- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Morris #56580 üzenetére
Nekem is nyáron volt kijelző és akksi cserém gariba és pont ellenkező a tapasztalatom veled. Mindha egy vacsa új s8-am lenn, hosszú készenléti idő, jó kijelző idő, újra pörög a rendszer. Most 2 éves a teló, de az új akksitól nagyon magára talált.
Nekem inkább az a gyanús, hogy az avultatásnak vélt jelenség fő okozója az öregedő akksi, ami valóban kb 2 évet tud kiszolgálni. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Morris #56578 üzenetére
Ilyen bármitől lehet most nem azért,hogy beszóljak...
Nekem volt,hogy az egyik töltésnél beragadt valami és alig 2ó50p volt SOT-om.
Viszont a következő töltésnél minden frankó volt és 4ó10p köröl volt a SOT-m..
(semmilyen szokásomon nem változtattam a két töltés között, és végig wifin voltam.) -
Diokhan
addikt
válasz
Morris #56475 üzenetére
Én is mellé ütök néha, és ami idegesít benne, hogy a helyes szó javaslat elé betesz egy kötőjelet, meg teljesen értelmetlen dolgokat javasol néha szó cserének és be is írja. Emellett a kurzor mozgatás borzalmas. A swiftkey szerintem nem butább, sőt. Sokszor használtam azt is, sokkal tanulékonyabb, gyorsabb, szebb, témázható, és jobban testreszabható.
-
Kroni1
veterán
válasz
Morris #56454 üzenetére
Hivatalos helyen cserélték eredetire az akksit? Másnak azért nincs vele gond lathatod, vagy te vársz sokat töle, ezt nem tudom. Kicsi az akksi ehhez a cpu-hoz, vagy ha ugy tetszik felhasználastól függően ez ennyit tud, ha nyomogatja az ember akkor minden este töltő! Be is ragadhat valami ami szívja az akksit, az AoD is tud zabálni, meg ahogy kolléga is irta hideg is számithat neki. Sajnos ez van, én is örülnék jobb üzemidőknek, de ha megnyugtat az S9 mégrosszabb ilyen szempontból.. A céges J5 bezzeg jóval kisebb akkuval is elmegy nálam 2 napot.
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Morris #56451 üzenetére
Naná! Még a régi Nokia butatelefonok is kaptak titokban ilyen frissitéseket, csak ott nehezebb volt megoldani, akkoriban jól képzett kommandósok éjjel besurranva cserélték rosszabbra az aksijainkat! Sőt, azt hallottam, hogy az autóakksiknál is ezt csinálják, mert pár év alatt azok is meghalnak, pedig amúgy örökéletűek lennének!
-
válasz
Morris #13932 üzenetére
Nehezebben karcolódik, mint a rendes üveg, de nem jelenti azt, hogy karcálló. Nincs karcolhatatlan üveg, nem lehet olyat előállítani. A zafírüveg jobb ilyen szempontból, azt szinte lehetetlen átlagos körülmények között karcolni, viszont akkor még egy 100-assal többe kerülne a telefon, és még könnyebben törne.
(#13940) Krisztián: de tudod, csak be kell mutatnod szerintem a kinyomtatott papírt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged