- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Én egy nagyon minimálisat tapasztalok, viszont jó másfél éve már, hogy volt FR, és túl sok szemét van már rajta. Úgy tapasztaltam, hogy időnként jót tesz egy FR.
A nagyon mimimálisat úgy értsd, hogy ingerküszöb alatt, vagy inkább épp észlelési határ, lehet csak beképzelem.
(Bár ezt azért kétlem, a 2014-es Galaxy Tab S 10.5 tabletemen már eléggé észlelhető a weboldalak és az appok 'fejlődése'. Persze még mindig teljesen jól használható így is, de például a PH! lapcsaládnál (is) igen jól észrevehető, mennyivel 'rosszabb' (hardverigényesebb) lett az új dizájn. Az új fórum felület szenvedős, de a logout-on szerencsére még megvan a régi, az pik-pak bejön. Az S8-on szerencsére nincs ilyen gond, minden pörgős, de azért ezen is érezni a 'fejlődést'.) -
icemad
nagyúr
Nem csak ezt. Valahol olvastam, hogy a kamerát sem érik el a háttérben futó programok... Persze ez nem annyira létszükséglet, de volt már, hogy a telefont használtam dashcamnek is. És arra baromi jó volt, mert a sebességet, GPS pozíciót, és a különböző erőhatásokat is mentette. (gyorsítás, lassítás, stb.) Ha külön kell venni egy ilyen tudású dashcamet, az sem egy olcsó cucc...
-
icemad
nagyúr
Pont ez az én bajom is. Az elmúlt 2 évben olyan szinten megakadtak a fejlesztések, hogy már nekem ciki. Nincs egyik gyártó kezében sem olyan aduász, amiért megérné cserélni az s8 pluszt. De ezt meg már unom... Mondjuk S 2-ről s7-re váltani, az tényleg nagy ugrás. Te mire váltanál s8 pluszról? Szerintem te is gondban lennél...
-
icemad
nagyúr
+ToomyC: én is azon agyalok. Az ár nekem nem gond, mert a mostani előfizetésem mellé kb 20-22 euró lenne havonta. Viszont a tollat nem nagyon használnám (szerintem). Azon kívül meg nem lenne meg az a "wow érzés"... Nehéz ezt így elmagyarázni. Amikor az s5-öt cseréltem s6 edgere, az baromi nagy ugrás volt. Minőségben, sebességben, kamerában, stb. S6 edge s8 plusz váltáskor ez elmaradt. Most valami újat szeretnék, újra rácsodálkozni a modern technikára. A note tetszik, de szívesen használnám a mate 20 pro kamera rendszerét is. Nehéz döntés, lehet, hogy mégis megvárom azt a hajtogatós Galaxyt.
-
HaliGab23
senior tag
A júliusi rom van fent?
Ahogy írtam fentebb, nekem akadozik ezzel.
Az egyel korábbi az nagyon jó volt, nem is értem, hogy minek tolják ennyire... Persze biztonsági frissítés, de ne tolja már a pofámba, ha nem akarom... És amelyik telón nem frissül a "biztonság", mert nem frissíti már a gyártó??? -
gombii
tag
Igen, sima fólia, de szépen fent marad a kijelző kerekített részein is. Én a gyári Clear Cover és Silicone Cover tokkal, illetve Nillkin Nature tokkal hordom, ezek nem nyomják fel a fólia szélét, vettem egy Spigen Ultra Hybrid-et is, de az sajna felnyomja.
Kicsit vastagabb fólia mint az átlagos, de érzésre jobban is védi a telefont, üveghez képest pedig ígyis sokkal vékonyabb.
-
-
Mr.Silkó
veterán
A lezárás azonnalira van állítva? Mert a gyári alapérték – ha jól tévedek – 5 másodperc. Szóval ha lezárás után ennyivel újra felébreszted a telót, akkor nem kér azonosítást. Persze szerencsére ez állítható.
A véletlen feloldás mindenesetre nálam valóban elmúlt a home érzékenységének csökkentésével.
-
balintka
addikt
Közben láttam, elírtam, természetesen Mate 10 Pro-t nézegettem, 20 még nincs is
. Pár hete ennek is egálban volt az ára az S8+-al (220 ezer gyári garival). De a kamera meg az h nekem "ismeretlen" a márka, nem győzött meg. Most a médiánál 196.850-ért sikerült kifognom az S8+-t. Még ismerkedünk, de nagyon pozitív a véleményem S7 edge után is, ez a telefon sokkal meggyőzőbb minden téren. A hossza zavar egyelőre még.
Itt cáfolnám is azokat, akik azt mondták több helyen, h nem éri meg S7 edge-t S8-ra cserélni, mert ez a telefon más dimenzió. Elfogultság nélkül állítom. Gyorsabb a menü/az egész telefon, jobb a kamera, a dizájn magával ragadó. Szerintem szoftveresen is kiforrottabb, meg ugye mi még megkapjuk a 9.0-t, az S7 meg itt befejezi a 8.0-val.
-
scream
veterán
Én is hasonlóan voltam (bár én azért cserélgettem sokat, mert nem igazán találtam számomra megfelelőt), de amióta megvettem az S8+t fel sem merült, hogy cseréljem, nagyon elégedett vagyok vele és az egyedüli kompromisszum amit meg kellett hoznom, az amúgy elég szigorú és kötött elvárásaimból, hogy nagyobb fizikai méretre, mint amit megelégedéssel használnék, de simán megkötöttem ezt.
Pedig először nagyon ódzkodtam tőle, mert volt kölcsönbe nálam annó egy S6, illetve volt 1 napig egy S7-em és ott elég sok negatív tapasztalatot sikerült összeszednem, de kifejezetten pozitív irányban csalódtam.
Egy szó mint száz, nagyon elégedett vagyok a választásommal.
-
sebgutkopf
őstag
A Waze sajnos hosszabb utaknál minden készüléken ezt tudja produkálni, más telefon márkát használók is megerősítették ezt nekem.
Nem tudom mi csordul olyankor túl rajta, és nem is jön mindig elő, de a tobb 100 km-es utaknál előfordul főleg ha külföld is van benne és érdekes módon nem a hálózat váltáskor.
Szóval valamit igazán csinálhatna már vele a waze fejlesztő gárda, mert előző telómon (S6) és néha az s8-on is eljátssza. -
-
-
alasoh
aktív tag
Szia!
Nekem is dobálja, illetve ki-be kapcsolgatja, de nekem már az áprilisinél is feltűnt, viszont! én a Mifit alkalmazásra gondolok, hogy ő a ludas és nem a telefon sw.-e. Neked van Mifit a telefonodon? Ha igen, akkor sanszos, hogy az csinálja. Én letiltottam pár napra a mifit-et és azalatt nem csinálta, ezért gyanusítom azt.Esetleg még nézd meg a bluetooth beállításoknál az előzményeket. Ott nem ír valamilyen app-ot ami ki-be kapcsolgatja?
-
hevepapa
senior tag
Szerintem nem eredeti BlitzWolf kábelt kaptál. Legalábbis gyanús az ára miatt. Az Amazonon ugyanez 12 $-ba kerülne.Őszintén szólva én azért nem szeretem az alit mert ott szinte fehér holló az eredeti gyártmány. Persze olcsó meg minden, de akkor is lutri. Nem mondom, hogy az ebay-en minden eredeti, de ott kicsit komolyabban lépnek fel a hamisítványok ellen, mint az alin. Persze ez csak szigorúan magán vélemény!
-
kat10
tag
-
Ateszpapa
addikt
Azt nem használom, bár most akkor tudnám mi okozza.
Az a képernyőkép részlet éjjel készült nem is használtam a készüléket.
Most frissítettem az Oreot a fent említettel, hátha a Márciusi hibajavításon kívül javítottak valamit benne.
Xiaomi home appot is leszedtem, oreon nem jelez, ha kinyíllik a bejárati ajtó, nugáton az is ment... -
rizso
addikt
Eddig az ikonon számolta hány üzenet érkezett, Oreo óta nem számolja.
Engem idegesít ez az új megoldás, semmi értelmét nem látom, állandóan nyithatok meg minden alkalmazást, hogy van-e valami, amit még nem olvastam. Ha elsöpröm az értesítési sávból az értesítést, attól még az adott alkalmazások ikonján (legyen az email, Viber, Facebook, Messenger, bármi) igenis maradjon ott, hogy van x darab kezeletlen/olvasatlan esemény, ne kelljen már nyomozni.
Tényleg nem értem miért kell elcseszni azt, ami jól működik...
-
(ex)Cat
senior tag
Most még azt vettem észre - nincs köze amúgy a Viber-hez sajnos - hogy jön egy értesítés, elkezdi ezt a villogásos ciklust, ekkor ha feloldom, törlöm az értesítéseket, a power gombbal megnyomva altatom, folytatja tovább a villogást. Viszont, ha csak feloldom a záróképernyőt és hagyom, hogy magától kapcsolja le,l akkor abbahagyja. Szóval totál érthetetlen és logikátlan az egész.
-
(ex)Cat
senior tag
Nem jártam még ebben a menüben ilyen szinten legalábbis. Ránézésre a Viber pont ilyen mint nálad. Átnézegtem mi van még itt, csak a fura, hogy eddig minden működött gond nélkül most meg a frissítés óta rossz. És ami extra benne - ahogy írtam is - hiába törlöm az értesítéseket, akkor is villog.
pl. z előbb pont egy Viber üzenet jött. Megnéztem, töröltem az értesítést, az összes háttérben futó programot kilőttem és most mégis villog
-
sgeza
veterán
-
tgabe25
tag
Majd egy factory resetet megpróbálok mert délután meg töltötte megint rendesen. Korábban is észleltem, hogy hol jól töltött hol meg kb egy fél órával több kellett neki. De érdekes amikor reggel kidobta ezt a majd 8 órás ciklust töltésre akkor se az adapter nem melegedett se a telefon háta. Decemberben kaptam meg a novemberi update pakkot amúgy, azóta nem volt semmi rá. Utánanéztem neten másnak is volt ilyen gondja csak akkor lassú töltést jelzett ki a felhasználóknak itt meg kijelzi a gyorstöltést is de alig töltötte. Majd ha lesz fejlemény írok.
Szerk.: Amúgy ezt a hol töltöm rendesen, hol nem töltöm rendesen dolgot a novemberi update-tel kezdte el csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest