Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Én megkérdeztem boltot s egyik üzletükbe raknak fel uv-s üvegfóliát.Igaz 12ezer ft,de ha valóban tartós,meg olyan jó,mint írva volt. akkor ennyit még megér.Ok rendelni olcsóbb,de aki ügyetlen...
-
törölt tag
-
törölt tag
Én kb 20-25ezret kidobtam tok,fóliákra pluszban mire rájöttem mi fér összes.Sima fólia,vákony szilikontok.De fólia nem bír sokat elkezd feljönni.Meg ha leesik nem véd.
Lehet rendelni tavaly is lehetett,de sok boltba még mindig nem rakják fel ilyen megoldással...Ha valakinek nem nagy kézügyessége kénytelen boltba intézni ezt.
Árban is jó szerintem.
Tényleg sok ideget rakott belém bár ahoz képest mikor vettünk még 1komolyabbat az S9lettÍgy van Családba S8,S9 s ezen kívül semmi gond nincs Velük.
Ezt meg ideje volt megoldani nem új dolog már lekerekített kijelzők...Bár igazad van Deck,feleslegesen lekerekített szépnek szép de..... -
törölt tag
Hello!
Ha 1képet küldenél örülnék neki.S8ra rakattunk tegnap új gyári fóliát,de szélein kapásból feljött cserélték,de ugyanaz...Keresek tartósabb megoldást,mert ezek miatt kezd elmenni kedvem ettől remek mobiltól....Ez az eljárás amit boltba drágán van felrakással 12-15körül?Magyaráztak vmi új eljárását ami lesz,gondolom ez a megoldás mint Tied.
Ha nemcsak szélein ragad ez a üvegfólia akkor tartósnak is tűnik. -
törölt tag
Ahogy néztem Neten sok helyen kifogyott pl Emag stb is,tehát lehet belföldön rendelni is nehéz most ilyen fóliát.
Jól nézted a bolt Szombathelyen van igaz városon belül 3boltjuk is van.Itt is lehet addig amíg ki nem fogy,de eddig S8,S9re is volt mindig.Elég felkészültek.Biztos Pesten is van hasonló mobilbolt.
Árban ha nem is teljesen horror,de drága 2400-3000körül szokott lenni 2db,boltba 1et raknak fel s 4ezer ft.De mivel ügyetlen vagyok ennyit megér. -
törölt tag
válasz
Robbie85 #47640 üzenetére
Üdv.S8 jobb választás plusz 40et is megéri.De Neked kell tudni minden mobilnak van előnye s hátránya.Nekem annyira megtetszett S8 vettünk 1 S9et is egyik mobillal sincs gond,teszik dolgukat.Lehet védeni van olyan tok s fólia ami passzol s akkor nincs gond.Kamera is jól eltalált,szép képeket készìt.Igaz A8mobilunk nem volt,annyira nem tudok hasonlìtani,de S8 is tuti mobil.Hol adják 145be?Mi meg T-Mobile ba 5hója 200ba vettük.Kijelző javîtás tényleg drága,de Mi kötöttünk plusz biztosìtást mobilra ami vonatkozio törésre is,van önrész 30ezer,de az még se 70 v 80....
-
törölt tag
válasz
California1 #47520 üzenetére
Tényleg klassz,gratula hozzá árban is remek...Ha lehet itthon is valamikor ilyet rendelni veszek Én is.
-
törölt tag
Ok,köszi részletes választ...Nem fontos gyorstöltés napi 11órát vagyok távol munka miatt átlag,többi idő itthon tehát tölthet lassan is.Melegedésre figyelek más téren pl nem megy kijelző max fényerőn,akkor is át tud forrósodni ill beégést sem szeretnék.
Még 1dolog amibe jól jönne tanács:Üvegfólián 1vékony csíkba megrepedt(kell képet töltök fel)fizikor cserélünk rajta,kérdés annyi kijelzőt nem bántja,nem sérti így igaz?Mobilboltba azt mondta srác nem,nem okoz gondot.Nem tudom mi történt,Párom mobilja. -
törölt tag
válasz
AliasB #47378 üzenetére
Hello.
Igen,köszi.Segítőkész fórum!hunluigi is kösz,Páromnak szokása rajta hagyni sokáig,Én szoktam szólni,pl éjjelre ne hagyja rajta hamar feltölt amúgy is.Igazán a lényeg ne hagyjam full lemerülni,mert azzal ártok.S8,S9 se volt olcsó amit tudunk megteszünk,hogy sokáig bírják minden téren.Tok,fólia mindkettőn,átlag hetente eszköz karbantartása stb.... -
törölt tag
Értem,köszi s ìgy teszek igazán jót vele majd.Eddig fordìtva gondoltam max akkor töltöttem rá előbb,ha munkába indultam s bìrja azt a 11órát.Még arra figyelek,ha feltölt teljesen leveszem szinte rögtön,pl nincs potyára fenn egész éjjel töltésen minden igaz az is rontana rajta.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #46746 üzenetére
Hát ezt is jó tudni,imádom ezt a fórumot!Olvastam futólag róla...S8 Nálam rendbe volt sötétbarna szem,aztán megkapta Párom (akinek hasonló színű szeme ill világos mint fórumtárs aki panaszkodott)és egyszerűen nem tudta regisztrálni se(sajátomét töröltem természetesen)mindig megakadt,nem ismerte fel,tartsa távolabb stb....stb...Én meg mondtam Neki nem való ilyen komoly mobil Neki,használni se tudja,de akkor nem is Ő bénázott...
Mivel ujjlenyomat olvasó rossz helyen,így sima PIN kóddal oldja.....
-
törölt tag
válasz
<Lacy85> #46738 üzenetére
Ha valaki egész nap nyúzza biztos hamar lemerül.Pl játék,nagy fényerő,filmek.....Nálunk S8,S9 is bír 1napot.Igaz munkába 8óra lejön nincs időm nézegetni,max járaton megy 1-2órát.Játék szinte soha,itthon meg van számgép ezért simán bírnak 1napot mobilok.
Jobban ki kellene használnom amit tud ezen leszek mostantól,ha már megvettem........ -
törölt tag
válasz
mazsiii92 #46715 üzenetére
Igen,sajnos annyi....Pár hója vettük S8at is de 2évre van s havi 8500 törlesztője szóval sok...Főleg már piacon S9 is.S9 lett úgy kihozva telenor flottás mert cégen keresztül van,legalább havidíj olcsó meg aki cégnél van s szintén ilyen ingyen hívom,de más előnyét annak se látom....Pl a választható Net hozzá nagyon kicsi eddig mindkét hóba kellet a plusz 3,5gb adatjegy.
Bárhogy is döntesz szerintem egyik sem lesz csalódás S8 s S9 is ott van rendesen... :-) -
törölt tag
válasz
mazsiii92 #46713 üzenetére
Igaz kb 40ezerrel olcsóbb.....S9 is megy majd szép lassan lejjebb....S8 T-Mobile-ba is független sajna S9 Telenoros Nálunk,de mondjuk ezt 1évre vettem havi 15öt fizetek,s volt kezdőrészlet 20ezer meg kértek 15előleget,sőt abba hónapba hó végén még 15öt be kellett fizetnem 50kapásból letudva.Bár előleg 100%ba később felhasználható vagy nem teljesen értem menetét Nekem úgy is ok ha az is 1havi részlet.Lényeg 1év alatt letudom teljesen.
-
törölt tag
válasz
mazsiii92 #46702 üzenetére
Neked kell igazán tudni....S8 és S9 is remek telefon,szerintem S9nél pár dolgot javítottak,finomítottak....Én aksira se panaszkodom Nálam 1napot bír igaz ritkán nézek rá,munka közbe nem is tudnék,játék alig megy rajta.
S8al kezdtem azt megkapta Párom,Én vettem S9et Magamnak mivel 2évre vannak ezért lett megtartva S8 is.
Nem sokkal jobb S9 az S8 is csúcskategória és teljesen rendben,Párom imádja és Én is szerettem amíg Nálam volt.De sima S9be is 4gb a ram szerintem elég.
Szerintem nehéz tanácsot adni Neked kell tudni,érezni mit szeretnél.Számomra egyik sem csalódás azt kaptam és olyan amire számítottam is.
S9nél jobb helyre került ujjlenyomat olvasó és érzékenyebb,jobb írisz olvasó legalábbis Én tapasztalatom szerint.Erősebb vmivel proci...Kijelző,felbontás stb ugyanaz... -
törölt tag
Ok,köszönöm hasznos és jó info!Lehet akkor nem volt,azóta jöhetett ill azt is jó tudni ki profi felrakásban.
-
törölt tag
válasz
$atirka #46662 üzenetére
Nyilván minden helyet nem tudhatok.....De 10helyen tuti kérdeztem.....Es tescoba is ami van mobiloat igen ez a másik új lehet de nyilván nem tudtam róla,másik azt mondta nincs s mivel telefonáltam nem mentem ki is belvárosba lakom potyára nem sétálok 20percet.....Megnéztem most neten ez a firstphone új lehet fél éven belüli s van még 1 amit Én hívtam???
-
törölt tag
válasz
$atirka #46662 üzenetére
Nem...Én 2hója hívtam s nem volt nekik.De biró márton v centrumba se volt,plazaba úgy raknák rá rossz ránézni régi tapasztalat más mobil.Gyári samsung fólia.....Üveget biró Mártonon úgy rakták fel 20-30at buktam össz.....Telenornál se kaptam sima fóliát de kossuth út coop mögött ami van még mobilos ott se ....Red Line mindig van s profi felrakás.
-
törölt tag
válasz
gainwardgs #46642 üzenetére
Az jó biztos attól is függ ki mennyire vigyázz rá.Én fél évben bìzom.Köszi válaszokat Nektek!
-
törölt tag
Sokat olvasok erről a beégésről.Átlag nyilván akkor jobban ha max fényerőn megy vagy sokat....Ez is előfordul, ha kimegyünk szabadba napfény miatt is rárakja mobil Én automatikus fényerőt használok.És tudom miliió dologtól függ pl mennyit van használva,meg mire de remélem 1-1,5évet kibír így.Meg azt is,ha gond lesz garancia lejárt a előtt lesz olyan mert gondolom nem olcsó 1 kijelzőcsere biztos 70-80ezer van.
Egyenlőre ez az 1dolog aggaszt szerencsére S8 és S9 is remekül megy Nálunk. -
törölt tag
Én sajnos nem tudom.Próbáltam de átlag buborékos maradt ha kicsit visszaszedtem aláment por stb.Olcsóbban kijönne meg nem lenne ilyen körülményes hisz 6kor végzek 9ig várni kell s úgy haza éjszakás munka után.De nem untatok senkit,köszi segítséget!Me gtudom buta kérdés volt hiszen senki nem lát fólia alá :-) Minden jót Mindenkinek! :-)
-
törölt tag
Köszi!Levettem addig,majd vissza ideglenesen szerencsére rendben van.Csütörtök tudok rakatni rá Zalaegerszegen nincs gyári fólia,Szombathelyen dolgozok így is majd utolsó éjszakás műszak után maradok majd s érek haza 12óra körül de ennyit megér.Kb 1havi fizim mobil ára ill részletre van ezért fontos hibátlan,karcmentes maradjon.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Gaberiellb #46057 üzenetére
Ha kijelzőn is van karc azzal sem lehet már mit kezdeni.Ha nem is látszik bekapcsolt képernyőnél akkor is zavarna Engem.Meg ha elől hátul ilyen nem venném meg.Ahogy Mr.Silkó is írta csak újat érdemes venni,alap meg is éri befektetni,mert jó darabig igen jó telefon lesz még.....Mi S8 s S9et is úgy vettük teljesen új mert ilyen összegeknél nem játszunk,nem kockáztatunk...Akkor se hibátlanként lenne hirdetve de ez leírásból messze áll attól......
-
törölt tag
Én S8am szombat este töltöttem most van 3százalékon.Igaz munka közbe csak szünetbe használom ill játék nem megy rajta.Több használat mellett 1napot bìr.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #45184 üzenetére
Rendben.Ismételten köszi választ lassan már sokkal tartozom.
Meg tudom nem témába vágó de az utódja .ill féltem mert drága telefonok s alap a fólia.Értem utána visszavittem kinyomta levegőt de rá órára ismét ilyen lett.Ha másfajtát rakatok rá vagy sima fóliát ami máshol is tapad akkor nem lesz ilyen gondolom.Arról szólok felrakás előtt törölje át jól lehet tényleg zsíros maradt kis részen s ezért jött fel 1csík formájában..Szombat fog útba esni addig hagyom még mindig jobb mint a semmi....
-
törölt tag
1Kérdés csak fólia ügyben:Ez S9es váltottam S Páromé lett S8.Erre rakattam fóliát elsőre hibátlannak tűnt aztán kis helyen lett levegős alatta majd 1ilyen csíkba.Ha szombatig rajta hagyom fóliát nem lesz baja mobilnak igaz?ill gondolom a fólia a gyenge nem telefon hibája tehát ha rakatok rá minőségibbet nem ez lesz.Meg ez nem is teljesen 3d mert nem jön le teljesen széléig sőt az a kis kerete még takar is vmennyit kijelzőből. -
törölt tag
Üdv.Ha sima gyári fóliát rakatok fel azt is felnyomja ha nem olyan a tok?Üvegfólia volt rajta vettem olyan tokot aminek nem olyan alacsony pereme kapásból felnyomta egyik felén....Sima fólia viszont vékony s talán nem....Karcoktól védené kijelzőt annyi elég Nekem...
-
törölt tag
Üdv.Tegnap rakattam rá új üvegfóliát.Alatta 1helyen van 1pötty amit nem tudok eldönteni kicsi karc vagy csak porszem?Nem akarok másikat rakatni rá hogy kiderüljön hisz 6ezer ft volt.Van rá módszer?Sajna képet nem tudtam róla készíteni.Alap fehéres színű ha kijelző világít akkor pedig fényes lesz csillog de gondolom az a fény miatt lesz ilyen.Mindig volt rajta fólia elvileg karc nem lehet.Ha tud vki segíteni megköszönném!
-
törölt tag
válasz
WaterWave #44669 üzenetére
Üdv,Ok,köszönöm.Amikor felrakták hibátlan volt most kezdett itt feljönni.Ha nem jön tovább fel vagy ahogy írod ha alámegy por nem karcolja akkor nincs gond,nem zavar.Elvileg Glass 5el védve tehát csak nem lesz baja.Tokba van(de elől nem lóg annyira fel h felnyomhatná) azért is amit írtál ill azért is mert csúszós hátlap s nem szeretném leejteni sem.Meg volt rajta 1fólia is azt is rajta hagytam.Mivel drága mobil amennyire tudok vigyázok rá.
-
törölt tag
Üdv.Nem tudom mennyire látni de egyik S8as mobilon(Páromnak is ilyen van)elkezdett feljönni fólia.Ez tovább is fel fog jönni vagy marad ilyen?Gondolom cseréltessünk rajta ha pl alámegy porszem karcolhatja kijelzőt is igaz?Ahol Mi rakatunk rá ott 4ezer ft 1ilyen fólia azért nem szeretnék gyakran ez kb3hete van rajta.Tok nem nyomhatta fel.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #44602 üzenetére
Ok,köszönöm!Üvegfóliával próbálkoztam de azok fel is jöttek.Jelenleg 1gyári Samsung sima fólia van rajta tehát kijelző is védve viszont ezt karcolta össze csúnyán elvileg akkor a tok belseje.A fólia alap az karcolódjon hisz ha maga kijelző sérülne az olyan is marad így meg cserélek fóliát azt ennyi...Bár ez a fajta is drága volt 4ezer ft és sima fólia de megéri.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #44599 üzenetére
Rendben,köszi.Nekem annyi lényeg hátlapot védje meg ne csússzon ki kezemből mobil tok nélkül esélyesebb lenne.Másik tanácsodra nem veszek olyat ami zárható előlapi tok ne karcolja fóliát.Van teljeskörű biztosítás rá de Én azért féltem meg amit tudok megteszek védelem érdekébe.
-
törölt tag
válasz
marquuard #44593 üzenetére
Üdv!Fólia terén kaptam már segítséget tokba milyen a jó?Ami nem nyomja fel fóliát de véd s amitől nem lesz jóval nagyobb az egész.Sima tok elég ami hátulját s kicsit védi elejét?A csukható tok elvileg karcolja fóliát ha pl porszem kerül közé ezért gondolkodom simába bár ha leesik fólia is sima akkor tuti törik is.
Akinek van jó ötlete,tapasztalata írja meg,köszönöm! -
törölt tag
válasz
Ghostman78 #44154 üzenetére
A tok klassz.Én nagyon melléfogtam ezt rendeltem meg:Supcase Clay Hera előlapos tok – Galaxy S8
A mobil minden formáját elvesztette nagy bumszli lett egész.Ezt senkinek nem ajánlom ráadásul 10ezer ft volt.Az üveg jó rárakva mobilra nem jön fel hamar?Jelenleg 1sima gyári fólia van rajta de féltem ha leesik tuti betörik kijelző.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A papír dolog érdekes Nálam Párom vette de 1deka papírt nem kapott garanciáról se.........Minden online nézhető meg T Mobile oldalán-Én fiókom dokumentumok....Az ajándékba kaptam érdekes s jó szöveg átlag az van háttérben részletre vette s nem akarja átadni v netről letölteni pdf-be mert ott mutatja azt is hogyan vásárolta 1összegbe v részletre.Ajándéknál is van rá garancia stb.... :-)
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #44069 üzenetére
Így igaz.Gyárilag 1nagyon vékony fólia van rajta de az semmire nem jó mert kijelző 1részét védi de szélén 1jó 1cm-es rész szabadon volt.Én úgy rakattam fel használt mobilosnál 4ezer ft volt(de biztos van olcsóbb is) gyári Samsung fólia és rá is rakták méghozzá valóban profin.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #44064 üzenetére
:-) Kicsit fura ember azt gondolná plusz védelmet kap kijelző is és valójában csak árt neki.Bár lehet Én is hibáztam mert tok belsejében volt 1fólia amit leszedtem és így érdesebbé is vált.Igazán azért annyi lényeg nem kijelző lett karcos fóliát cseréltetek majd ill váltok tokot.Minden jót!
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #44060 üzenetére
Köszönöm válaszod!Én is arra gondoltam tok karcolja össze lehet zsebben kicsit csúszkál is fólián is az is árt neki.Meg ez nem gyári szóval nem legjobb talán....Üvegfóliákkal nem volt szerencsém két darab is lejött róla de ez a sima gyári samsung fólia(4ezer ft volt) teljesen rendben szépen ráment ill profi mód rárakták semmi buborék de karcolódik s gyanúm beigazolódik tok a hibás.Akkor jobban járok 1sima tokkal ami alját védi csak igaz?Van rajta teljes körű biztosítás de szeretek vigyázni dolgaimra.A mobil szuper elégedett vagyok vele ez a fólia okoz gondot.....Még1szer köszi!
-
törölt tag
Üdv.Vettem Én is S8at szép s jó is de fólia Nálam is gond.Üveg rá se tapadt normálisan,sima gyári Samsung fóliát vettem rá viszont nagyon karcos pár nap után is pedig tok is olyan hogy védi rácsukható.Járt valaki ìgy ill mi lehet ok lehet a tok teszi?De fóliát ott nem érzem karcosnak alulról meg gondolom hülyesèg ilyen lesz.Minden vélemény érdekel s köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+