Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Aktív témák

• Binyi01

aktív tag

válasz klepto #38548 üzenetére

tényleg egy szaros játék miatt akarod lecserélni a telót? Lenne pár másik ok, ami miatt le lehetne váltani, de Neked ez a legégetôbb probléma?! Biztosan bennem van a hiba, de az Istennek se fogom megérteni, mitôl olyan nagyon fontos szempont ez... Paca2: ez pont nem Samuékon múlik, h mikor portolják Badára.

• Paca2

senior tag

válasz klepto #38548 üzenetére

én is erre gondoltam..

mondjuk én nem az Ab-ért veszek telefont, de télleg nem tom mi olyan nehéz átteni badára

• TomWexX

addikt

válasz klepto #37711 üzenetére

Nos akkor: :)
    A (#37636)-hszedre amit még kihagytam:
    Ugye a badával kapcsolatos véleményemet már leírtam, azt már nem fejtem ki bővebben.
    Böngészők:
    Az Opera mini böngésző java verziója fut badán is, ami számomra nem egy felemelkedő élmény használni. Persze van aki arra esküszik, nekem egyszerűen nem tetszik. Én a beépített böngészőt használom (ami egyébként megint csak szar :D )egy 500MB-os net csomaggal, ami nekem bőven elég. Szinkronizálásokkal meg nem kevés böngészéssel havi 2-300 MB fogy el összesen, persze ahol van wifi ott azt használom. Hogy böngésző terén a jövőben mi fog változni, azt szerintem még senki nem tudja, de igazából ennél már csak jobb lehet. Fő az optimizmus! :)
    Samsung apps vs Android Market:
    Ingyenes alkalmazásokból és azok mennyiségéről+bővüléséről egyértelműen a market nyer, egyrészt azért mert ott nincsenek olyan (túl) komoly ellenőrzések mint a samsung apps-nál, bármiféle szemét simán felkerülhet, másrészt most az android a sláger, ezért mindenki vadul arra fejleszt. Badára sajnos mostanában azt vesszük észre, hogy alig bővül a kínálat, és ami bekerül az pénzbe kerül. :( Persze vannak rá ingyenes és jópofa alkalmazások is, de a komolyabbak már mind fizetősek. Ezzel szemben a market néha már a ló túl oldalára esik mert ott meg annyi szemét van, hogy győz az ember jót találni közöttük.
    "Várható-e jelentős mennyiségi bővülés a közeljövőben?"
    Most mindenki a bada 2.0-t várja mint a messiást, talán az hoz majd valami változást e téren, én arra gondolok hogy a fejlesztők már nem mernek 1.2 alá dolgozni...ez abban is látszik, hogy mikor februárban bejelentették a 2.0-t, azután rohamosan lecsökkent a napi appok mennyisége. Java játékokat egyébként lehet telepíteni.
    "Mobilnavigáció esetén mennyire pontos, és gyors a Wave telefonok GPS holdak pozícionálása, jelvesztés esetén az újbóli visszaállása, és jelmegtartása?"
    Én a navigációval meg vagyok elégedve, meg is vásároltam a Route 66 örökélet licenszet, és használom is sűrűn. Nálam elég pontos (+-pár méter) 2-3 perc alatt talál holdat, jelvesztést még nem tapasztaltam, odanavigál ahova kell, ennyi.
    Amire használnád:
    Játékok: Játékok vannak bővülnek, csak a jobbak mind fizetősek. (pl. gameloft, ea games stb.)
    online rádió, és tv (videotárak): Online rádiót többen használják, én soha nem próbáltam, biztos jó. TV és videótár flash támogatás hiányában necces, viszont a T mobilTV-je működik, ezen kívül van egy alkalmazás ahol pár csatornát lehet nézni. Bada 2.0-n egyébkén már flashlite 4 lesz, ami már jóval több mindent támogat mint a jelenlegi.
    GPS navigáció: Fentebb már írtam róla.
    szövegszerkesztés, World kompatibilis dokumentumok létrehozása: Ehhez meg kel vásárolni a Picsel smart office-t ami 2800Ft, de az 50+ MB-os dolgokat már ez sem bírja megemészteni a memória elfogyás bug miatt.
    YouTube videók nézése (lehetőleg akadásmentesen): Ez wifivel tökéletesen működik.

(#37711)-es hszedre:
    Ha neked a Wave II szimpatikusabb, nyugodtan válaszd azt, igazából szemmel láthatólag olyan nagyon nagy különbség nincs a két kijelző közt. SAMOLED kontrasztosabb, színesebb, a fekete az fekete, az SCLCD pedig talán élesebb, és ugye ebben az esetben nagyobb. :) Napfényben mindkét technológia megállja a helyét.
    Samsung telefonok sokáig megélnek, de a mai világban olyan gyorsan fejlődik a technológia, hogy 5 év múlva ez a telefon már elég elavult lesz. Én átlagosan 2 évente cserélem a telefonokat, de azt veszem észre hogy már ez idő alatt is rengeteget fejlődik minden, és kimaradok pár dologból.
    A samsung apps-ban a 723 és társaira írt program nem tölthető le a Wave S8500, S8530 telókra, mert a kijelző felbontás (meg még más is) nem egyezik a készülékek között. Tehát külön van a kisebbekre és külön a két zászlóshajóra a kínálat.

• Varszegig

veterán

válasz klepto #37636 üzenetére

"Ami fontos lenne, és amire használnám a játékok, online rádió, és tv (videotárak), GPS navigáció, szövegszerkesztés, World kompatibilis dokumentumok létrehozása, valamint YouTube videók nézése (lehetőleg akadásmentesen)."

Erre a részre reagálnék, mert ez a legfontosabb szempont szerintem, hogy arra, amire neked kell jó legyen:
    1) online rádió van, tv is (spb tv) Videtárat nem tudom.
    2) GPS van a beépített, amire kb. 60 eur örök lic. vagy vannak az eszemen árazású sygic, ndrive.
    3) worldok létrehozása: picsel smart office van, de azt meg kell venned, (2800 Ft.)
    4) youtube: megy.

Igazából ha őszinte akarnék veled lenni, akkor szerintem egy picit kicsi lesz a kijelződ a wordozéshez, illetve az ingyenes játékok szerényebbek, mint az androidon. Az ace kijelzője sem barátibb word célra, szerintem vegyél egy SGS-t, annak mindjárt lemegy az ára, nyomja lefelé az SGS II.

• Wheelbarrow

aktív tag

Az Opera mini Java-s verziója tökéletesen működik rajta és a Java játékok (a tapizósak is) is gond nélkül futnak. Persze azok amelyek ezen a kijelző méreten is működnek.
    A GPS kinek hogy. Nekem a szobában az ablaknál is talál jelet, van akinek a szabadban sem.

• TomWexX

addikt

Sajnos most nincs időm bőven kifejteni a dolgokat, talán holnap ha még aktuális, megpróbálom. :)
    Röviden: Én nagyon szeretem a wave-emet, a bada is jó, de nem vagyok elfogult iránta, ugyanis ha most vennék telefont, androidot vennék. (talán később visszatérnék badára) De ahogy a mondás is tartja: Olcsó androidnak híg a leve, ezért galaxy ace-t sem vennék.
    Egy valami nem tetszik a badában, mégpedig a samsung hozzáállása. Nem nagyon törekszenek arra hogy sikeres legyen a saját op.rendszerük, ami egyébbként egyszerű és jó. Persze én mindenképp maradok jövő nyárig hű badás, mert egyrészt addig szól a hűség időm, bár ha nem lennék pórázon akkor sem váltanám le, mert jelenleg megvagyok vele, másrészt szeptemberben jön a 2.0 ami elvileg nem lesz rossz.
    Egyelőre nekem ez a rögtönzött szubjektív véleményem, talán a többiek is kifejtik majd a mondandójukat ezügyben. :)

• Swami

senior tag

Én az Androidot nem ismerem; az egyik haverom Galaxy Tabot meg LG Optimust One-t használ, ő meg van elégedve vele.
    Nekem Wave II-m van, én is maximálisan meg vagyok elégedve vele.
    A Bada biztos nem fuccsol be; most nyílt a fizetős market szerte Európában. Egy ilyet megcsinálni nem kis lóvé, tehát ha csak nem ül valami ámokfutó a Samsungnál, akkor ez azt jelenti, hogy komolyan gondolják a Badát.
    Summa summarum, én a Wave-t ajánlom, legyen az I, vagy II.

Aktív témák