Hirdetés

Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz bokrosolajos #22730 üzenetére

    nem. Arrol beszelek, hogy a telefonban kb egy olyan funkciot nem tudok mondani, amiben ne talalnek valami hibat, mobilnet ide vagy oda. Es nem hardcore fejlesztoi programozoi szemmel, hanem atlag userkent.
    Junius ota megvan, gondoltam a hypebol lesz valami, egy probat emger, de jovore megy a lecsoba, emrt ebbol egyszeruen semmi nem lesz - lasd bada 1.2 eloszor szeptemberre, oktoberre, novemberre igerve, most emg majd hat talan meg iden rol beszelunk, ugyanugy, ahogy az alkalmazasok felfutasarol.

    az, hogy mi tetszik, emg mi nem, azt emg had dontsem mar el en, ne azert kelljen tetszenie, mert a luzermanualban le van irva...

    az amoled meggyilkolasa alatt emg azt ertem hogy adott egy szep nagy kijelzo, amit lehet(ne) hasznalni bosegesen....de minden beepitett es kulso widget olyan lobaszo meretu, hogy 1 db widget emgesz 1 teljes lapot - pl gyorstarcsazo, amiben osszvissz 3 nev van nekem, egy teljes oldalt elfoglal.....ugyanigy egy ora, stb. Szep kijelzo rossz beosztasokkal es kevesbe elegans mgoldasokkal - feleslegesen nagy ikonok, ami vagy suru gombnyomogatassal vagy suru lapozgatassal jar - en speciel egyiket sem szeretem.

    Persze lehet hurrogni, meg durrogni, mert nemma van 1 ember aki ki meri mondani hogy ennyiert ez bizony felsoategoria ide vagy oda, nem volt jo vetel, biztos egyszerubb leugatni, hiszen biztos tobb tapasztalatom van nala csak azert mert 2x olvastam el a luzer manualt, o meg csak fel evet hasznalta napi szinten...elarulom, minden beallitas, amit csinalok, aszerint tortent, furcsamod emgsem akar mukodni a funkciok fele sem - no akkor hol az igazsag?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák