- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ghostman78 #94128 üzenetére
Jó lenne tudni az előzményeket, partícióknál akad el, hátha van összefüggés. 10 körül van alaplap.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ghostman78 #94126 üzenetére
Kijelző vagy alaplap, rom próbálkozás szerint inkább utóbbira tippelek.
-
Tyca
senior tag
válasz
Ghostman78 #93989 üzenetére
Power gomb szokott beragadni, az csinál ilyet...
-
Hando
tag
válasz
Ghostman78 #93285 üzenetére
Ez akkor mi [link] ?
-
SteveJobs
őstag
válasz
Ghostman78 #76079 üzenetére
Én ezt nem találom a beállításokba.Vagy külön le kell tölteni?
-
Laca1212
őstag
válasz
Ghostman78 #42255 üzenetére
Környezetérzékenység alatt mit értesz?Bocs, kétszer küldtem el véletlenül.
-
Laca1212
őstag
válasz
Ghostman78 #42255 üzenetére
Környezetérzékenység alatt mit értesz?
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #50007 üzenetére
hogy tisztuljon a kép
-
válasz
Ghostman78 #50007 üzenetére
a g szabvány alapban 54 megabit/sec kapcsolati sebességet tud, de mivel a hasznos adatok mélyen csomagolva vannak, ezért a mért sebesség - ami csak a hasznos adat - jellemzően 20 - 22 megabit/sec, szélsőséges esetben kicsivel több.
a galaxy s3 csak lite-n, jellemzően 72 megabit/sec körül maximalizállódik a kapcsolati sebessége, és a mérhető - hasznos adat - ebből a fele körül maximalizálódik - ahogy ezt már korábban is jeleztem.
az n szabvány több kapcsolati sebességet is takar (72, 150, 300...stb) , ami még beállítás függvényében is változhat, de a 120 megabit/sec sebességű net még két 300-as eszköz között sem nagyon megy át, inkább 80 - 90 megabit/sec a jellemző, szélsőséges esetben is csak kicsivel több. -
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #49999 üzenetére
ezek a jelölések inkább hatótávolságot jelentenek mint sebességet
-
koxminator
senior tag
válasz
Ghostman78 #49495 üzenetére
nálam 7végén általában nincs annyira igénybe véve, 7köznap viszont igen, akkor van mellette telefonálás, email írás, zenehallgatás, és akkor 12 órában 3Gn vagyok, szóval ez most nyugalmi felhasználás. Azért mondtam a szerdát, mert addig masszívabb felhasználás is lesz 3 nap, akkor már én is látom, hogy mennyire jó ez mondjuk az XEMC2-es Omegához képest
-
merop
csendes tag
válasz
Ghostman78 #49502 üzenetére
Semmi. Nem tudom hogy kell.
-
merop
csendes tag
válasz
Ghostman78 #49495 üzenetére
A saját gép - ben sem látom.
Drivert most töltöttem le újat, de nem engedte installálni, hiba lépett fel. de ezt az előbb már írtam. -
koxminator
senior tag
válasz
Ghostman78 #49484 üzenetére
na, szóval nem tudom, hogy olvastad-e a viberes posztomat, de akkor most az akkumerülésről:
12 óra telhasználat: 45 perc képernyő, folyamatos wifi, 6 fiók szinkron, némi viberezés, viberen 10 perc beszéd ->> 66%
szerintem ez jó...
-
koxminator
senior tag
válasz
Ghostman78 #49359 üzenetére
Na, referálnék Viber ügyben. Most beszéltem egy 5 percet kollégával (neki i5-ön ment wifin, nekem Omega 4.2.2 wifin) és tökéletesen, tisztán ment a beszélgetés, semmi bugyogás, semmi gurgulázás, semmi szakadás. Említettem neki a dolgot és azt mondta, hogy az Ő tapasztalatai szerint a fenti hibák akkor fordulnak elő (még ha a connection-re Excellent-et is ír ki), ha rossz a 3G térerő, vagy megy valami torrent letöltés a háttérben, esetleg valami más letöltés.
Ha ezek egyike sem áll fenn nálad, akkor passzolom, de nálam jó. Este fél 9-kor majd tolok egy akksi állapotot is (akkor lesz 12 óra után kb.) -
w333
félisten
válasz
Ghostman78 #49355 üzenetére
Akkor használj Facebook messengert, van benne FreeCall lehetőség, nagyon jó
Nem szakad meg, jó a hangminőség, és kisebb net sebesség is elég neki -
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #49336 üzenetére
használj skype-ot, annál jobb ugysincs
-
koxminator
senior tag
válasz
Ghostman78 #49336 üzenetére
most épp viberen chatelek haverral, ez a része jól működik
-
apaszka
veterán
válasz
Ghostman78 #49236 üzenetére
Ez az enyém !
Omega új ROM 4.2.2 re -
apaszka
veterán
válasz
Ghostman78 #49236 üzenetére
Belakva!
Egész jó! -
koxminator
senior tag
válasz
Ghostman78 #49234 üzenetére
Én most raktam fel és éppen lakom be nulláról. Szerintem ha nincs semmi rémisztő benne, akkor kb. szerda környékén már fogok tudni mondani tapasztalatokat.
Elsőre kellemesen gyorsnak tűnik, viszont feltűnt, hogy csc-t nem tudok változtatni, pedig 3 ilyen progit kipróbáltam. Nem reagálnak rá, a szervizkódok meg persze már rég nem működnek. Annyira nem vészes, csak kiváncsi lettem volna rá, mert maga a rom multicsc-s, és XEMC2-es Omegáról váltottam át.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Ghostman78 #48438 üzenetére
Ez csak tip hátha nem mindenki +36-al van írva és lehet azért.....
-
DjBlero
őstag
válasz
Ghostman78 #48433 üzenetére
nekem ki irja a nevet is meg a számot is
MunezXBK nekem tetszik olyan retro feelingje van
-
válasz
Ghostman78 #48421 üzenetére
laboratóriumi körülmények között is csomagolva vannak a hasznos adatok, csak akkor kevesebb - vagy nincs - zavaró környezeti tényező, de a kapcsolati sebességed otthon is például 300 megabit/sec, csak abból a harmadát sem méred, mert sok a szükséges körítés, és csak egy hányada a kapcsolati sebességnek a hasznos adat.
itt egy n szabványos router, ami például 750-es; link
amennyiben jól emlékszem, az s3 lite-n 72 megabit/sec kapcsolati sebességet tud, egy csatornát használ, és a hasznod adat - tehát a mérhető sebesség - kicsivel több, mint a kapcsolati sebesség fele, bár ez ellenoldal, környezeti tényezők és beállítás kérdése is, tehát minimális eltéréssel mind a két irányban. -
válasz
Ghostman78 #48398 üzenetére
nincs olyan, hogy eméleti és gyakorlati, 2.4 gigahertz esetén 300 megabit/sec a kapcsolati sebesség - amennyiben nem lite-n és adott a 2 csatorna -, 5 gigahertz párosítással, szimultán dual band esetén pedig 600, 750...stb.
azért tér el a kapcsolati és a mért sebesség, mert a wifi forgalomban a hasznos adatok mélyen csomagolva vannak, de a méréskor nem az egész állomány számít bele, hanem csak a hasznos adat.
a 74 megabit/sec nem tudom, hogy honnan jött neked, mert egy 300-as kapcsolat mért sebessége lehet jóval több is, a jellemzően 80 - 90 megabit/sec környékén maximalizádik, szélsőséges esetben kicsivel több, de rossz környezeti tényezők, bizonyos eszközök és nem megfelelő beállítások mellett, akár jóval kevesebb is.
ezekben a mobiltelefonokban csak lite-n wifi modul van - így nem jellemző a mimo sem -, általában 72 megabit/sec maximális kapcsolati sebességgel bírnak, a mérhető átvitel ebből a mélyen csomagolt hasznos adat, ami hozzávetőlegesen a kapcsolati sebesség fele, jobb esetben kicsivel több. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Ghostman78 #48398 üzenetére
Bocsi, az elejét nem néztem.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Ghostman78 #48391 üzenetére
A sima n szabvány tudtommal 150Mbps elméleti maximum átvitelre képes, ahhoz képest a 74Mb nem rossz...
-
válasz
Ghostman78 #48369 üzenetére
kifutott széria az s2.
ott az s advance, nem csúcskategória, de még forgalmazzák, kint is van már mind a két t-s jelly bean, a független viszont még sehol!
a t-mobile amúgy is belehúzott mostanság, csak lestem, hogy az xperia z új firmware is korábban jött t-mobile verzióban, mint a hazai - ezen régiós - független!
azt csak halkan írom le, hogy nem is mindig a szolgáltatón múlik, sokszor már régen beadták a tesztelt szolgáltatós új firmware verziót a gyártóhoz, de ott még ülnek rajta... -
kengyel
nagyúr
válasz
Ghostman78 #48369 üzenetére
Lassan az S3 is félek el lesz ilyen téren felejtve. Van már újabb alternatíva ,amire lehet építeni. Anno pedig az S2 is csúcsgépnek számított ,és még mai napig is megállja a helyét . De remélem ezt a 4.2 a szolgáltató részéről " könnyedén " megkapjuk !
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ghostman78 #48367 üzenetére
Nézd majd meglátjuk. Én nem tartom valószínűnek hogy a hivatalos megjelenés után ,a T. sokáig rajta fog ülni. Még ráadásul ,benne is van a kínálatukba, és még benne is fog maradni egy darabig
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
Ghostman78 #48355 üzenetére
Thx!
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #48322 üzenetére
az én felfogásomban a végleges elött mind Beta (ettöl függetlenul nagy megelégedéssel használom)
(#48320) Imii
ezt nem szokás nézniha valami gondja van a rendszernek ezzel kapcsolatban majd szól, én még ilyen jellegü üzenettel nem találkoztam
-
w333
félisten
válasz
Ghostman78 #48317 üzenetére
Funkciókban már semmi nem fog változni úgysem
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #48292 üzenetére
első áttekintésra hibátlan a Magyarítás is és a Rooutolás is, most jön a gyomlálás, és ha még Jkay is lenne maga volna tökély
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #48287 üzenetére
feltelepíted a fentebb említatt appot (language rnabler) és abba kell(ene) kiválasztani, de nekem nem menti el
másodjára csak elmentette
-
zenke
aktív tag
válasz
Ghostman78 #48262 üzenetére
ezért nondom... bagyon pattogtak tegnap páran
-
MurdR
veterán
válasz
Ghostman78 #48247 üzenetére
Szerintem még csak most töltögeti a fél PH
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #47828 üzenetére
Szoftver reklamáció
Tudom egyébként -
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #47786 üzenetére
A hut-t és az org-ot, a com az már undorítóan morbid, azon nem lehet jót nevetni
-
tween
őstag
válasz
Ghostman78 #47817 üzenetére
Köszi!
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #47805 üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #47803 üzenetére
-
rjg
őstag
válasz
Ghostman78 #47791 üzenetére
Ez a hivatalos álláspont, ettől függetlenül van és használható. Nálam ez a verzió van fent és hibátlanul megy.
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #47798 üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #47795 üzenetére
más kell ICS-re és más kell JB-re (mármint verzióban)
nekem is meg még ezer másnak is custom romja van, és mégis megy
ez való ICS-re install_flash_player_ics.apk
-
dancsuri
veterán
válasz
itt valahol linkeltem egy flashplayert keresd meg
meg is van
Adobe_Flash_Player_11_11_1_115_54. -
apaszka
veterán
válasz
Szerintem a ROM miatt van? Bár nem tudom mi van fenn neked?
PH:
Telefonról kicsit nehezebb követni, főleg ha kamerával figyelnek, hogy mit csinálsz!
De szoktam szerkeszteni, ha még tudom, vagy nem több embernek szántam!
De segíteni szoktam, de nem muszály!
Léptem akkor innen!
Üdv mindenkinek!
Mint mondani szokták, privire többet nem válaszolok, és itt sem fogok írni!
Sziasztok! -
apaszka
veterán
válasz
Ghostman78 #47782 üzenetére
http://db.tt/vsWcjyGb
Ez viszi a flash tartalmú oldalakat is gyári böngészőben! Ja és a videóit is!
-
mgTerminator
veterán
válasz
A dolphin szokta vinni a tube videókat, ha nem a youtube oldalán van, hanem pl napiszaron...
-
trobi28
addikt
válasz
Ghostman78 #47779 üzenetére
Nekem is megy az ATV rendesen
-
apaszka
veterán
válasz
Rendesen megy! Youtube videóit is rendesen viszi, és flash tartalmú oldalakat is!
-
apaszka
veterán
válasz
Ghostman78 #47779 üzenetére
Kipróbáltam most gyors itt melóba, és nekem megy, kép, hang! Mobil nettel persze!
http://www.imgur.com/fcd4jNb.png
Bocs a beillesztésért !
Szerk;
Gyári a ROM-csak extra cuccok vannak pluszba! Jaaa és rendes flash player! Mindent visz vele a gyári böngésző!Szerintem/nekem.......
Nem akarok kikapni! -
FrankMonzano
őstag
válasz
Ghostman78 #47632 üzenetére
Valaszolva a kerdesere : Elsodleges szempont,hogy kiszolgaljon a telefon. Jol erezzem magam a telefonnal. Elassa azokat a dolgokat amikre szuksegem van,mindezt ugy,hogy mellette elmeny legyen hasznalnom. Nalam a bongeszes,gps, ami legfokeppen fontos. Munkamhoz kell a gps,azt sokat hasznalom. Otthon van asztali gepem amit alig hasznalok,az s3 egy laptopot helyettesit nalam,szinte csak ezt hasznalom. Kenyelmesen az agybol tudok bongeszni. Fontos szamomra a jo mukodes,gyorsasag. Az s3al ezeket azert el tudom erni. Lehetne kicsit jobb a rendszer,smoothabb,amolyan ios szint androidban. A rootolast a kivancsisagom valtotta ki. Felprobaltam par romot,hogy megis milyen lesz tole a telo,hisz sokan romolnak itt a forumon. Hajtott a kivancsisag de annyira nem gyozott meg egyik sem,igy visszaallitottam a gyari rendszert. Miert torolted 5perc utan a nightlyt ?
-
Neworder
csendes tag
válasz
Ghostman78 #47605 üzenetére
Érdekes, én nem veszek észre LAG-ot, az enyémen... Mondjuk, az tény, hogy egy S8600-ról illetve S8500 Wave irányból váltottam erre.
(bár megjegyzem, az S8500 1.2-es badával nagyon gyors és stabil, stb. (gyorsabb mint a Wave3) - legalábbis az enyém az volt, most a feleségem használja, 3 éves kb a teló és még mindig gyors, stb. mondjuk nincsen rá ennyi app feltéve - nem is lehet ugye
)
Most per pillanat gyári 4.1.2 van rajta, ami az LTE verzióra a legutolsó (XXBLL5 - januári, TMH fw). Az is tény, hogy az ELSŐ telefonkönyv megnyitás, az mondjuk 1-2 másodperc között van, de utána csinálhatok vele bármit, nem akad (329 névjegy). Igaz, nincs összeszinkronizálva mondjuk whatsapp-pal, vagy fb-kal, stb.
Van egy kollegám, neki i9300-a van, neki is akadozik ... holnap találkozom vele és összehasonlítom az enyémmel (mi van rajta, sync, stb...) Már ha érdekel bárkit is...
-
mondomén
őstag
válasz
Ghostman78 #47605 üzenetére
CM rom is android... A samsung a hunyó. Én is várom a következő nexust...
-
válasz
Ghostman78 #47547 üzenetére
nekem kb 80 mega van mindig szabadon! gyari rombol ez-az törölve, nova +jkay
-
andrisms
aktív tag
válasz
Ghostman78 #47547 üzenetére
köszi szépen, nálunk is kb annyi, de eléggé lassú a telefon.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ghostman78 #47082 üzenetére
Valószínűleg azért, mert eye-candy hatást vált ki.
-
MurdR
veterán
válasz
Ghostman78 #46718 üzenetére
Nekiugrok most ezen a telón is, hátha.
-
MurdR
veterán
válasz
Ghostman78 #46707 üzenetére
Nekem az egy ideig tökéletesen működött az előző telómon, majd pár nap után nem vett fel semmit.
-
apaszka
veterán
válasz
Ghostman78 #46465 üzenetére
Statisztika biztos nincs, mert nem tenne jót a samunak!
De szerintem ha szart fogsz ki, akkor hamar kibukik!
Ha meg sok hónap után döglik be, akkor a szerviznek gyanús, és szőrözni fognak úgy is! Sok példát hallani!De a 2 év trémobilos gari kihasználásáról, nemsokára olvashatunk!
Lassan eléri az időt a telefon!Más:
Én tuti nem leszek ez miatt trémobilos, csak, hogy legyen "prémium" a gari! -
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #46443 üzenetére
Nem értem mit vergődsz, leírtam a véleményemet, a tapasztalatomat a véleményedre. Egy szóval se mondtam hogy ne ajánlgasd, meg ne buzdítsd senkit arra h 1 év garival vegyen telót! Úgyhogy te ülj le karóval mert nem tudsz szöveget értelmezni!
-
jeni
félisten
válasz
Ghostman78 #46444 üzenetére
a lényeg a GSM boltis cuccoknak nálam annyi
1 évig hipp-hipp-hurrá aztán már a kutyának sem kell majd,amúgy nem magyar órán vagyok
az,hogy nem tartom meg 1 évnél tovább vagy már a második évben eladom,ez lehet nálad működik,de sokaknak nem
-
törölt tag
válasz
Ghostman78 #46440 üzenetére
Nem az a baj vele, hogy 1 év
legalàbbis nem az a nagy baj. En tuti kibalhéznàm a jogaimat bàrhol, de a nagy különbség mégis az, hogy samus garival
1) nem (legalàbbis egyszerü esetekben) kell balhézni, és hàzhoz is jönnek, akàr azonnal visszakapod a telòd.
2) igazi garanciàd van, nem az ö kegyükön mùlik, és tuti minöségi szolgàltatàst kapsz.Hozzàteszem, nekem itt ilyen helyi szolgàltatòs papìrom van, és nem is jönnek hàzhoz -- bàr ha kéne, kibuliznàm.
Yeffy-t pedig komolyan sajnàlom, tuti a pàrommal is ezt csinàltàk volna, a kis öszintével. Ezért verem mindenütt én az asztalt.
-
válasz
Ghostman78 #46444 üzenetére
"nem ilyen stílusban írtam,és nem is személyeskedtem senkivel a témával kapcsolatban" -> idézet tőled
Más szemében a szálkát....
-
jeni
félisten
válasz
Ghostman78 #46438 üzenetére
akkor szólalj meg ha a második évben romlik el a készüléked és közlik,hogy ennyibe kerül a javítás kb.45000 Ft.
Akkor mit mondasz majd?
akkor már a 15000 Ft-t sem fogsz kifizetni érte mert pont akkor nem lesz nálad annyi,vagy szidod,hogy mi rossz termék ha 1 év után elromlik.
Ugyanis bármilyen termék elromolhat rövid időn belül,akkor is ha NASA készíti el. -
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #46440 üzenetére
Hidd el hogy megéri kicsengetni azt a +20at a samsung garira.... Én is ezen a véleményen voltam mint te, amíg vissza nem kellett vinni a nexust a boltba, 2 és fél hónapig nem volt telóm! És minden héten hülyéneknéztek és a képembehazudtak valami hülyeséget. Nagy nehezen sikerült kicsikarni belőle a vételárat.... És ennek köszönhetően vagyok most itt
-
válasz
Ghostman78 #46438 üzenetére
Akkor vegyed nyugodtan a sufni garisat. És ha valami komoly baj van, akkor nem az, hogy azt a 20ezret költheted a telefonodra, hanem ennek akár a többszörösét is! Mi pedig majd hátradőlünk, rendelünk egy pizzát és kihívjuk a garanciafutárt, ami házhoz jön...
Mikor fogjátok már fel végre, hogy megéri azt a 20ezret a 2 év Samsung garancia?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #46269 üzenetére
Akitől vettem az S3at, ő S4et vett, elmentem vele amikor vette, és én már akkor kiwzúrtam hogy ez bizony édeskevés.....
Egyébként nem tudjátok hogy újra lehet particionálni a systemet? 1.5gigás én meg használok belőle kb 250 megát...
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #46272 üzenetére
semmi baj az index írásaival, van néhány elfuserált cikk de az összes többi lapban is, csak van aki alapbol elutasít ezt-azt
-
válasz
Ghostman78 #46269 üzenetére
az index - szerintem - komolytalan, a cikkeik olvasása káros az egészségre!
-
jeni
félisten
válasz
Ghostman78 #46231 üzenetére
Amúgy segítsetek már nekem is ,hogy az S3 vagy S3 LTE ?
ha kell a rádió akkor a sima SIII-s,erre kapsz függetlenre is 2 év garit hivatalos helyen vásárolva
ha nem kell a rádió,az SIII LTE változatban a 2GB belső ram van ami jobb ,gyorsabb használatot eredményez.
ellenben az LTE csak a Tmobil árulja hivatalosan előfizetéssel,másutt kapható de arra nem adnak 2 év garit,lásd GSM boltok. -
válasz
Ghostman78 #46231 üzenetére
Vicces vagy.
-
nbukta77
addikt
válasz
Ghostman78 #45835 üzenetére
itt egy masik link. nem olyan reszletes leiras mint az elozo, de itt is le vannak irva a dolgok.
http://blog.arnoldweb.hu/2011/09/android-memoriakezeles/
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Ghostman78 #45824 üzenetére
legujabb wanamlite , a note meg gyári t tmobile
nem úgy laggol hanem többet tölt és emiatt vannak azok az akadások ha több ram lenne, nemlenne -
Yeffy
veterán
válasz
Ghostman78 #44950 üzenetére
szerintem nem olyan vicces, inkább szomorú...
mondjuk, nem is érdemel mást ez a nép..na mindegy, ne offoljunk, mert spion
megy köpni...
-
Yeffy
veterán
válasz
Ghostman78 #44934 üzenetére
balkániában simán el tudom képzelni...
-
maxim01
aktív tag
válasz
Ghostman78 #44941 üzenetére
Figyu! Ha nem segítesz inkább maradj csendben.... vagy csak a hsz.-t gyűjtöd az értelmetlen hozzászólásaiddal?! Elég a baja a rossz új telefonjával, nem kell neki még a Te oltásod is szerintem...
-
mondomén
őstag
válasz
Ghostman78 #44941 üzenetére
Azt, hogy nem működik rendesen. Nem csak a kijelző vagy az aksi lehet hibás. Nem értem miért hazudna...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Letiltottról nem, de olyanról már igen, hogy koszos, összetapicskolt garanciajegy, por belül a dobozban, kosz a gyári fólia alatt, és több hívás a "vadiúj" telefonban.. Érdekes dolgokat művel a T is mostanság.. Amikor egy modell kifutó, előjönnek az ilyen gondok.. Ki tudja milyen "újrahasznosított" szarokat küldözgetnek ki.. Azért tőlük sem kell elájulni..
zolaxx Nem hajtanak el, csak ne piszkáld, ne feszegesd benne a simet, stb, nem lesz jobb. Rakd szépen el, holnap fogsz kapni helyette egy másikat. Megnyugtassalak: ha mondjuk fehér és hibátlan, te meg holnap azzal mégy be a T-hez, hogy meggondoltam, élőben ez nem tetszik, jobban szeretnék egy kéket, akkor is kicserélnék gond nélkül, ha semmi baja. 8 napon belül vagy, webes rendelésnél 8, személyes vásárlásnál 3 napon belül az is elegendő indok, hogy kösz, nem kell.
-
mondomén
őstag
válasz
Hibás darabról már hallottam. Te nem?
-
zenke
aktív tag
válasz
Ghostman78 #44607 üzenetére
write only ?
érdemes olvasni is
[link]
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #44348 üzenetére
Looool...
trobi28
Téged se az eszedért tartanak..
-
válasz
Ghostman78 #44330 üzenetére
Nekem is az.
Próbálj másik utcára, nem minden van benne, ahogy néztem.
Pl, a hobbim nincs benne Tiszaföldváron. -
Vic61
senior tag
válasz
Ghostman78 #44334 üzenetére
Direkt felraktam most a Mapot meg a Strett wiew-t...tökéletesen működik...
Hosszan rányomsz valahová, felugrik, hogy cím betöltése, és utána ráböksz az utcaképre és kész. -
Vic61
senior tag
válasz
Ghostman78 #44331 üzenetére
Frissítsd a Playt, már van 4.0.26-os...
....dehogy, tökmindegy, hogy függő vagy független...
-
Vic61
senior tag
válasz
Ghostman78 #44326 üzenetére
Playen Street wiew...
Függetlenítés...van egy csomó app a Play-en...ezresért már unlock a teló...
-
válasz
Nyomj rá hosszan az utcanévre, és ott fog megjelenni.
Megelőztek. -
válasz
Nem a rétegeknél van. Bökj a saját pozíciódra, vagy a keresett pontra és ott lesz az utcakép.
-
válasz
Ghostman78 #44312 üzenetére
Kösz, hogy szóltál, tabon nekem már működik.
S3-on is. -
zenke
aktív tag
válasz
Ghostman78 #43876 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni de nem nagyon hiszem el, hogy egy SZÍVÓ motorból annyi ló kijön +ban egy csipszel. Esetleg ha turbós lenne
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #44086 üzenetére
Igazából mit is mondhatnék erre? Ez inkább olyan dilibuli idétlenség, mintsem üzlet. Ennél szerintem az is biztosabb lett volna, ha a kaszinóban rádobod a 40k-t a pirosra. Akkor eldőlt,hogy megvan-e a dupla vagy benézted. Itt jó esetben lesz 40k haszon, ami hihetetlen meggazdagodásnak tekinthető
vagy ugyanannyi bukta, ami másfél tank benzin az én esetemben. Meglátjuk..legfeljebb majd veszek bérletet..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #44082 üzenetére
Okés áttgondoltam. Mivel eddig senki nem rendelt elő, ezt bizalomhiánynak veszem és most már 90 nálam is.
-
válasz
Ghostman78 #44081 üzenetére
UI : 80.000 forintért nem lesz piaca a telefonodnak,mert HIHETETLENÜL OLCSÓN adod,és azt hiszik majd ,hogy sunyi a telefonod
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #44079 üzenetére
Ehhez valami hihetetlenül pozitívan kell hozzáállni, hogy ebben bízzam..
Én adom olcsóbban is, nem vagyok mohó. 80k-ért előrendelhető nálam.
.. De felettébb kíváncsi leszek erre az egészre..
-
mycso
veterán
válasz
Ghostman78 #44067 üzenetére
Na, de van ott f@sza 40"-os led TV-is 40K-ért, egy olyat is rendelhettél volna, kíváncsi lettem volna rá, hogy mit szállítanak ki.
mod: közben meg is van a kiskapu:
Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzat bármely pontját, a termékek árait (a mindenkori érvényes listaárral összhangban), illetve a szállítási díjakat bármikor egyoldalúan módosítsa, anélkül, hogy döntését megindokolná. Üzemeltető a tervezett módosításokat a Hightec Shop Webáruház oldalán keresztül tájékoztatja Felhasználót a módosításokról (kivéve az ármódosítást, amely nem igényel külön tájékoztatást).
Magyarán kiviszik neked az S3-at, csak ott mondjuk 190K lesz a csekken/blokkon, mert ők így módosították.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest