére
bocsi nem láttamaaz o-t
próbálkozok ha sikerül valahogy működésre bírnom akkor megosztom veletek
-
MerLinh
senior tag
válasz
bokrosolajos #23478 üzenetére
nekem megy wifivel
Killerlaca: le kell tölteni egy programot innen itt le is van írva a használata
ratam23: érdekes nekem gyönyörűen megy...több csatornát is néztem tesztnek...a winmos időszakból még nem voltak benne a magyar csatornák.
Bár nem tudom nekem valahogy mindig megy minden, és így lehet nem számítok most..bár premium hub nem megy...=P -
ratam23
aktív tag
válasz
bokrosolajos #23473 üzenetére
Next - to do and task management ezt nem találom sehogy tudnál linket adni? előre is köszi
-
Polllen
félisten
válasz
bokrosolajos #23473 üzenetére
SPB TV-t hol láttad? Amúgy majdnem must have ha jó minőségben akar az ember tv-zni...
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
bokrosolajos #23297 üzenetére
Köszi, megpróbálom aztán megírom mi volt.
Amúgy én nem értem miért elavult az avi?! Én csak BRRipeket és DVDripeket nézek, ezek mind 1,2-1,5 vagy 1,8 stb gigások, sőt az ismerőseim legtöbbje is ilyeneket néz, és nincs is olyan ismerősöm aki például HD-ban nézne bármit is.
-
MerLinh
senior tag
válasz
bokrosolajos #23297 üzenetére
mér az? ac3 hangal egy átlagos film annyi divxben
-
zack
nagyúr
válasz
bokrosolajos #23228 üzenetére
A csajomé a telefon, de én is követem az eseményeket. Nem rossz kütyü a X10 Mini, és a zenelejátszós dologra is van 100% gyógyír ami egy másik zenelejátszó (Zimly) telepítésében rejlik, de azért ha a sajátom lenne, rossz lenne a szám íze, hogy 2010-ben nem tud a zenelejátszó gyárilag lejészási listát csinálni.
A sw reset óta nincs gond a nettel sem, szóval nagy gondok nincsenek, de messze van a tökéletestől. Mi több semmivel sem érzem teljesebbnek mint a Bada-t, bár olyan jellegű hibák eddig nincsenek mint amiket a Badával tapasztaltam. -
ratam23
aktív tag
válasz
bokrosolajos #23228 üzenetére
igen nekem sikerült JI5-re frissítenem a T-s telefonom és nincs vele gond, jól működik
Miután frissítettem eltűnt a web n walk ikon de preconfiggal sikerült megcsinálni -
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #22873 üzenetére
épp a gps gyorsabb lesz az új sw-vel.
ferrari1: nem, a jh3 nem jobb, csak ez volt a szervizben, és szarik rá.
-
válasz
bokrosolajos #22873 üzenetére
"Nem. azt azért írták fel, nehogy rájuk kend, hogy összebarmolták a készüléked, és követelj egy újat."
Megjegyezném, hogy ő is pontosan ugyanezt mondta.
Csak ő a szervizeseket tartja potenciális görénynek, Te meg őt.Szasza888: Nem lehet. Bár vannak, akiknél meg túl gyenge...
-
victorio79
tag
válasz
bokrosolajos #22763 üzenetére
bokrosolajos: Engem a gyorstárcsázó érdekelne a 3. képernyőről, lehet lecserélem a hátterét feketére. Előre is köszönöm.
Egyébként tényleg vannak idiótaságok a wave körül amik alapvetően idegesítenek, ez most például az új e-mail nélkül is minden letöltés alkalmával játszott hang. De az exchange megy, a GPS nagyon jó nálam (épületen belül is), WiFi gyors, DLNA frankó (szerverként és playerként is), fényképező éles, szép képeket csinál (kicsit játszani kell a beállításokkal), HD videó felvétele sima, DivX nem szaggat, leejtettem (a sarkára esett, majd a kijelzőre borult) és karcmentes maradt, nem tört az üveg (a sarkán látszik egy picit), stb.
Én is néha szívom a fogam amikor szívat a ketyere, de nem bántam meg. Lehet csak optimista vagyok nagyon. -
Kobe
veterán
válasz
én már nem várok semmit a badától, egyszerűen nem mozgat már meg annyira. Olyan jó lesz ez is, amíg nem lesz másik alapon megy a dolog. Kérdezd meg Karmát, nála is 2 hét alatt elmúlt a wow effektus. Nálam vlahol most, de mivel most másra kell a lóvé, csak jövőre lesz váltás.
az 1.2estől milyen újításokat remélek? hát, hogy talán javul kicsit a szoftveresen vagy mittomén milyen módon fullszar gps-em, hogy képes lesz megtartani a hálózatot stabilan a készülék, ilyen apróságokat tudnék elképzelni, de várni már nem várom, mert tudom, kb semmi nem lesz belőle.
Btw, A mobilnet megoldódott, hard reset + a hálózati beállítások újrakonfigurálása + a szolgáltatás újbóli hozzárendelése a sim kártyához.....kicsit savanyu, kicsit sárga, de legalább az enyém
csak hogy egy példával érzékeltessem, miért van teli a tököm a telefonnal: hurrá van A-GPS opció végre mobilnet miatt, van is jel 3 másodperc alatt (azért az átlag 10 perchez képest elég jó javulás, már ha bejön egyáltalán).....van jel, van jel, de az csak adatkapcsolt, semmi köze a natív gps-hez, a műhold ikon r66-ban ugyanolyan halott, nem mutatja a haladási irányt, áll egyhelyben ahol lekérdezte az adatokat és ennyi, nem törődve vele, hogy már 600 méterrel odébb jársz. Vagyis az egyhelyben toporgó szürke pöttyből lett egyhelyben toporgó zöld pötty...olyan érdemi javulásnak nem könyvelném el. Még jó, hogy városban gyalogos közlekedéshez vettem jórészt a telót, azért support címszó alatt egy széles karlendítésen kívül mást vártam volna a majdnem 90 ezer pezetámért....többek között ez egy olyan tüske, amit nem igazán tud helyretenni a bada 8.5 sem....
-
haxxika
senior tag
válasz
Tetszik ez a widget készlet. Engem is a 2. oldal érdekelne amennyiben lehet
Nekem elég ha kint van a főoldalon a google search, egy samsung apps és egy wnw ikon ami rögtön a zéró facebookra lép fel.
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
A 2. képernyőn található widgetről kérhetnék egy letöltési linket, ha van?
-
Kobe
veterán
válasz
bokrosolajos #22730 üzenetére
nem. Arrol beszelek, hogy a telefonban kb egy olyan funkciot nem tudok mondani, amiben ne talalnek valami hibat, mobilnet ide vagy oda. Es nem hardcore fejlesztoi programozoi szemmel, hanem atlag userkent.
Junius ota megvan, gondoltam a hypebol lesz valami, egy probat emger, de jovore megy a lecsoba, emrt ebbol egyszeruen semmi nem lesz - lasd bada 1.2 eloszor szeptemberre, oktoberre, novemberre igerve, most emg majd hat talan meg iden rol beszelunk, ugyanugy, ahogy az alkalmazasok felfutasarol.az, hogy mi tetszik, emg mi nem, azt emg had dontsem mar el en, ne azert kelljen tetszenie, mert a luzermanualban le van irva...
az amoled meggyilkolasa alatt emg azt ertem hogy adott egy szep nagy kijelzo, amit lehet(ne) hasznalni bosegesen....de minden beepitett es kulso widget olyan lobaszo meretu, hogy 1 db widget emgesz 1 teljes lapot - pl gyorstarcsazo, amiben osszvissz 3 nev van nekem, egy teljes oldalt elfoglal.....ugyanigy egy ora, stb. Szep kijelzo rossz beosztasokkal es kevesbe elegans mgoldasokkal - feleslegesen nagy ikonok, ami vagy suru gombnyomogatassal vagy suru lapozgatassal jar - en speciel egyiket sem szeretem.
Persze lehet hurrogni, meg durrogni, mert nemma van 1 ember aki ki meri mondani hogy ennyiert ez bizony felsoategoria ide vagy oda, nem volt jo vetel, biztos egyszerubb leugatni, hiszen biztos tobb tapasztalatom van nala csak azert mert 2x olvastam el a luzer manualt, o meg csak fel evet hasznalta napi szinten...elarulom, minden beallitas, amit csinalok, aszerint tortent, furcsamod emgsem akar mukodni a funkciok fele sem - no akkor hol az igazsag?
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #22730 üzenetére
Libriának június óta van meg a wave, az hogy azóta is csak szidja és még mindig nem cserélte le, az az ő baja...
Amúgy egyet értek veled...én is unom már az állandó hisztit, halkan megjegyzem, Karma "üdv a klubban" kommentjeinél is néha szívesen beleharapnék az asztalba...
De azért tényleg ne őljük le egymást, szimplán szubjektivításról beszélünk, mint mindig!
-
válasz
bokrosolajos #22697 üzenetére
A ZTE Blade igazából elég jól helyrerakja, hogy mi túlárazott jelenleg a piacon.
Kb. minden, ami többe kerül annál, és bármilyen paraméterben kevesebb. -
SlyChocolate
senior tag
válasz
bokrosolajos #22689 üzenetére
Nincsenek tapasztalataim a telóval kapcsolatban csak a száraz adatokat írtam...
-
Lotusomega
senior tag
válasz
bokrosolajos #22051 üzenetére
Nekem sincs gond a videórögzítéssel, perceket is simán rögzítek akadás nélkül, 16GB class4es kari, az előző 8 gigás nokia memkarival volt oylan hogy megakadt videó közben, de evvel a karival még nem volt, és belső memre sem, T-s firmware.
Olyan nagy bugokat én nem tapasztaltam ebben a firmwareben, inkább most az zavar hoy el kezdett kattogni a letevő gomb
az mitől lehet?
-
zack
nagyúr
válasz
bokrosolajos #21953 üzenetére
Ha nem lesznek használhatóak, szívesen kölcsön adom a házunk előtt levőt. Jó nagy. Sok minden bele fog férni.
-
Torry
addikt
válasz
bokrosolajos #21833 üzenetére
Írásban teljesíti a 4-t, mondjuk eléggé ingadozik.
-
Peti_KM900
tag
válasz
bokrosolajos #21725 üzenetére
Persze, hogy a problémákat keresem, mivel a pozitív oldalát megismertem a tesztből.
-
Dapro
senior tag
válasz
bokrosolajos #21725 üzenetére
Nem részletre vette, hanem készpénzre, bár ezt amúgysem tudnám kideríteni. gari papír nálam van. bár ez semmit se jelent.
De tényleg nem lehúzós embernek tűnt, azért remélem még megismerem az olyanokat!
-
gamek!ller
őstag
válasz
bokrosolajos #21549 üzenetére
Adnál egy linket az Icons Widget-ről? Nem találom, de kellene.
Amúgy sorry srácok, de én most szét nem szedem a telót h megmondjam ezeket amiket ti is irkáltok.. -
Varszegig
veterán
válasz
1) Icons Widget: azért nem bármit rakhatunk ki, csak amit eddig is, csak végre szabadon beállítható. Jó widget, sajna nem ingyenes.
2) Szótár: írj be egy magyar szót... -
Kis@
tag
válasz
A szótárban nem kell váltani. Felismeri, hogy milyen szót írtál be és lefordítja a másikra. Pl írd be azt hogy " comb ", ami magyarul és angolul is értelmes. Ki fogja írni mindkettő nyelven a jelentését.
Egyébként nekem vodás mp 1.000 made in korea by samsung és semmi bajom vele. Nem lötyög nem ropog nem zörög, ji2 van rajta és jh3-nál volt utoljára camera fresh és azóta is tökéletesen működik.
-
peterk
senior tag
válasz
bokrosolajos #21465 üzenetére
Az, hogy bírja a nagyobb felbontású/bitrate-ű videókat, még nem jelenti azt, hogy nem a telefonnal van a baj. Az én asztali HD lejátszóm 100mbit/s-ig is képes lejátszani mpeg4 HD videókat, de nem bírja pl. az mkv zlib track compression-t. Ha egy fájl így van muxolva, akkor lehet akármekkora, nem fogja lejátszani.
A 100%-os xvid támogatás hiánya tény. Az más kérdés, hogy ez mennyire "hiba". Akinek kell, annak hiányzik, akinek nem, azt nem érinti. Mondj egy telefont amelyikkel nem ugyanez a helyzet.
-
zack
nagyúr
válasz
bokrosolajos #21465 üzenetére
Ez csak ötletelés volt, hogy miért tették amit tettek.
Nem véletlen hogy a SAR értéket lejjebb tolták, konkrétan megfelezték, ami azért nem elhanyagolható. Tehát egy Wave 2 tulaj fele akkora sugárzást kap a fejébe mint mi. -
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #21233 üzenetére
Engem érdekel a fejlesztés, de kicsit nehezen jönnek vissza a régi dolgok, időm meg csak 10-15 percem van foglalkozni vele s meló szüneteiben... Végig akarom rágni magam a bada fejlesztői blogon, de lassan megy.
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #21239 üzenetére
Nézd meg újra! Mezők hozzáadása, a lista alján ott a "születésnap"
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest