- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyirigo
senior tag
válasz
cassius.clay #57793 üzenetére
Automatikus javítás néven szokott lenni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
cassius.clay #54538 üzenetére
De arról volt szó nem?
Amúgy meg tudom hogy igen -
banhammer
veterán
válasz
cassius.clay #54499 üzenetére
A függetlenítés tiltott.
-
mgTerminator
veterán
válasz
cassius.clay #54520 üzenetére
Én úgy hallottam hogy nem én szenvedtem
-
mgTerminator
veterán
válasz
cassius.clay #54503 üzenetére
Igen, tudom hogy mit akarsz kérdezni, és akár hiszed, akár nem, már ki volt tárgyalva
na és te ezt fel tudtad fogni?
-
mgTerminator
veterán
válasz
cassius.clay #54499 üzenetére
Szia!
Szerintem meg minnél hamarabb olvasd el az első hozzászólást! Vagy használd azt a kurva keresőt! De minnél hamarabb!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
cassius.clay #47449 üzenetére
Nekem eléggé szívta az aksit...
-
kelzsoca
félisten
válasz
cassius.clay #47292 üzenetére
Használj fordított ékezetekes betűket, vagy Handcent SMS-t.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
cassius.clay #47292 üzenetére
hagyjuk...
#47294) kelzsoca : nem ez volt a kérdése
-
AndrewTdi
addikt
válasz
cassius.clay #47289 üzenetére
Én értem. hogyan kell átállítani, ahhoz hogy... bla bla bla. Én nem a hogyanra, hanem a "ahhoz hogy.."-ra reagáltam.
tehát teljesen mindegy hogyha át is állítod, akkor sem fogsz tudni normális sms-eket küldeni, mégha a telefonod onnantól 1db karakternek jelzi az ékezetes betűidet, mert a másik telefonra nem úgy fog átmenni.Amikor az sms szabványt kitalálták, nem kalkuláltak az országonként eltérő egyedi karakterekkel(UniCode) (mint nálunk pl az ékezetes betűk) és amikor erre szükség lett, utólag integrálták bele a már meglévő rendszerbe, ennek eredményeképpen az ékezetes betűk 2-3 karakter helyet is foglalnak, de te ebből nem érzékelsz semmit, csak azt, hogy több sms-ben küldi el.
De akkor keresd a választ, állítsd át és örülj hogy megvezet a telefonod.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
cassius.clay #47287 üzenetére
vagy inkább nem érted. de akkor majd valaki más elmagyarázza jobban.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
cassius.clay #47284 üzenetére
*valóban
-
AndrewTdi
addikt
válasz
cassius.clay #47280 üzenetére
Valóban át lehet és avalóban a magyar ékezetekre 1-et fog számolni, de a fogadó készüléken ékezet nélküli betűk lesznek.
try it! -
AndrewTdi
addikt
válasz
cassius.clay #47275 üzenetére
Ez sajnos azért van mert a magyar ékezetes betűk speciális karakterek. Ha olyan ékezetes betűket használsz amik pont az ellenkező irányba dőlnek, úgy csak 1 karakter lesz.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
cassius.clay #47128 üzenetére
en gyari kernellel hasznaltam, a syah nem tudom dob e valamit a miui sebessegen. most a cm 10.1 nightly van fenn, jo gyors. az akksi idot meg tesztelem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
cassius.clay #46963 üzenetére
nem tudom honnan toltod... kb. 3-4 perc a letoltesi ido a miuiandroid.com-rol...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
cassius.clay #46948 üzenetére
foleg a kinezet es az animaciok valtoztak a v5-ben a v4-hez kepest.
sok uj megoldas, aktiv ikonok, gyonyoru kidolgozas jellemzi a v5-ot.
jelenleg meg nincs erdemi valtozas jb "szamban" 4.1 mind a v4, mind a v5.
szoval osszessegben a v5 szebb, ujabb, minosegibb megjelenesu miui.futor!
teszem is fel en is a mai verziot!
-
futor
aktív tag
válasz
cassius.clay #46948 üzenetére
pár napja HUTCHDB irt egy kis magyarázatot , csak ha végigszaladnál rajta : [link]
-
futor
aktív tag
válasz
cassius.clay #46946 üzenetére
ha most szeded az már v5 , a v4 az már hónapokkal ezelőtt volt.
amikor feltelepited, a beállitásokban, telefon leirásában , about phone, részében megtalálsz mindent a rom-ról. -
futor
aktív tag
válasz
cassius.clay #46944 üzenetére
igen
-
mgTerminator
veterán
válasz
cassius.clay #46841 üzenetére
Lehet gyári, ha van zip-es telepítő, esetleg egy backup, de nem hiszem hogy a frissítéseket is megkapná, esetleg jót tenne e neki, mivel a belső tárhelyen van a 2. rom, meg lehet hogy a kernelt is felülírná... Ezzel igazából nem szórakoztam, csak cm, aokp alapú romokat próbálgattam vele.
-
DjBlero
őstag
válasz
cassius.clay #46838 üzenetére
STweaks ben tudsz váltani a romok közt,nem ugyanazok az alkalmazások lesznek benne,de ugy variálod ahogy akarod
-
mgTerminator
veterán
válasz
cassius.clay #46838 üzenetére
Teljesen külön van egymástól a 2 rendszer. A bootolás meg nagyon egyszerű, alapból az első romot indítja, ha kell a 2. akkor vagy a progiból indítod, vagy bekapcsoláskor megnyomod a home gombot amikor kéri. Igazából nagyon egyszerű az egész, nézd meg a progiban a menüpontokat és fogj bele, elrontani nem tudod
De a biztonság kedvéért egy backupot csinálj, ha beütne a krah
-
mgTerminator
veterán
válasz
cassius.clay #46829 üzenetére
Tedd fel az STweaks-et a playből és tudod szabályozni vele a kernelt.
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
cassius.clay #46811 üzenetére
Ilyen stílusú emberekkel inkább nem is foglalkozom
Amit írtam azért írtam mert sorozatban kérdezel sokat, majd rá 3 percre jön a hsz hogy "ja megoldottam". Kvázi kapkodsz összevissza ahelyett hogy informálódnál.
Azért merek beszólni mert pár hete én is innen kezdtem, de a híres első hsz-ből megértettem mindent, pedig nem vagyok géniusz
De részemről ennyi mert nem vagy nagy vitapartner. -
Kh@oSz
aktív tag
válasz
cassius.clay #46800 üzenetére
Nem akarok beszólni de az első hsz-t miért nem olvasod el?
Minden le van írva lépésről lépésre kb.
Én azt javaslom hogy tedd fel a siyahkernelt. Elsődlegesnek rakj fel valami stabil gyári kipucolt romot, és dualboot-ban másodromnak pedig tesztelhetsz bármit. Nem nagyon lehet gubanc.
-
Zsolaf
addikt
válasz
cassius.clay #46800 üzenetére
Nem használok miui-t majd mond valaki okosat, a TWRP-nek nem hiszem, hogy van köze hozzá én jobban szeretem cwm-et pl.
-
Zsolaf
addikt
válasz
cassius.clay #46798 üzenetére
+home gomb? a többi ok.
-
trobi28
addikt
válasz
cassius.clay #46781 üzenetére
Gyári rom rom kitakarítva,egy jó kernel amivel tudsz tuningolni
Én is mindig vissza térek erre a megoldásra pedig kipróbáltam pár fözött romot,ezeknek az elvárásoknak szerintem ez felel meg a legjobban -
borsodika
őstag
válasz
cassius.clay #46765 üzenetére
Kelzsoca ezen állítása szerint nem működik ezzel a megoldással a visszaállítás de van kifejezetten erre a célra app mind windows mind androidos környezetbe is.
-
törölt tag
válasz
cassius.clay #46765 üzenetére
Már (hónapok óta) hülyét kapok ettől. A kamerát hogyan tudnám rávenni, hogy megjegyezze a kirakott "gombokat"? Az szép és jó, hogy beállíthatom, de reboot, vagy apptakarítás esetén rögtön elfelejti.
Vagy tudtok esetleg jobb alternatívát? Nem azt szeretném, hogy csillivilli effektekkel játszhassak, csak hogy a UI használhatóbb legyen. Ill. az sem ártana, ha gyorsabban bejönne, mint a gyári...
-
borsodika
őstag
válasz
cassius.clay #46761 üzenetére
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
cassius.clay #46741 üzenetére
efs mappa mentése!
Ha főzött rom:
1) romot az external sd-re
2) 3 wipe
3) mehet a rom a recoveryből
(3+1: ha nem így lenne akkor a rom oldalán le van írva hogy utána kell-e wipe)gyári stock rom:
odinos módszer 1hsz. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
cassius.clay #46741 üzenetére
Kérdésed első felére javaslom az 1. hsz-t.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
cassius.clay #45994 üzenetére
Ez engem is idegesít hogy nem irja ki facen hogy milyen telóról rakom fel a képeket. vki segitsen please...
-
w333
félisten
válasz
cassius.clay #45986 üzenetére
Szerintem az is jó
gondolom a szinkronizálás miatt engedélyt kér a facebook-tól
-
w333
félisten
válasz
cassius.clay #45982 üzenetére
Akkor sikerült ...
Kell legyen a facebook-on a saját alkalmazásaid között egy "Samsung Galaxy S" alkalmazás -
w333
félisten
válasz
cassius.clay #45975 üzenetére
Bocs, tényleg igazad van ...
Itt a "B" válasz : Link
A másik kérdésedre pedig : "Fiokok / Facebook" és ott valahol be lehet kapcsolni hogy szinkronizálja a képeket
-
w333
félisten
válasz
cassius.clay #45947 üzenetére
B: Elvileg magától is kéne hogy mutassa de :Link
C: A Samsung beépített galériája tudja szinkronizálni a Facebook képeket
De ha valaki tud jobb megoldásokat akkor írja le
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
cassius.clay #45070 üzenetére
Elég gyorsan exponál és ez jó.
-
Tuz
tag
válasz
cassius.clay #44833 üzenetére
Én úgy érzem mintha kiemelkedne még így is,hogy fólia van rajta.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
cassius.clay #45061 üzenetére
Szervusz komám! Ma lettem s3 tulaj. Jobb mint az Ion :-) Nekem is síkba van a gomb az előlappal!
-
Laca1212
őstag
válasz
Nálam pár mm-ert kilóg...
-
Zsolaf
addikt
válasz
Az b@szna be ha kiemelkedne
-
MurdR
veterán
válasz
Nem igazán emelkedik ki.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
cassius.clay #44014 üzenetére
igazad van, ez ugy nem volt jo.
legkozelebb jobban figyelek. -
Laraxior
titán
válasz
cassius.clay #44014 üzenetére
A meccs áll egyenlőre....
A többi tényleg egyelőre.
Amúgy lehet érdemes lenne próbálkozni a vétellel, 8 nap van rá visszaküldeni, még ha bevonnám a fogyasztóvédelmet is.... De nem hinném, hogy ennyi mindent hamisítanának, TV, telefon, fényképező, stb...
Oké, hogy hamisítják, de hogy mindet egy helyen árulják...
A garanciáról nem sok mindent találtam.... -
Zsolaf
addikt
válasz
cassius.clay #43913 üzenetére
Nekem van fent skype, de nem szoktam 1 órán át beszélni. Milyen nettel használod mikor ezt csinálja mert az sem mindegy szerintem, de a fene tudja...
-
Varszegig
veterán
válasz
cassius.clay #43591 üzenetére
Ha áldoznál rá egy sör árát, és megvennéd a playről a Triangle Away-t, akkor nem kéne szerencsétlenkedni ezzel, hanem 10 mp alatt nullázná a számlálódat.
Nem csak 4.0.4 alatt megy a nullázás, többször nulláztam már JB alatt gond nélkül.
-
Gizmo94
veterán
válasz
cassius.clay #43635 üzenetére
Na csak sikerült... Mostmár jönnek, csak győzd kivárni.
Egy héten belül úgyis rootolod és nem jön semmi, de legalább most sikeres volt a projekt.
Lacko84 Neked is rossz a billentyűzeted? Dobálja az ipszilont? Gyári slim tok, bármelyik mobilkiegészítőket forgalmazó webshopban.
-
dancsuri
veterán
válasz
a frissítéseket ne nagyon várd, mint írtuk Otan elég nagy késéssel jönnek a frissítések
-
válasz
Hát igazán nincs mit! Most már minden frissítés jönni fog. Gyári állapot.
Örülök, hogy működött mert amit utoljára írtam azt konkrétan te próbáltad ki elsőnek nekem csak a fejemen futott végig.szerk.: Totál komolyan mondom. De így van ez jól
-
Gizmo94
veterán
válasz
cassius.clay #43620 üzenetére
Ne idegeskedj, csak nyugi. Odinnal frissítésnél sem törlődik semmid, semmivel nem lesz rosszabb mint az ota, sőt..
RicHarD Minden rendben van azzal. Már linkeltem párszor és még mindenki sikerrel járt vele.
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43620 üzenetére
pedig jó
szerintem rakd fel azEMC3-at meglátod minden jó lesz -
w333
félisten
válasz
cassius.clay #43615 üzenetére
Nem hagysz ki véletlenül valamit ? esetleg leírnád pontosan mit is csinálsz ? hátha találunk benne valami hibát amit kihagysz vagy rosszul csinálod
(#43616) dancsuri:
Igen én is erre gondoltam
Nekem sem volt még ezzel kapcsolatban bajom, de pl. sokaknál előfordulhat -
dancsuri
veterán
válasz
melyik az a rom konkrétan amelyikkel nem indul be?
minden ugyanugy megnarad(#43617) RicHarD
a leírása jó -
válasz
Uram atyám mi megy itt.... Várj egy 10 percet írok tutorialt mert már agyhugykövet kapok itt ettől a sok hülyeségtől. NE, ismétlem NE csinálj semmit addig
-
w333
félisten
válasz
cassius.clay #43613 üzenetére
Nem épp a legjobb megoldás, de már ez is előrelépés
-
w333
félisten
válasz
cassius.clay #43606 üzenetére
Próbáld meg a hátsó usb-t, figyeld meg így sikerülni fog
De majd mindjárt jön "Kelzsoca" ő majd elmagyarázza hogy miért is -
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43606 üzenetére
szerintem jól csináltad, de az ördög.......
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43603 üzenetére
ha sikerült és elindul akkor holnapig hagyd, szórakozz vele és holnap uj erövel ismét nekiállsz
(#43604) w333
semmi baja az előlapi USB-vel, eddig is ezt használta, és a frissítés is lement rendben, csak épp nem indult el, ez aztán egyáltalán nem ritka -
w333
félisten
válasz
cassius.clay #43603 üzenetére
Előlapi usb-vel mindig csak gondok vannak és szoftver frissítésnél vagy főzött romoknál nem ajánlatos azt használni
Elhiszem hogy eddig minden jó volt, de ezt tapasztalatból írom -
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43600 üzenetére
ez kernel hibára utal, rakd vissza azt a romot amivel utoljára jó volt, vagy egy 3+1 fájlosat
-
w333
félisten
válasz
cassius.clay #43600 üzenetére
Remélem hogy nem előlapi usb-vel próbálkozol
És ha már itt vagy akkor próbáld meg egy másik usb porton keresztül
Teljes full wipe megvolt ? vagy akku ki várj 10mp majd próbáld bekapcsolni -
Gizmo94
veterán
válasz
cassius.clay #43597 üzenetére
Jó is lesz. Ne kínlódj már annyit
Nem kell neked az az ota frissítés, úgyis mindig a legújabb rom kell és nem több hetes késésekkel.
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43597 üzenetére
tegnap linkeltem az álltalam(is) használt 3.0.4 es Odint
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43593 üzenetére
ha nem akarsz GYÁRI állapotot akkor NINCS leírás. kiválasztasz egy HASZNÁLNI kívánt romot és Odinnal felrakod. elöbb linkeltem egy JÓ romot egy JÓ kernellel
a Nullázást 4.0.4 alatt tudod megcsinálni
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43591 üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43588 üzenetére
odinnal mindent lehet
miért raktad vissza?
vedd ki az aksit 1 percre és kezd ujra -
apaszka
veterán
válasz
cassius.clay #43546 üzenetére
Nem ám! De várhatod, persze, ha akarod ? Ez ilyen!
-
Gizmo94
veterán
válasz
cassius.clay #43559 üzenetére
.tar fájl kell, de igen, pda-ba tallózd be
Mustármag Legegyszerűbb lesz újrahúzni a romot, mert ez ahogy utánanéztem romhiba... De milyen rom van a telefonodon? Mert ahogy néztem, ezzel a keyboar elcsúszással leginkább még ics alatt szívtak...
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43559 üzenetére
az Odin nem ismeri a .zip fájlokat
-
dancsuri
veterán
válasz
nem! elsőként az Odin kapja, az Otas néhány hét mulva
ezért nem foglalkozunk azzal amivel te már egy ideje szenvedsz -
Gizmo94
veterán
válasz
Sajna semmit nem kapsz ha nem 0 a counter, max. agybajt a várakozástól..
Nem. Én ilyet nem mondtam,hogy nem jönnek rá a frissítések. A frissítések jönnek, csak te nem kapod meg őket automatikusan. Neked kell letöltened őket, amikor megjelentek... Módosított állapotú telefon magától nem frissül..
-
Gizmo94
veterán
válasz
cassius.clay #43542 üzenetére
Sajna csak az elsőnél műxik értelemszerűen..
A nem kívánt részeket hagyd ki.
Idézet:
"1. A Sammobile oldaláról töltsük le a magyar régióba szánt XEH product code-al rendelkező 4.0.4 -es I9300XXBLH1 verziószámú romot.
2. A telefonunkon csináljunk egy full wipet, tehát egy teljes gyári visszaállítást.
3. ODIN-nal feltesszük az I9300XXBLH1 verziójú romot amit az 1. lépésben említettem.
4. Leszedjük a CF-Root 6.4-et és ezzel rootoljuk a készüléket.
5. Hagyjuk, hogy a készülék bootoljon be, majd szedjük le a TriangleAway V2.37 -et és installáljuk. FIGYLEM! Az újabb verziószámú NEM fog működni, tehát csak ez jó! ( Ezzel nullázzuk a számlálót amit a download módban találunk. )
6. Az triangleaway feltétele után, még mielőtt elindítanánk vagy bármit tennénk indítsuk újra a telefont download módban és jegyezzük meg mennyin áll a számlálónk.
7. Indítsuk újra a telefont, bootoljon be rendesen. Most indíthatjuk a TriangleAwayt. A telefon magától újra fog indulni és ott a számláló AMENNYIBEN AZOKAT AZ ÉRTÉKEKET MUTATJA amit a download módban is láttunk, volume UP gombbal nullázni tudjuk a számlálót.
FIGYELEM!!!!!!!! Itt amikor végzett és bejön a SAMSUNG GT-I9300 Felirat AZONNAL VEGYÜK KI AZ AKKUT!! Ne hagyjuk bebootolni, mert akkor a számláló újra 1-et fog mutatni, mintha nem töröltünk volna semmit.
8. Akku visszahelyez és download módba betesz. Újra flasheljük ODIN-nal a I9300XXBLH1 verziószámú romot amit az 1. pontban említettem.
9. Amikor végzett hagyjuk bebootolni a telefont. Most a számláló 0-n fog állni és a download módban levő dolgoknak mindennek a gyári értékeket kell mutatnia! (Official, Samsung Official) A beállítások-> telefon tulajdonságai alatt azonban az állapot továbbra is módosított lesz!!
10. Semmi ok a pánikra csináljunk egy Factory Reset-et és az is szépen vissza fog állni NORMAL-ra.
11. CSC selectorral kiválasztjuk a XEH product code-ot amennyiben eddig nem ez volt, és már mehetnek is a frissítések OTA-n, vagy ráhúzhatunk ODIN-nal egy gyári XXELL4 magyar független ROM-ot.
Remélem nem túl komplikált, ez így biztosan működik. Csak saját felelősségre! " -
válasz
cassius.clay #43494 üzenetére
XEH, majd az install vagy telepít gomb vagy mi. MINDENT TÖRÖL!
Normális a Play Zene, MC2-vel jött.
-
válasz
cassius.clay #43489 üzenetére
CF Auto Root. Letöltöd, Odinban PDA-ba betallóz mintha romot tennél fel és start.
Működni fog nyugi. Akiknek nem megy azok bénáznak valamit.
XEH a magyar.
#434900: Tudom, de itt elvileg tiltott.
-
válasz
cassius.clay #43479 üzenetére
Na várjál.... MC2-re nem is fog találni az az első, a második meg, hogy akkor rootold AutoROOT-tal, majd csc selector a Play Storeból, ott XEH installál. Ez csinál egy full wipeot, tehát mindent töröl. Utána újra ráhúzod az MC2-es romot mint most és eltűnik a root.
Számlálód nem ugrik, minden marad gyárin.
-
DjBlero
őstag
válasz
cassius.clay #43451 üzenetére
-
Gizmo94
veterán
válasz
cassius.clay #43439 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, pics.. Tehát ha nem csulálsz vájpot megmarad mindened.
Bailey Ez nem hiba, ha csak az a két opció van playen egy appnál, akkor nincs újabb frissítés az adott appra, a telefonodon a legfrissebb verzió van. Nézd meg a bal alsó érintőgombbal playen a saját alkalmzásaidnál mennyi frissítést dob fel. Ha talál, nyomj rá, megcsinálja, ha nincs, akkor meg mindened friss.
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43439 üzenetére
ha a neki megfelelőt tolod akkor igen, én a 3.0.4-et ismerem amit az imént linkeltem
-
Gizmo94
veterán
válasz
cassius.clay #43434 üzenetére
Vagy ez válogathatsz.
Mindenesetre az első hsz.-ben tényleg nem megy a link, mi meg hivatkozunk rá orrba- szájba.. Valaki aki jogosult, frissíthetné..
Szerk: megmarad mindened , ha csulálsz vájpot, ne aggódj.
-
dancsuri
veterán
válasz
-
sanyirigo
senior tag
válasz
És amit én adtam?
1 hsz-el előtteAz is jó szerintem.
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43411 üzenetére
persze ha 1 hozzászólást megnéznéd ott mindent megtalálnál
-
sanyirigo
senior tag
válasz
cassius.clay #43408 üzenetére
Nekem nem kellett hozzá jelszó. Tegnap szedtem le ugyan onnan.
Odin 3 Innen mind a 4 file-t szedd le 1 könyvtárba, és menni fog.
-
Vic61
senior tag
válasz
cassius.clay #43383 üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43397 üzenetére
minden megmarad, ha nem csulálsz vájpot
(#43398) V.T.
kész, nem kell tenni semmit, hogy ujraindulgat-e az a jövő kérdése -
dancsuri
veterán
válasz
cassius.clay #43392 üzenetére
állítsd át a produkt kódot a szolgáltatódnak megfelelően és frissít az OTA, vagy hagyd a francba és rakd fel a legujabb rendszert Odinnal
minden rom Magyar(is) és független
-
válasz
cassius.clay #43392 üzenetére
Ott a link a hozzászólásomban. Szedd le és tedd fel. Ez 100%, hogy az. Amennyiben ez sem írná felül a CSC-t, (gyanús, mert 1 fileos) abban az esetben egy Play Storeból származó CSC selectorral vissza kell állítani. De vigyázz, mert az MINDENT törölni fog a telefonról (Facotry Reset).
Lehet, hogy magyart tettél fel, de mivel ezek csak 1 fileosak ezért a CSC-t nem bántják.
Amit linkeltem 1 fájlos, jó hozzá az ODIN amit használtál. NEHOGY repartitiont pipálj.. PDA-ba tallóz és start.
-
válasz
cassius.clay #43389 üzenetére
Azt, hogy nem véletlen nem jön az OTA. Ez nem a magyar régiókód. Szedd le a magyar MC2-t sammobile-ról és tedd fel ODIN-nal. Az majd helyre teszi a dolgokat.
-
válasz
cassius.clay #43386 üzenetére
Telefon kikapcsolt állapotban hangerő fel + home gomb + bekapcs. Ki fogja írni alul sárgával.
#43385: A szoftverfrissítő szolgáltatás hozzáférésének biztosítása a felhasználók kéréseinek sorrendjében történik. Próbálja meg később.
-
válasz
cassius.clay #43383 üzenetére
Product code az XEH?
Recoveryben tudod megnézni legegyszerűbben, vagy a Samsung Galaxy CSC changer programmal PLAY-ből.
-
Yeffy
veterán
válasz
cassius.clay #43301 üzenetére
én nem vagyok morci, csak te jársz jobban, ha nem csinálsz ilyet...
-
Yeffy
veterán
válasz
cassius.clay #43288 üzenetére
inkább ne...
-
törölt tag
válasz
cassius.clay #43288 üzenetére
Jó szórakozást!
Nem lehetett kihagyni.
-
Yeffy
veterán
válasz
cassius.clay #43284 üzenetére
hát nem mindegy, mert sokan - köztük én is - tűkön ülve várjuk az ofisöl 4.2-t...
de nyembaj -
törölt tag
válasz
Igazad van, bocs. 4.1.2 elírtam.
Pedig már kezdtem ráugrani.
Gizmo, Yeffy: Na, már csak ezért sem veszek S4-est, mert akkor oda kéne "költöznöm". -.-'
cassius.clay: nincs harag, inkább vicces.
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
Megvolt a hosszan(2-3 sec) nyomás a nagy babra?
Szerk.: Akkor az szerviz lesz
-
dancsuri
veterán
válasz
az ott levő progikbol többet is behuzhatsz a képernyőre és osztoznak rajt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest