- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
söncö
tag
Hát így elsőre pont azt ,hogy az jelentse le akinek a nevén van.
Te nem tudod lejelenteni.
Ha cardiff akkor bocs a kifejezésért de az eredeti tulaj nélkül akinek a neven van b@szhatod.De ,hogy építő jellege legyen a dolognak.
1. A panel ajtó csapta ki a kezedből. Az hirtelen és gyakorlatilag nem a te hibád2. Tokban volt a telefon. Ha a teló számláján van egy tok akkor kb azzal tudod is igazolni. Bizti bácsi szereti ha próbáltál elébe menni a dolgoknak és gondoskodtál megfelelő védelemről ,látják a tenni akarást.
3. Ne mi tanítsunk biztosítási csalásra.
Ember kaptatok egy kis piros Garanciás füzetet mikor kötöttétek a garanciát. Márha te ott voltál.
Vedd a fáradtságot aztán lapozd fel mert a százezres javításod ára nem fog a saját eszétől odasétálni hozzád. -
Mr.Silkó
veterán
Ez így nagyon nem pontos, a csomagtól függ, mennyit kell fizetni havonta, illetve a telefon értékétől meg az, hogy mennyi az önrész. A sima S8 mostani, online árával számolva, és a legkisebb, Alap csomagot nézve a havidíj 1890 forint, az önrész pedig 23000 Ft. Így, 2 évre 45360 forint a teljes biztosítási díj (24*1890,-).
Saját példa:
Amikor kihoztam májusban az S8+-t, akkor a különböző kedvezmények utáni vételára ~255 000 Ft. volt (300k volt az alapár akkor). Én az Extra csomagot kötöttem hozzá, ami havi 2990 forint, az önerő kár/lopás/rablás/stb. esetén pedig 33000 Ft.
-
marquuard
veterán
Hát ez annak függvénye, hogy hogyan esik le, hogyan érkezik. Az enyém is egy kis puffnak indult és kijelzőcsere lett. Ha te a szerencsés 0,01%-hoz tartozol, akkor nem törik össze és lottózz, mert könnyen megeshet, hogy behúzod az ötöst.
Jajj kimaradt, hogy S7e volt a bumm, de hasonló konstrukció.
-
Mr.Silkó
veterán
Szia!
Az üveg telók elég törékenyek, de azért egy normális tokban (Spigen, UAG) nem fog egyből széthullani egy esésnél az S8. A telefon szépségének megtartása nem igazán megy a behatások elleni védele maximalizálása mellett. A vékonyabb tokokban (Nillkin Frosted Shield, Clear Cover, stb.) szebb a készülék, de könnyebben is erodálódik esésnél.
Az S9 szerintem nem hoz annyi újítást, hogy megérje majd az S8-hoz képest várhatóan még húzósabb árát.
Én használtan nem vennék ilyen értékű telefont, de ez csak magánvélemény.
-
treck1985
tag
Múlt hét végén vettem S8-at, szóval még sok tapasztalatom nincs, de rendeltem hozzá pár Nillkin terméket (tok, edzett üveg, vezeték nélküli töltő) tesztelésre. Ezeket a topik tetején lévő összefoglalóban megtalálod. Plusz amit még érdemes hozzá megvenned, főleg ha néha elejted, és szolgáltatónál tervezed a vásárlást, az a biztosítás! (Az én előfizummal, 6.380 Ft, 130.000 Ft-ért kaptam a telót, plusz kötöttem rá havi ~2.000 Ft-os biztosítást, törésre. Viszont a biztosítás bármikor lemondható!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest