Hirdetés
Aktív témák
-
ruskop
senior tag
Memóriakártyánál mobiltelefon esetében tökmindegy, hogy Class hányas. A mobiltelefon nem olyan multimédiás eszköz ami folyamatosan a memóriakártyát használná. Egy fényképezőnél vagy videókameránál ott már számít mivel folyamatos olvasás és írás van. Eddig nekem egy Class 4-es Kingstonom volt 4Gb-ás most egy class 10-esem van ugyancsak 4Gb-ás és ugyancsak kingston és semmi különbség. Én inkább a kártya gyártóját nézném meg mielőtt vásárolnék.
Tomajdon: Erre csak azt tudom mondani, hogy mindenki lesz@rja az apple iphone-jait itt Európában ezért az apple kénytelen volt egy ilyet bevetni, hogy valahogy eltüntesse a nyerő márkát és készülékeket a piacról. Stevenek elfogyott a pénze biztos.
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest