- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
válasz
marquuard #48914 üzenetére
A szervizes "haver" aki cserélte a kijelzőmet azt mondta, hogy azért kell legtöbbször gyalulni a romot, mert az a hivatalos ügymenet része. Javítás után ráteszi a "boxot", az automatikusan frissíti a legújabb szoftra (régiókód is visszaugrott xeh-re dbt-ről) kiolvassa a régi/új alkatrészek sorozatszámát és azzal együtt küldi el az új információkat a Samsungnak. Mindezt egy lépésben, automatikusan!
Persze a töltőfej csere miatt ez nem lenne életszerű. -
Reinkz
senior tag
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
marquuard #48590 üzenetére
Tény viszonyítás kérdése. Az általad említett progit nem ismerem. Vannak olyan listák amik 35-45 ezer domaint tartalmaznak. Ehhez képest keveslem a 15 ezres limitet. Illetve jelenleg a SABS-hoz elég az a kulcs ami lifetime. Így nem kell 3 havonta bohóckodni csak mondjuk frissíteni a listát.
Bár lehet hogy új telón az Adhell-nek is adok majd egy esélyt. Egyenlőre a jövő héten a tesztelési fázis lesz.
De legalább rájöttem miért nem akart az Adhell működni.... Igaz ráment a fél napom. -
thedarkfox
senior tag
válasz
marquuard #48568 üzenetére
Egy kérdés csak. Több eszközön is lehet ugyanaz a kulcs, vagy készülékenként másik kell mindenképp?
Note9 re most átvittem az én kulcsomat, s8ra átköltözött asszony, ott még nem csináltam végig mert használja, csak akkor nem szenvedek fölöslegesen új kulcsal.
Amúgy tényleg köszi nagyon hasznos! -
hunluigi
senior tag
válasz
marquuard #48559 üzenetére
Nem kötekszem mielött félre értenél...
Csak azt mondom, a több listán is szereplő domaint egynek veszi az össz számlálón. Így aztán mind1 is, hogy be van kapcsolva több lista, nem oszt, nem szoroz. Nyilván ha megegyezik a tiéddel (a kiegészítéseiddel megfejelve), és a gyári lista nem frissül akkor haszna sem sok...
Ps: amúgy köszi a munkád, és a frissítéseket!
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
marquuard #48549 üzenetére
Nos a telepítés megvolt. Admin jogokat megadtam, kulcsokat elfogadta. A fentebb linkelt listádat is beraktam. De úgy tűnik a youtube videok alapján hogy valami nem kerek. Nem tudok semmit bekapcsolni. Sem a domain szűrést sem a tűzfalat. Feljön egy popup, lefut benne valami, de a végén mindenre disablet ír. Felraktam a nosabs-ot is ott feljött az ablak hogy bekapcsolom e. A listádat hozzáadtam s log szerint szűr is. Bár mind a youtube mind a facebook app ugyanannyi reklámot hoz be. Tudnál segíteni? 😢😣
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
marquuard #48268 üzenetére
Igaz
Én mondjuk sosem használok semmilyen tokot, csak előlap és hátlap fóliát. Sosem teszem szük zsebbe, igaz nem hordok spermafojtogató farmereket
Ügyelek rá, hogy ne legyen zsebben a teló mellett semmi, ami okozhat sérülést ( kulcs, pénzérme, stb ). Sosem volt még csak mikrokarcos sem egyik telefonom sem.
-
Beri
addikt
válasz
marquuard #48183 üzenetére
A vanced jutbob a legnagyobb találmány a szeletelt kenyér óta. Miután legutóbb végigpróbáltam az itt felsorolt összes globális reklámblokkolót (és konstatáltam, hogy nincs számottevő különbség, mindegyik kevés), feltettem a csodajutbobot és megváltozott az életem. Már csak autoupdate kéne bele. Vagy alternatív gapps-al való együttműködés, mint pl. az fdroid.
-
Beri
addikt
válasz
marquuard #48141 üzenetére
Borzasztónagy különbségek vannak, gyakorlatilag egy index (vagy ph
) főoldalt sem tud rendesen kigyomlálni. Úgy néz ki, root nélkül, másik youtube klienst, plusz egy pl. mozilla+uBlock kombót kell használni, hogy az ember tényleges különbséget lásson. Természetesen én is örülnék egy tisztességes, globális megoldásnak, de erre az adhell, meg a többi hasonszőrű alkalmazás a mai állapotában nem képes. Próbáltam az összes ajánlottat.
-
Beri
addikt
válasz
marquuard #48130 üzenetére
Volt egy link korábban (szerintem tőled, de most nem szörcsöltem ki), hogy nem él a default lista (ill. nem frissül) és egy másikat hozzá kell adni. Megtettem. A chrome-ban is megcsináltam a leírtakat. Továbbra is minden reklám ott virított, ahol addig is (igen, írta az app, hogy x darab reklámot blokkolt).
A lényeg az, hogy valamit biztosan megfog, de annyira kevés dolgot, hogy nekem speciel nem látszott a különbség normál felhasználás mellett. -
California1
őstag
válasz
marquuard #47503 üzenetére
Én pl. ilyet rendeltem Aliról fehérben. Nagyon kis pici ,vagány. Valami akciósat fogtam ki szerintem mert 1,5m volt hozzá a vezeték. Bár lehet hogy alapból így adják :-) 3620Ft volt szállítással együtt. Egész jó sebességgel tölt és irtó igényesen néz ki (de ezt már írtam) Ha feltöltötte a telót "lekapcsol" a töltő is.
https://www.cnsdeals.com/products/baseus-qi-wireless-charger-for-iphone-x-8-samsung-s8-s9-s9
-
AliasB
senior tag
válasz
marquuard #47503 üzenetére
Ilyet vettem a tescoba ugyan ennyiért. Most, hogy voltam megláttam és gondoltam ennyiért kipróbálom.
Egész gyorsan tölt és nagyon praktikus. Teljesen megérte az árátugyan csak vezeték volt hozzá de a gyári töltő pont jó hozzá mert 5V 2A ami rá is van írva a vezeték nélküli részre is. De úgy hallottam másik töltőkhöz sem adnak de talán még kábelt sem. Ehhez meg legalább kábel volt (USB-microUSB és elég hosszú)
-
-
gaznyec
lelkes újonc
válasz
marquuard #46993 üzenetére
Az a gond,hogy én csak leendő vevő lennék,és mire a megtudtam volna ezt a pöccingetős sztorit,addigra a tulaj csinált egy gyári visszaállítást és kivette belőle az sd kártyát(8 gigás régi vacak..nem is értem,hogy rakhatott bele ilyen vackot,sőt a kártyára mentett képek fele hibás) azóta megszűnt a probléma...
-
balintka
addikt
válasz
marquuard #46894 üzenetére
Én is veszprémi vagyok, amikor tavaly még vodás voltam, próbálgattam én is ezt a váltogatást, hiába volt jobb a 3G térerő, ugyanúgy merült mint 4G-n. Már Telekomos vagyok, itt hagytam 4G-n, mert nekik az jóval jobb. De Telekomnál 1-1,5 óránként merül 1 %-ot, míg a Vodánál óránként 2-3 % volt. Ezért is váltottam.
-
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #46809 üzenetére
Épp most akartam írni, hogy végül igen, tegnap este rájött, hogy lejárt a régi és simán el is fogadta az újat.
Egyszerűen úgy néz ki, hogy van egy kis csúszás/biztonsági idő a lejárati dátumokban. Pl a SEAP oldalon Oct1 volt a lejárati dátum, de még 2.-án délelőtt se tudtam új kulcsot generálni, mondván a még él a régi.
2.-án este aztán jött az email, hogy lejárt a kulcs és akkor generáltam is újat.
Az AdHell viszont csak 3.-án este "vette észre", hogy lejárt a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged