Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
cassius.clay #54499 üzenetére
Szia!
Szerintem meg minnél hamarabb olvasd el az első hozzászólást! Vagy használd azt a kurva keresőt! De minnél hamarabb!
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy profi hozzáértő, aki tudna nekem segíteni Galaxy S3 szoftverezésével kapcsolatban. Aki úgy érzi vágja a témát, kérem dobjon rám egy privátot minél hamarabb, mert nem fórum téma, itt legalábbis tiltott a megbeszélése.
Köszönöm. -
pedrobike
aktív tag
Jó ez a 4.2.2 :-)
-
w333
félisten
T-Mobile -nál kifutott az S3, már csak S3 LTE -t lehet kapni
-
vamosip
tag
válasz
nbukta77 #54427 üzenetére
Szia!
És Nálad a Samsung Link nem szívja az akksit?
Mióta frissült az Allshare Play a fentire, folyamatosan fut, ami még nem is lenne gond, de meríti is a telefont.Azt nem próbáltam még, hogy gyári vissza és úgy merül-e, legutóbbi 4.1.2 frissítésnél húztam csak újra a rendszert.
-
havri1
félisten
Belső tárhely hiba volt már valakinek?
Full üres a tárhely, illetve apróságok vannak fent.
Pontosabban 9,1 GB van szabad hely. Akár wifin, akár kábellel ha rá akarok tenni egy 6gbos mkv-t, akkor 90-95% körül behal minden. A másolást eldobja a win, a telefon meg annyira belaggol, hogy gyakorlatilag akksi ki be segít csak. Restart után működik minden, de a filet nem tudja lejátszani.
Ez mi lehet? Formázás volt már.. -
bagly
tag
+ egy pont a samsung szervíznek! Kijelző, hangszóró, usb kábel, hátlap csere + egy kijelzőfólia!
Minden tökéletes!
-
doe2
tag
Helló!
Tudom nem ide illő kérdés,de nem találtam erre fórumot.
Valakinek van smart tv-je?
Az enyémben nincs wifi vevő,ezért csak rj45 kábel megoldás játszik.Probléma az,hogy a router a ház másik felében van és nem akarom bekábelezni a házat.De mellette van a notebookom,ami fogja a wifit.Az valahogy megoldható lenne-e ,hogy a notebookot és a tv-t összekötöm utp kábellal és a notebook adja neki a netet?
köszi. -
adammkaa
senior tag
válasz
Gizmo94 #54474 üzenetére
A programokat szedte le, szerencsére a gallériába megmaradtak a fotók videók, zenék. Igen a sound engine volt a lényeg, különben hozzá sem nyúltam volna a gyárihoz. Elkezdem letölteni a dolgokat , wipe delvik cache is megy majd. Egyébként minden új feltelepített app után kéne csinálni a wipe delvik-et? Ja és köszönöm.
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #54473 üzenetére
Igen, "egészen véletlenül" hatott a wipe. Nyilván tudom, hogy eltűnik data/factory resettől, ha írtam, hogy előtte másold ki a dolgaidat..Kezdheted letölteni, igen. Ha playről töltötted, ott meg is vannak a sajátjaid között. És ha a hangzás volt a célod, akkor innentől ne piszkáld a telefont. Amikor meg készen vagy a telepítgetéseiddel, menj vissza a recoverybe és nyomj egy wipe dalvik cache-t. Újraindul, betölti és akkor vagy kész.
-
adammkaa
senior tag
válasz
Gizmo94 #54467 üzenetére
Most csalódott is vagyok meg örülök is egyben, azt csináltam hogy beszélgetésünk után megpróbáltam elraktározni a dolgokat, utána fogtam kikapcsoltam a telefont . Bementem cwm recovery modba volt ott 2 wipe azt megcsináltam meg azt a harmadikat is, majd feltettem a boeffla 2.11stable kernelt. De azt ugye tudod hogy most minden eltűnt a telefonomról? app, játék, minden , full stock 4.1.2. VISZONT reccenésmentes az egész esze ágába sincs lefagyni vagy akármi és a készülék adatainál rendesen kiírja hogy boeffla 2.11 eddig ezt nem tette. És a boeffla sound engine működik nagyon komolyan szól a telefon végre. Akkor most sínen vagyok gondolom és kezdhetem újra letölteni rá az appokat?!
-
[P]laci
senior tag
csak halkan megjegyzem, hogy a T-nél a sima S3-ra kattolva ez a felirat fogad mindenkit: Ez a termék már nem rendelhető!
Gizmo94: tudom, tudom... csak ilyenkor mindig eszembejut a sima Ace...
meg amúgy most akart ismerősöm sima s3-t venni a t-nél, de már nem fog...
hasonló cucc, ami jó árban van ott kb. a sony xperia sp...
nbukta77: HD Widgets
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #54465 üzenetére
Nem basztam le, de nyilván, ha nem tudja, hogy hogy kell, akkor nem kell!! kernelt cserélni.
Minek a baj? Ha nincs, akkor csinálok, ez nem jó módszer.adammkaa Próbálj meg legelsőként a cwm recoveryből egy data/factory resetet csinálni, csak előtte még mentsd ki a fényképeidet, zenéidet, stb. a telefonról a pc-re, ha még megvannak.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #54459 üzenetére
És mi volt az amit "voluma fel gomal előhívtam amit kell" ? Gondolom a cwm.. (remélhetőleg, és nem a gyári recovery) Nahát, ha cwm, akkor abban van olyan is, hogy wipe partition cache , meg advanced menüpont és azon belül wipe dalvik cache.. Most nem fogom elmagyarázni,hogy miért, de ezeket is kéne nyomkodni ha flashelgetsz.. Pláne a másodikat, mert ebből töltenek az appjaid ( az a sok száz) . És mivel nem törlöd, így összevissza akadnak. Pl.
Tmobile stock 4.2.1 rom van alatta. OMG, és ez alá tologatod fel a kerneleket?? Ezzel a rommal nem fogsz messzire menni, felesleges alárakni másik kernelt. . De alap lenne kernel cserélgetéseknél a data/factory reset, meg a fenti wipe-olás..
Tényleg nem bántani akarlak, de esel neki a legalapabb ismeretek nélkül hülyemódra és csodálkozol, hogy nem jó. Nem. Sőt, egészen rossz lesz.. Amit csinálsz, annak a végeredménye legjobb esetben egy szarkupac rom, legrosszabb esetben egy tégla lesz.
Gyaluld fullra az egészet, tegyél fel egy gyári romot és olvass... olvass... olvass... Vagy tegyél fel egy custom romot kernelestől, wipe-olj normálisan és ne variáld utána a kernelt külön..
-
korcsillio
addikt
Mire is jó ez a kernel cserélgetés?(eddig még csak rom-ot cseréltem,de így tökéletes nálam).
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #54456 üzenetére
Ahhoz nem is nyúltam. Mikor a kernelt felmásoltam a telefon memóriájába akkor home gomb, bekapcsolo gomb voluma fel gomal előhívtam amit kell ott rámentem az install zip from sdcard, felülről a második, aztán choose zip from internal sdcard, legalsó, aztán megkerestem azt a mappát ahova másoltam a kernelt , kiválasztottam utána meg a yes - install perseus blablabla, le OK, aztán felrakta.
Tmobile stock 4.2.1 rom van alatta.
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #54454 üzenetére
2 boafella meg yang helyett boeffla meg yank. De miket művelsz te? Minek másolgatod download mappába, ahelyett, hogy normálisan a telefon gyökerébe másolnád és onnan telepítenéd cwm- mel..
Egyáltalán, milyen romra pakolászod te összevissza ezeket a kerneleket? Odexed, vagy deodexed?
Ráadásul hülyemódra, mert ha csak kerneleket rakosgatsz, kernel cleaning script nélkül összevissza, semmi jót ne várj, wipe nélkül csak egy szeméthalmazt gyártasz, amibe belefullad a telefon. Az a csoda, hogy még megy, csak akad.. Ennek oka nyilvánvalóan a 2 Gb ram.Amit én tudok neked javasolni: Tölts le egy normális gyári romot, előtte gyaluld alapra azt a szerencsétlent, flasheld fel a romot Odinnal és utána hagyd békén azt a jobb sorsra érdemes telefont, vagy ebből előbb-utóbb baj lesz.....
-
RAID 2
aktív tag
Sziasztok!
Internet megosztáshoz kellene nekem micros usb - micros usb kábel. Létezik ilyen, vagy csak átalakítóal tudom megoldani?
Nézelődtem a neten, de sajnos nem találtam. S3 és tablet (valószínű Nexus7) között kellene netet osztani, de nem akarom wifin, mert az eléggé meríti a telót.
Az árkülönbség miatt nem szívesen vennék 3G képes Nexust.Üdv.
-
visionbp
tag
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #54450 üzenetére
innen szedtem le 2 boafella, 1 adam, meg egy yang kernel van hozzá, meg egy perseus és mind stock ahogy láttam, 1db van ami aosp kernel.
-
zoltan6
addikt
válasz
[P]laci #54444 üzenetére
szerintem az lenne a megoldás az állandó visszatérő kérdésekkel,hogy kibővíteni az 1.hozzászólást pld. s3-vs s3 lte,a gyakran használt tokokat,fóliákat fényképpel.ajánlott micro sd kártyák,memóriahasználat,ajánlott töltők,kiegészítők,autóstartók.stb,gyakran ismételt kérdések.(hogyan kötöm össze a géppel,hogyan tudom az oldalsó menüt elöhozni,eltüntetni,stb.
-
visionbp
tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #54439 üzenetére
Ne magyarázzá' ! Piwinek igaza van! A marketing! Az szédített meg! Ne tereljé', látszik, hogy teljesen meg vagy szédülve! És a marketing miatt! Én biztos vagyok, hogy ez az vót! A marketing! Különben nem kötné' kompromisszumot se' ! Nyahh.....
-
adammkaa
senior tag
Érdekes dolgokkal találom szemben magam, mikor rootoltam a készüléket és legelőször boafella kernelt tettem fel, csinált olyat a telefon hogy megfagyott 2-3 másodpercre, meg nem indúltak el a már előtte rátett appok, játékok, sőt egy telefon ujraindítás után azt gondolta a telefon hogy ő egy zsír új bontatlak készülék, és jött nekem az android kezdeti beállításával, mintha most lett volna az unboxing, mintha visszaállt volna gyárira magától, aztán megnéztem a telefon adatoknál fent volt a boafella kernel, és volt hogy a gyári alkalmazásokat sem nyitotta meg, vagy ha igen befagyott. Na most én mindkét kernelt zip formátumba szedtem le, felmásoltam a telefon download mappájába és kikapcsolás után, home gomb + bekapcs gomb + hangerő FEL gombal installáltam. Ezzel a menettel szerintem nem rontottam semmit, viszont az érdekelne hogy ezek a kernelek ilyen unstabilak egyszerűen hogy befagyogatnak alkalmazások, meg nem indítja el azokat ami még root előtt fel volt rá téve? Esetleg jobb lenne ha Odinnal feltennék most egy másik kernelt , és nem maga a telefonról cserélnék kernelt számít valamit?
-
[P]laci
senior tag
válasz
banhammer #54438 üzenetére
The Master List for Accessories
de amúgy a további fejfájások elkerülése érdekében tényleg használhatnád a keresőt (jobbra fent találod meg
)...
mgTerminator, berczy03 és zoltan6: nem lehetne az 1. hsz-ba beleírni, vagy egy képet szerkeszteni, hogy hol található a kereső és hogy használják? lehet hasznos lenne, hisz (bár nem vagyok naiv) remélhetőleg úgyis mindenki azzal kezdi az olvasást.
-
berczy03
aktív tag
Éljen, RAM után itt a tok téma...
(lassan jön a fólia. Gari már régen volt, veszélyes...) -
banhammer
veterán
Milyen tokot vegyek?
Jelenleg egy noname szilikon tokom van.
Nem rossz, de nem is a legjobb.A következő elvárásaim lennének a tokkal kapcsolatban, hogy:
- lehetőleg ne flippes (kinyitható) tok (olyan már van eredeti Samsung flip tok) legyen.
- védje a telefont ha véletlenül leejtem (tudom az ellen max. a buborékos fóliába csomagolt megoldás a jó).
- a hátlapja ragadós (szilikonos, vagy mi a tosz) legyen, mert a frász kerülget attól, hogy kicsúszik a kezemből.
- a kijelző felőli részen legyen egy kis kiálló keret, hogy ne a kijelzőn feküdjön ha pofával lefele rakom le. -
Piwi
veterán
válasz
mgTerminator #54435 üzenetére
téged is megfertőzött a marketing
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #54434 üzenetére
Vagy S4re, sokkal jobb mint a 3, és lassan de megy lefele az ára.
-
nbukta77
addikt
válasz
GeneraL_XTX #54430 üzenetére
wp8-on meg jon az ertesires push. Volt a csaladban lumia620. wp7 ott kesik. Szamomra nincsenek hianyossagok a rendszerben. Teszi a dolgat. Ket mag es ugy mukodik mint az ios. Nagyon nagyon gyors.
-
mgTerminator
veterán
válasz
GeneraL_XTX #54430 üzenetére
Kolega pedig isteníti, neki is egy nokia lumia szarja van, olyan súlya van meg batár nagy hogy ölni is lehetne vele.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
nbukta77 #54424 üzenetére
WP8-ra eszedbe ne jusson. Én is gondolkodtam rajta, de beleolvastam a WP8-as fórumokba aztán elképedtem, milyen hiányosságok vannak még mindig azon a platformon.... nálam az verte ki a biztosítékot hogy késve, vagy egyáltalán nem jönnek meg az értesítések, meg h a böngésző nem menti a jelszavakat stb.
-
foxymaxy
senior tag
válasz
nbukta77 #54427 üzenetére
Nekem ez a 4. droidom, az előzőeket rommoltam mert kellett. Az S3-nál más a helyzet, csak megszokásból ment a root+rom de rájöttem hogy nem létszükség
Jaah W8 csak annyit hogy két csaj (tesók)
telót vett S3/Lumina820.
Elmondás alapján a nokiás csaj már megbánta mint a kutya hogy nem S3-at vett -
foxymaxy
senior tag
válasz
#01696768 #54422 üzenetére
blck1:
Felesleges lesajnálni az átlag usert mert gyári romot merészel használni
Szervizbe küldtem a telót (kijelzőcsere) Omegát használtam, vissza raktam gyárira, és azóta is azt használom. Elsőre csak idő hiány miatt nem romoltam, utánna+ már nem kelletUi: Orologio
(TFS Shell) óra időjárás widget -
törölt tag
Erre nemigazán tudom, hogy mit mondjak. Nyilván romolhatod össze-vissza, de iszonyat sok meló "tökéletesre" összehozni, ami ugye nem feltétlenül jelenti azt, hogy kompromisszummentes. Biztos az én igényeimmel van a baj
de nekem gyári SW-el (fagyasztgatva, tweakelve) és pár okos app-al kiegészítve is tökéletesen megy. Értem én, hogy lehetne az antutu értékeket növelni, sokkal hosszabb készenléti időt kihozni, biztos gyorsabb is lehet a rendszer (?), de én használni szeretem a telefont, nem romolni. Mire este felkerül a töltőre, már benne van napi 1-2 óra net, 3-4 óra zene, YT, FB, levelek, folyamatos szinkron. Nem azért felel meg, mert nem használom, hanem mert jól működik. Azt nem tudom, mi az a maximum, amit ki lehet hozni belőle, de nekem így is elég gyors.
Szerk.: A népszavazáshoz: Chrome, gépen is, telefonon is. Bajom nincs vele, ergó mit tesztelgessek.
-
adammkaa
senior tag
Jó reggelt, tegnap ugye sikerült rootolnom és feltenni a boeffla kernelt, most ki szeretném próbálni a Perseust is, hogy tudom teljesen leszedni a telefonról a boeffla kernelt? Utána a csere az már menne.
-
banhammer
veterán
S3-on milyen bongeszot hasznaltok?
Nekem egyelore a Firefox tunik a legjobbnak. -
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator #54405 üzenetére
Minek lapozzak? Olvastam,hogy van aki bw-t van aki one more-t. A tobbire lennek kivancsi.
-
nbukta77
addikt
Ora es egyben idojaras widgeteket keresek. Ki milyet hasznal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest