- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Janoex
tag
válasz
ZoliM@ster #28131 üzenetére
én csatlakozom a többiekhez,nekem is tökéletes a rendszer,alapból ébreszt kikapcsolt állapotból ,stabil minden rajta,nem fagy le,és a kies meg megy ahogy kell ,lehet net függö mert nekem 5 percen belül mindent frissitett,német appstore-bol 1 percen belül rajta volt a telon az alkalmazás ,
-
stiggy
tag
válasz
ZoliM@ster #28126 üzenetére
Szia!
Én is sokáig tépelődtem, hogy milyen telefon is kéne venni, mert én sem engedhetem meg magamnak, hogy lecseréljem a közeljövőben.
1 hónapja használom a tapasztalataim a következők:
- anyag használat kitűnő (aki ebbe beleköt, annak tényleg semmi se jó)
- SAMOLED legnagyobb előnye, hogy napfényben is tökéletesen látható, semmilyen sávosodást nem fedeztem még fel rajta
- a kijelző ha kicsit is vigyázunk rá, karcmentes marad
- az aksi ideje nagyon jó, nem kell naponta töltögetni még rendes játszadozás mellett semBelső:
- a kamera veri az összes létező htc-t (sötétben az összes telefon szar képet csinál)
- HD videófelvétel akadásmentesen (akinél akad az hamisított kingston kártyával szenved)
- piszkosul gyors a menürendszer, könnyen átlátható egyszerű használni
- nagyon pontosan érzékel a kijelző, nem igazán vannak mellényúlások
- netezni elég jól lehet vele, nekem nem igazán volt vele flash lejátszási problémám, persze van amit nem jelenít meg, de semmuről nem maradtam le még miatta (gal6-tal játszom)
- HD videókat is lejátszik konvertálás nélkül, bár ebben az esetben lutri hogy az adott tömörítés mennyire tetszik neki, ettől függően laggol. Ha átkonvertálod a videókat mp4-be mondjuk, gyönyörűen "folynak" a képkockák
- nekem az email szinkronnal sincs gondom, bár én kézzel kérem le a maileket
- műholdakat 1 perc alatt találok még a belvárosban is, netes rásegítéssel persze ez másodpercekben lenne mérhető, de nekem annyit nem ér. A navigációs szoftvert is csak párszor használtam és eddig mindig eltaláltam oda ahova kellett (Budapesten belül)Hardveresen ennél a telefonnél főleg ennyiért nem kapni jobbat. Az egész telefon rákfenéje, hogy hiányzik a fizetős store és az ingyenes appok sokszor ócskák, nevetségesek. Fizetős appok közül tudnék válogatni bőven....
Nem itt tartana megitélésben ez a telefon és a Bada, ha nem korlátozná le az app vásárlást a Samsung... ez a része teljesen érthetetlen.
Egyébként,
végeztem egy kisebb házi tesztet mp3 lejátszokkal és valóban vannak hibák a wave hangzásában. A magasak háttérbe vannak szorítva, a mélyek össze vannak mosva mindez azért hogy a közepet kiemeljék.Ez természetesen mindenféle hangszínszabályozás és effekt nélkül értendő. hangszínszabályzóval ez javítható nagyrészt.
Végülis szépen szól a masina, de az SGS féle kernel hack ide sem ártana, akkor lenne csak az igazi...
Végülis van annyira jó a hangzás, főleg korrekcióval, hogy ne kelljen az mp3-asom is magammal cipelni. -
bokrosolajos
őstag
válasz
ZoliM@ster
Kiforrott rendszer?
Akkor az Android most így hirtelen kiesik a körből, hiszen mindig, minden verzióban van hiányosság, bug.felkerülnek olyan programok a kínálatba,amik nem jók
Melyikbe nem? Ami ingyen van, legtöbbször olyan is! Egyébként melyik másik telefon OS-re van olyan szintű app ingyen, mint az NFS Shift?Nincs fizetős appstore
Androidra szerinted van? iPhone-ra?Szerintem nézz utána a többi készüléknek is! Csak mert amiket felsoroltál, azok ugyanúgy állnak a HTC-re is, csak sokkal-sokkal több pénzről beszélve!
Egy része pedig igaz az iPhone-ra is, még több pénz mellett...
Egyszerűen nincs tökéletes készülék.
Ár / teljesítményben pedig még minidig a Wave a nyertes -
s4tch
veterán
válasz
Korábban elég sok kritikát kapott tőlem (is) a rendszer. De elég sokat javítottak rajta. Pl. a gmail sync korábbi firmware-ekkel trágya volt, JI5 alatt hetek óta teljesen hibátlan. Vagy mondjuk az ébresztő korábbi firmware-ek alatt szeretett elfelejteni működni, JI5 alatt rendeltetésének megfelelően riaszt. Fizetős android bolt sincs hivatalosan, legalábbis 1-2 hónapja még nem volt. Mindegyik app bolt tele van hulladék alkalmazásokkal, ez alól egyik platform sem kivétel. A rendszerfrissítéssel visszatérően a T-sek szívnak.
Ami tényleg nem jó: a böngésző (Opera minit kell helyette használni), a facebook kliens (lásd opera mini, touch.facebook.com), állítólag a csevegőkliens (biztos van megoldás, erre sosem használtam a telefont) és a Kies (na, ez tényleg egy lassú fos, lehetőség szerint el kell kerülni, és csak szükség esetén használni).
Ami még hiányzik: fizetős apps (ezt wirecarddal ki lehet kerülni, én is vásároltam már pár programot), nDrive (más országokban már van, vélhetően a fizetős apps-szal együtt érkezik), és pár célprogram: squeezebox controller, gps alapú lap timer, amplitube (álom, édes álom...), vnc vagy más távoli asztal sw (easyvnc lesz), és valami vpn kliens.
Egyébként nézz szét nyugodtan, mit kapsz ennyi pénzért. Ilyen vasat kanyarban sem találsz, és azért elég stabil, elég gyors ez ahhoz, hogy teljesen élhető legyen. A JI5 nekem bejött, fagyásaim korábban sem voltak, a gyári böngészőt hanyagolva memória-elfogyásom sincs, tulajdonképp amióta gatyába rázták az ébresztőt és a gmail szinkronizálást, semmi bajom a telefonnal.
-
consono
nagyúr
válasz
Hát, az ezzel a probléma, hogy te egy egy ember, egy egy specifikus problémáját kivetíted a Wave-re, meg a Bada-ra. Többünknem megy rendesen az Exchange active sync, többen vásárolnak rendszeresen alkalmazásokat az Samsungappsról, többen vettek Route 66 licenszet, a többség Kiessel gond nélkül frissítette az oprendszerét, stb. Az van, hogy akinek nincs problémája, az kevésbé hangos...
Persze félre ne érts, nem rábeszélni akarlak, de gyanítom Android platformon is lesznek, lehetnek gondjaid, ott sem fenékig tejföl (viszont sokkal több alkalmazás közül lehet választani). Én mondjuk abban nem hiszek, hogy ha most veszel bármilyen szolgáltatós telefont (kivéve talán az iPhone 4) arra 2 év múlva is lesz szoftveres support. A kollégám eddig várt, hogy kijöjjön a Legendjére a froyo, most meg panaszkodik, hogy mennyire szar lassú az egész... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ok. Értem. Ez esetben tényleg ne vegyél Wave-et.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ZoliM@ster #28126 üzenetére
De az amit a rendszer művel...
Mit művel a rendszer? Kifejtenéd?
-
bakospe
tag
válasz
ZoliM@ster #26022 üzenetére
256
-
zack
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #25969 üzenetére
Ez csak attól függ mire akarod használni. Nálam, mivel mindenkinek más a fontos, sorrend jelenlegi állás szerint a következő:
iOS
Android
Symbian
Bada
WP7Ettől még nálad lehet más lesz a sorrend, ezért fontos, mire akarod használni konkrétan.
Ha sokat böngészel, nem célszerű Bada telefont venned. Nekem nem okozott túl nagy gondot, mert bár ezt a funkciót iOS-sel jobban kihasználom, de még így sem használom ki annyira, mint akinek ez a funkció döntő tényező a választásnál.
Van sok apróság, ami dühítő lehet (gmail exchange pl.), ha tényleges okostelefonként tekintesz rá, és elvársz alap dolgokat, de ha elfogadod, hogy ez egy friss OP rendszer, és remélhetőleg sokat fog fejlődni 2011-ben, és van türelmed, illetve megbízol a Samsungban hogy nem viszik zsákutcába a Bada-t, akkor akár a legjobb választás is lehet számodra.
Egyébként pedig egy szerethető telefon, itt-ott idegesítő gyerekbetegségekkel. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #25969 üzenetére
Ez jó mivel nálam pont a múlthéten volt egy desire a kezemben.
Legújabb android-al 2.2.9-el és már csak a főmenűje is belassúlt a wave-hez képest, 1-2 dolgot megnéztem mind a 2 telon:
Web böngésző: ez kb mind a 2 jó csak a desire tud tördelni, sebességre megegyeznek multitouch stb.
fényképnézegető/sebesség zoom stb: kb hasonló gyorsaság, túl nagy eltérés nem volt média terén a 2 telo között talán a desire-n volt 1-2 jópofa ötlet a nézet variálására ami más mint a wave-ben, de ennyi.
A menű a desire-n lassú volt nagyon igaz volt is rajta sok app/widgetek pedig hw gyorsítás be volt kapcsolva, de pl a főképernyő ugye a 7 oldal mikor kizoomolsz és látod az összes oldalt az speciál gyors volt, érdekes.
Én is a desire és x10-el szemeztem de végül is ezt találtam a legjobb vételnek, én meg vagyok elégedve vele, igaz nem 1.2-vel tolom mint egyesek én megvárom a január végét addigra lesz hivatalos is.
Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest