Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz gone_man #3158 üzenetére
a videófényerejét a videólejátszó beállításainál tudod állítani. (alapból auton van)
az automatikus szinkronizációt érdemes kikapcsolni mobilnetnél valamint böngészéshez opera minit ajánlanék.
ha nagyon vigyázni akarsz a telefonra egy jó fólia sosem árt, bár én egy ilyen tok mellé nem vennék. (anno az s2-höz is hasonló tokot vettem és majd 1 év alatt egy karc se érte a képernyőt...)
[ Szerkesztve ]
-
-
Varszegig
veterán
válasz gone_man #3160 üzenetére
A mobilnetet a beállításokban tudod nyomonkövetni (adathasználat pont alatt). Itt ki van részletezve appokra, tudod nézni különféle időintervallumokra is. Be tudod állítani, hogy ha elfogy a limit, akkor tiltsa le, hogy ne léphesd túl. Ha t-s vagy, ajánlom a net&roll opciót, 1GB+ 1000 Ft-ért.
Fóliát én tennék, mert egy porszem tényleg képes megkarcolni. Kés az nem. -
Barnee88
tag
válasz gone_man #3160 üzenetére
750 mega szinte mindenre elég, még youtube videózás is belefér egyszer egyszer, facebook, netezés satöbbi pedig mehet nyugodtan.
Nekem 3 gigás csomagom van, de eddig még 500 megát sem értem el egy hónapban, pedig folyamatosan megy 2 email fiók szinkronizálás, facebook, foursquare, instagram, mobilarena egyéb netezés, alkalmazásletöltés stb.a mobilhasználat beállításainál, be tudsz lőni egy figyelmeztetési és letiltási limitet, mondjuk beállítod, hogy 500 mb-nál figyelmeztessen, 600-nál pedig letiltson, akkor nem érhet kellemetlen meglepetés.
nyugodtan hagyjad bekapcsolva az automata szinkronizációt, szerintem enélkül nem sok értelme van egy okostelefonnak, otthon úgyis könnyebb mindent gépen csinálni...
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz gone_man #4257 üzenetére
bekarikázott gombbal lehet állítani a lejátszási sorrendet
juhit: nekem 1%-nál kapcsolt ki a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
válasz gone_man #4257 üzenetére
Mondjuk kapcsold ki a shuffle-t. Alapjáraton simán lépteti a számokat. A jobb lejátszó az a PowerAMP lesz.
Drbonci: teljesen mindegy, hogy csinálsz-e mentést, mert a Nandbackupot csak CWM-ből tudod visszatenni, ahhoz meg ugye root kell. A root-olás is szoftvermódosításnak számít. A megoldás az, hogy ha esetleg szervizeltetni kell, akkor ne a T-hez, hanem a hivatalos szervizbe vidd és gyári SW-t rakj vissza előtte. Nem nagyon szokták figyelni és úgyis nullázzák szoftveresen a szervizesek (nálam annak ellenére is felpakolták az LF5-öst, hogy kifejezetten kértem, rá is írtuk az átvételi szelvényre, hogy NE módosítsák a szoftvert).
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
válasz gone_man #15490 üzenetére
Ha full body, akkor lehet ilyesmit keresel. Egyébként a zagg fóliáról nekem is ez a véleményem. Nagyon véd, nagyon megkarcolhatatlan a fólia, de cserébe nagy mértékben elvesz a fényerőből, rossz a tapintása és a színe is érdekes egy idő után.. Bár ez mosható és újratehető de akkor is
Amit linkeltem az ultra clear azt hiszem, ez ideális lehet. -
spider80
őstag
válasz gone_man #30215 üzenetére
Tudtommal egyedül a T-Mobile nem adta ki. Vodafone,Telenor,független már rég elérhető.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
dns86
tag
válasz gone_man #44254 üzenetére
Beállítások\Hangok\Automatikus rezgés asszem. Fejből írtam, de mindenképp ezt az automatikus rezgést keresd.
Megelőztek
Más kérdés: létezik olyan program ami képes arra, hogy egy PC-n elindított filmet a telefonon tudjam nézni? A wifi hálózat ugyanaz.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
foxymaxy
senior tag
válasz gone_man #53852 üzenetére
a samu 35k-ért cseréli és marad a gari
a cserés kijelzőre 6hónap a gari :-/roberto211:
az 1 kicsit durva
resetelted használatba vétel előtt, mert lehet hogy valami sz@rságot rárakott az előző "ideiglenes"
tulaj és az akad , nálam is volt már ilyen csoda (mini) szoftozáson de nem volt vele semmi gond
gyenge kijelző kevés ram kicsit lassú ennyi de 50k-t nem ér[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest