Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
Binyi01 #38554 üzenetére
Nem egészen.
Elmúlt már 2 éves, néha bontja a vonalat, eldobja a simet, és már meguntam ennyi idő alatt.
Ezért akarom lecserélni
Arról nem is beszélve, hogy a telefonom még az első generációs érintőképernyősök közé tartozik, és buta szegény, mint a föld
Szóval ahogy Gy.F mondaná cserélje le mindenki örgecskedő telefonját -
TomWexX
addikt
válasz
Binyi01 #36308 üzenetére
Anno én is azt hittem hogy idegesítő a címsor ugrálás, de nem az (legalábbis engem nem zavar, hamar meglehet szokni). Ha KIES-sel frissítesz (pl. haverod gépén ha a tied szar) akkor nem veszik el semmi a telóról, vagyis nem kell beállítani semmit újra.
Ahogy látod, a jövőben minden az 1.2-re épül, haladni kell a korral, frissíteni kell!
Persze ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz! -
-
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #35331 üzenetére
Az a fő gond hogy olyan helyen lakom ahol helyben ilyesmiről még csak nem is hallottak a műszaki boltban.
Ha megyek Székesfehérvárra majd körül nézek. Úgy emlékszem valaki azt írta, hogy csak Nokia vagy Samsung kábellel működik? Ja és hagyományos tv-n is megy? 72-es Panasonic-om van.
Varszegig: Na erre én is kíváncsi vagyok!
-
dundidandi
csendes tag
válasz
Binyi01 #35310 üzenetére
megtettem es abbol nekem az derult ki, hogy folyamatos interneteleres mellett lehetseges az 1.2-vel. nekem van internet elofiz a telon es a gepen is van net, szoval ez azt jelenti, hogy megy?
nem irtam volna, ha tiszta!
hasznalattal kapcsos leiras viszont nincs, es angolul amiket lattam, nem voktak tul egyertelmuek. 3 pontba szedve minden, pontonkent 5 szo. csatl a telo. spoofer indit. megnyom, kesz. kb ikyeneket talaltam. -
duvi
nagyúr
válasz
Binyi01 #34681 üzenetére
Szia!
Pl. az Omnia is winmos. Ha kiválasztod mondjuk az angol appsot és rákattintasz a select device fülre (telefon típus választó), akkor felkínálja az összes lehetséges típust amihez van letölthető alkalmazás. -
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #34616 üzenetére
Azért mem olyan rossz az. Kicsi iPhone feeling bejátszik ugyan de szódával elmegy. Maga az android nem hiányzik, de a bőngészőjét irígyelem. Főleg a flash támogatást. Ezért várom már nagyon a bada 2.0-át mert akkor nem kell egy-egy videó kedvéért a pc elé ülnöm, vagy külön a youtube klienst böngésznem hátha ott megtalálom.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
Binyi01 #34321 üzenetére
Ezt végképp nem értem. Írtam, hogy úgy adtam át nővéremnek, hogy 36% volt az akksiban. Most jött haza, erre 51% van benne, úgy, hogy zenét hallgatott.
Asszem akkor bejött az, amit Abal írt. Lehet megártott neki a hirtelen jött meleg.
Mostmeg visszaraktam saját simem meg memót, erre azt írja, hogy 7% van benne. Pff. Kezd nem vicces lenni.
-
-
Sógi
addikt
válasz
Binyi01 #34231 üzenetére
Jogos, engem nem izgat ez a droid téma (max, ha esetleg rákattanok majd egy SGS2-re), meg hogy gányoljam a telefont össze-vissza, úgyhogy nekem ez csak érdekesség szinten marad jelenleg..
De lehet sokakat izgat az alkalmazások miatt, amik badára nincsenek..Bár a droidot nem ismerem (előtte symbianos voltam) és hallottam már párszor, h állítólag jobban testre szabhatóbb, mint a badus...(?)
Nekem jelen állapotában is megfelelő ez az os, nem zavar a böngésző ugráló címsora semUI: Mondjuk, ha jobban belegondolok, h lenne egy olyan wavem amin fut mind két os hibátlanul(!!!) és stabilan(!!!), akkor tuti beneveznék, már csak azért is, h megismerjem a droidot is
-
DeXoor
csendes tag
válasz
Binyi01 #34158 üzenetére
Mint látod nem lehetetlen, szerencséd volt, mert jó helyen voltál, volt elég műhold és erős jel amit érzékelt, és amint belép már tudja a pozíciód, ergo a térképen is el tud helyezni. Nekem is így működik, ha kintről a menüből is le tudom kérdezni a saját helyzetet és úgy lépek be, akkor egyből mutatja a jelenlegi helyemet, amint belépett.
-
DeXoor
csendes tag
válasz
Binyi01 #33971 üzenetére
Nekem se mond semmit indulásnál, csak a térképen látni, hogy merre kell indulni. Igen, ha van GPS jel, akkor a jelenlegi helyzeted mutatja. Ha nincs jel, akkor alul kiírja, hogy nincs érvényes jel, de amikor elindítod a navigációt, van olyan lehetőség is, hogy várakozás az érvényes jelre, és ha talál, akkor onnan navigál tovább. Szerintem jobb mint az nDrive, mindkettőt használtam, de valahogy szerintem barátibb a Sygic és a pontossággal sincs semmi gond. Bőven van lehetőség bekonfigolni is.
-
-
GrooveHero
addikt
válasz
Binyi01 #33884 üzenetére
Nekem meg továbbra sem óhajt jelet találni a gps
Pedig ma napos időben volt a kezemben, még zsebre is tettem, meg minden, jel mégsem volt. Ez az Ndrive nem lehet jó?De a r66-hoz meg net köll, hogy aktiváljam, vagy mi. Netem meg nincs a telón, se wifi a közelben:S
ez lehet a kies reg hibája? Mármint hogy azzal húztam fel az 1.2-t?
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
Binyi01 #33501 üzenetére
Szép, nem kérdés. És a héten már kétszer nyomogattam egy Samsung üzletben. Használat közben teljesen jó (mármint mondjuk netezés, képnézegetés, akármi), de mint telefon kicsit nagy.
Kb. az a kompromisszum, hogy vagy veszel egy telefon méretű telefont, ami az eddig megszokott, mindenhol elférő, kézreálló méretet jelenti, viszont hátrány az új multimédiás dolgokban. Vagy veszel egy tepsibbet, ami nehezebben fér el, tenyeresebb, stb., azaz telefonnak nem biztos, hogy ideális, viszont ha épp "PDA"-ként használod, akkor csak előnyére válik a méret.
Tudom, milliméterekről van csupán szó, de mégis teljesen más érzés.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest