- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Aha. Betettem a cd-t is és csináltam az egész "easy guide"-t , de úgy sem volt jó. Még fél éve a szomszédnál ugyanez volt. Bekötöttük a routert, telefon látja a hálózatot gép is, de nem hozza be az oldalakat. Most ugyanaz van itt is csak épp a telefon sem csatlakozik rá "hitelesítés sikertelen" címszóval.
-
TomWexX
addikt
Ha megnézed ezt a képet, amivel a Samsung Magyarország még áprilisban jelentette be a magyar premium store-t, akkor láthatod hogy ott is szerepel már az AB ikonja.
Persze ettől még elképzelhető hogy tényleg a wave 3 megjelenésével egy időben adják ki az AB-t. -
Dhampir
félisten
Köszi szépen! Azzal tisztában vagyok, hogy tökéletes rendszer nem létezik, csak fejlődőképes.
Ez a készülék a Badaval nekem nagyon tetszik, főleg az Androidos kitérő után, pedig anno még a Spicaval kezdtem. Örömmel látom, hogy az Appson egyre több alkalmazás lelhető fel.
A Bada meg a Samsung szívügye, ezért szépen kell "dobognia".Más rendszerre gondolván, viszont nagyon sajnálnám a Symbiant, ha eltűnne a süllyesztőben.
-
ruskop
senior tag
Memóriakártyánál mobiltelefon esetében tökmindegy, hogy Class hányas. A mobiltelefon nem olyan multimédiás eszköz ami folyamatosan a memóriakártyát használná. Egy fényképezőnél vagy videókameránál ott már számít mivel folyamatos olvasás és írás van. Eddig nekem egy Class 4-es Kingstonom volt 4Gb-ás most egy class 10-esem van ugyancsak 4Gb-ás és ugyancsak kingston és semmi különbség. Én inkább a kártya gyártóját nézném meg mielőtt vásárolnék.
Tomajdon: Erre csak azt tudom mondani, hogy mindenki lesz@rja az apple iphone-jait itt Európában ezért az apple kénytelen volt egy ilyet bevetni, hogy valahogy eltüntesse a nyerő márkát és készülékeket a piacról. Stevenek elfogyott a pénze biztos.
-
mesa23
aktív tag
Ez mind replika!
Ha ez mind igazi lenne, akkor kb 6-700 ezerbe lenne az össz ár, azért annyira nem vagyok eleresztve anyagilag, hogy mindet megvegyem igaziba, csak gyűjtöm a másolatokat,(érdekel hogy néznek ki egymás mellett a különböző telók, és mivel kis városban lakom, ezért nem nagyon van lehetőség megnézni őket) de a jelenlegi gyűjteményem, ami kb 50dbos, már az is benne van úgy 65-70 ezerbe!! -
Dhampir
félisten
Nem akarok vészmadár lenni (akkor ne legyek), de az utóbbi 2-3 esztendőben Karácsony előtt mindig romlani szokott a Forint.
Ez nem tudom, hogy milyen "jóakarónknak" köszönhető, mert furcsa, hogy éppen az "ajándékozási láz" idején kell többet kicsengetni, amikor például "Sógoréknál" éppen akkor csökkentik az árakat, hogy azzal is több vevőt csalogassanak a boltokba. Jelenleg is éppen romlott a Forint az Euróhoz képest.
Én még a szintén SAMOLED-es Wave I-nek is örülnék.
-
rizso
addikt
Én is nagyobbnak gondoltam, de kb. megegyezik a WaveII méreteivel.
Kicsit csalódás maga a telefon. Külső szép meg jó, de: minek kellett elhagyni a kameragombot? Miért lett érintős a hívásindító/-befejező gomb? Csatlakozók megoldása is igénytelenebb, mint eddig.
A végleges 2.0 nagyon érdekel, kíváncsi vagyok, hogy javították-e azokat a dolgokat, amik miatt lecseréltem a saját wave-em. Ha a frissítést megkapja az I meg a II is, akkor nem látom különösebb értelmét, hogy valaki lecserélje - legalábbis se öcsém, se a párom nem fogja az első és második wave-et egy harmadikra cserélni.
Én még lehetek WaveIII tulaj, de csak akkor, ha jól árazzák be a masinát. 100k fölött számomra felejtős, főleg úgy, hogy 100k alatt is vannak elég jó készülékek. Egy T-s 80k-s ár szerintem korrekt lenne érte. -
bokrosolajos
őstag
Köszi én is kisebbre emlékeztem, azért néztem ki a Neo-t, mert úgy emlékszem kisebb mint az Xperia Arc, ami 4"!
Így még inkább közelinek érzem
Kár, hogy Tré kínálatában nem szerepelakkor elhoznám úgy is, hogy a Wave még megvan
Wave III tényleg csúnyább mint az elődök. Nem véletlen középkategória pozícionálás
.|. Wave 1 - hajlított üveg, HW gombok
.|. Wave 2 - egyenes üveg, HW gombok
.|. Wave 3 - egyenes üveg
V -
bokrosolajos
őstag
Nem épp rád gondoltam, de biztos van aki magára ismer,ha most Neked ez nem is ment, pedig eléggé körülhatárolható személy(ek)
Update: soha nem gyűlöltem a Wave I-et, csak a bada hígfos! Most is jó érzés kézbe venni a kicsikét, igaz sokat kézben is van, például amikor megmagyarázhatatlan okból szarakodik a GPS szenzoral
Ajánlom a csalódottak táborának Sony Ericsson Xperia Neo Meg lehet nézni videón, mennyire néz ki jól (szerintem hasonlít kidolgozásban a Wave I-hez)
8 MPx kamera, Android 2.3, HDMI, 4" Bravia Display, 512 MB RAM, 3 db HW gomb az előlapon
Azt hiszem ő lesz nekem a következő
-
Tomajdon
aktív tag
http://www.badablog.hu/2011/08/meg-szovegelsz-nezd-meg-a-cht-on-t/ Angol forrásból fordítottam, de elég érdekesre sikerült.
-
Binyi01
aktív tag
Nem jó hír, pláne, hogy mivel ugye béta, újra - újra indulgatott, tehát akkor kitisztult, mégis kaptam egy ilyet... Azóta ( kopp - kopp) nem volt ilyen. Remélem véglegesből 'kihagyják'.
BadaSi fentvan vkinél, aki 2.0 - t használ, ha jobban megnézed a képet, a háttérben pont az látszódik. De ha akarod megnézem. Meg is lepődtem, h nem reagált senki erre a hírre, mikor beírtam, pedig a Bada létezése óta fennáll a hiba, és messze ez a legidegesítőbb bug. (Nálam) -
szimike79
őstag
Nincs mit, nekem is az volt, mert már kezdtem azt hinni hogy nem lesz WaveIII. Most viszont furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy milyen lesz, és a pontos specifikációk is érdekelnének, mert az eddigi infók eléggé hiányosak, és az sem biztos hogy ténylegesek. Szeretnék látni valami hasonló nagy dobást mint a Wave a maga idejében. Ha tényleg kitiltják a Galaxy-kat Európából, (ami szerintem nagy veszteség lenne nem csak a Samunak, de nekünk is) akkor elégé neki kell hogy feküdjenek a Badának, hogy valahogy pótolják a kiesést.
-
Dhampir
félisten
Jól látod a Wave II kijelzőjét erős napfényben?
szimike79:
Nekem elég az X8, ami az új Mini töredék áráért volt beszerezhető. Komolyabb böngészésre inkább egy netbook, már kapható például az Asus Eee x101 MeeGo-val 45 rugóért, az alapdolgokat viszi. Számomra az SGS kijelzője sem volt megfelelő böngészéshez, 10 perc után kimondottan idegesített a használata.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest