Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
#37254912 #47666 üzenetére
Hol van ez a Red Line Shop? Bp kellene vagy Pest Megye. Ha jón néztem Savaria Plaza - az nem játszik.
Nem , nem ragaszkodunk Samsung shop-hoz, de azt ajánlották eddig, de egyikben sem voltOttoGriffin : más is a gyárit ajánlotta, de sehol nem sikerült beszerezni : Allee Samsung+WestEnd Samsung
store : mindkettő szerint totál kifogytak belőle"Örsnél a Samsung Store-ban mindig találtam, ha kellett, fel is rakják helyszínen".
Félek nekik sem lenne,
állítólag mindenhol kifogyott. Lehet nézek egy telefonszámot hozzá.
Köszi az eBay linket, sajnos sürgős a dolog - nem tudunk várni 3-5 hetet rá.dkovizoli : Nillkin 3D AP+ pro hol szerezhető be, ahol esetleg fel is rakják? Bp vagy Pest Megye
Köszi.
-
Robbie85
tag
válasz
#37254912 #47642 üzenetére
Nyíregyháza, belváros Hősök tere Samsung szervíz és mobilbolt. A Telekom horror áron adja. Az első kijelző cserét ki is fizetném amennyivel drágább ott, így biztosítás megkötése nem releváns számomra. Nem is nagyon akarnék plusz költségeket 180-200e Ft kicsengetése után. Kedvezményt sem kapnék náluk, mivel eleve flottás az előfizetésem és ahhoz nem adnak.
-
sgeza
veterán
válasz
#37254912 #47374 üzenetére
Ha éjszakára fent hagyod, semmi baja nem lesz. Nem tölti tovább, ha már feltöltött.
Valójában a legjobbat akkor teszed vele (mint minden elektronikai eszközzel), ha a melegedését minimalizálod. Minél nagyobb a teljesítményfelvétele, annál jobban fog melegedni, tehát minél lassabban tölt, annál jobb (nyilván épeszű keretek között). Ezt nagyon nem tudod befolyásolni, maximum annyival, hogy kikapcsolod a gyorstöltést (vagy kisebb teljesítményű töltőt használsz). Más kérdés persze, hogy érdemes-e, illetve érdekel-e. Én, ha szükségem van rá, minden további nélkül gyorstöltöm, annyit nem fog romlani 1-2 év alatt, hogy ezzel bajlódjon az ember. Bár általában ki van kapcsolva, mert ritka az az eset, amikor szükségem van arra, hogy hamarabb feltöltsön. -
hunluigi
senior tag
válasz
#37254912 #47374 üzenetére
Hosszú évek óta, teljes éjszakát töltőn pihennek a telefonjaim, napközben amikor csak lehet töltőn vannak (pad, autós töltő). A gyorstöltés az első amit letiltok. Töltő padból is kifejezetten lassú 3party töltőket használok. 10% alá soha nem merítem, 25% alá is havonta egyszer néz be.
Semmi problémám nem volt még aksikkal. 3 éveket így nálam az akkuk simán kihúznak, annélkül, hogy bármi számottevő kapacitás csökkenést, vagy anomáliát tapasztalnék.
Nem azt mondom, hogy ez a 100%-os recept (de 3 év a samsungnál, +rengeteg utánaolvasás) ellenben ha így csinálod, nagyon nem árthatsz.
A szolgáltatóknál ellenben sok helyen még mindig a formázásra figyelmeztetnek... 😆
-
ToBeY
nagyúr
válasz
#37254912 #47371 üzenetére
Igazából ez a legroszabb amit tehettél az aksival.
Én nem nagyon szoktam 25% alá engedni,de igazából ha rátöltesz az aksira sokkal jobbat teszel vele,mintha csontra merítenéd.
Nekem volt,hogy reggel 50-60% töltöttem rá amíg elintéztem a reggeli dolgaim.[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
#37254912 #46714 üzenetére
Hát igen, szolgáltatóknál el vannak szállva az árak.
T-nél 200 körül van az S8, Telenornál 190 fele. Nekem az a baj, hogy a privát számom is telenoros flottás a családomon keresztül.. így nekem csak és kizárólag készülék kell.
Viszont most pl MM-be 160 a telefon, laptopszalonban 150 alatt, szóval szolgáltatónál most jelenleg nem éri meg egyáltalán.
-
$atirka
őstag
válasz
#37254912 #46665 üzenetére
Szia.
Üveget kb el lehet felejteni, hacsak nem tok nélkül szeretnéd használni!
Tehát amit írtam, Tesco főbejárattal szembeni mobilos, ott szokott lenni. Pontosabban ott ketten dolgoznak, és kettőjük közül a srác az, aki szépen és jól teszi a dolgát! A csajt kerüld el! A Firstphoneban a copfos kissrác szintén kerülendő. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#37254912 #45182 üzenetére
A fólia lett levegős, ami elsősorban az ívelt kijelzőnek köszönhető. Esetleg még az is lehet az ok, hogy zsíros maradt a képernyő felrakás előtt. Plusz gondolom a szélein tapad ez a fólia is, mint a legtöbb.
A telefonnak természetesen nem lesz baja, ha rajtahagyod még egy darabig a fóliát.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz
#37254912 #44667 üzenetére
Nekem is ilyen, passzentos sose lesz a szélénél, véleményem szerint meg ha alámegy egy kis pro, nem fogja megkarcolni, mivel a fólia nem mozog rajta.
Tok hátra fontos, mivel üveg a hátlap, az nagyon tud karcolni, főleg ha mindig asztalra teszi az ember, a kijelző üvegfelülete meg azért edzettebb de egy fóliával, amilyen neked is van védhető... Én azt mondom jó az ugy.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#37254912 #44601 üzenetére
Ennek a toknak recés a hátlapja, szóval csúszkálni nem fog a kezedben vélhetően. A kijelző pár hónap/1 év alatt úgyis karcos lesz majd, ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor célszerű valamilyen fóliát használni, bár nem túl nagy a minőségi választék belőle. A fliptokok valóban karcolhatják az előlapi üveget, a fedlap alá bejutó por közreműködésével.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+