Hirdetés
- Odébb van még a One UI 7 frissítés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eliterob
tag
Üdv fórumtársak! Az alábbi problémával küzdöttem tegnap. Adott egy s8+. A tulaja alapfelbontason használja ugyanis számára csak úgy olvasható pl. a Facebook. Amint attettem neki közepes vagy max felbontasra olyan kicsi betűket kaptam hogy én nem láttam. Nekem sima s8van és nálam fullon tökéletes. Hiába állítottam betumeretet vagy bármit egyszerűen kicsi maradt. Végigturtam minden menüt állítottam már szinte mindent de semmi. A kérdésem hogy ez így lenne a normális? Vagy csak én vagyok a paraszt aki nem tudja beallitani?
-
eliterob
tag
Üdv! Használja valaki a wazet? Ha igen tudna segíteni miért nem tudok barátokat felvenni? Ha engem vesznek fel se tudom megerositeni hiába látom pl a nekem küldött évit. Letoroltem újra tettem engedelyeztem hogy hozzáférhjen a névjegyzékhez de semmi... Nem tudok senkit se jelölni és elfogadni se a jelölést... Az előző telommal nem volt gond itt mi lehet?🤔
-
eliterob
tag
Üdv! Sima 8 telenor ma jött valami 256mb frissítés... Működik minden nincsenek negatív tapasztalatok.? Akkor telepitem én is 😀
-
eliterob
tag
Üdv! Valaki próbált már két Bluetooth eszközt egyszerre kapcsolni? Gondolok itt két hamgfalra pl. Jó lenne ha tényleg tudná gyakorlatba...
-
eliterob
tag
Üdv! Vettem végre autostartot mágnesest mert nagyon menő 😀
A kérdés csak annyi hogy emiatt a vezeték nélküli töltés felejtős? Nem mertem igy rarakni a tok mögül meg nem fogom kiszedni mindig. -
eliterob
tag
Üdv! Használ valaki mágneses autós tartót? Nem lesz a telonak tőle semmi baja? Ideje egyet beszerezni de nem emlékszem hogy sokat olvastam volna róla itt akár a mellette akár ellene szóló érvekről...
-
eliterob
tag
válasz
kengyel #20911 üzenetére
Akkor kérdezek tőled. Nálam a fényképek maximális felbontasban készülnek legalábbis amit a telo tud. A kérdés hogy hogy érdemes menteni? Mert ha mentem akkor helyet foglal ugye míg ha automatikusan teszi nem tudom mekkora felbontasban akkor nem foglal helyet. Érdemes plusz helyet venni ezért lévén nincs monitorom amin a 4k vagy milyen képeket nézzem telon meg nem látom a különbséget. A valóságban látni egyáltalán? Később ha lesz ilyen monitorom / tévém jól kivehető lesz a különbség? Igen mint látod nem vágom ezt a fényképező szakmát. Nekem kép az kép vagy szép vagy nem a részletekhez nem értek
-
eliterob
tag
Üdv! Van itt valaki aki használja a Google drive tarhelyet? Fotókkal és feltöltéssel kapcsolatban érdeklődnék akár itt akár privátban.
-
eliterob
tag
Üdv! Az alábbi problémába futottam bele. Tegnap rendeztem a fotókat a Google fotó alkalmazasban. Új albumot akartam létrehozni és belerakni 5xx fotót. Az istenért nem engedte pedig töltötte de a végén sose sikerült neki. Utanna már kevesebb fotókat tettem egyszerre úgy sikerült. Kérdés hogy a telefon nem bírt ennyivel vagy a program. Olyan 100 fotó videó egy kijelolessel ment nagyjából de ettől nem jöttem rá melyik a gyenge lancszem csak annyit hogy ha lassan is de meglehet csinálni a rendezést. Aki tudja hol a bibi ne tartsa magában. Thx
-
eliterob
tag
Üdv! Gyors kérdésem lenne. Hogy lehet nevjegyeket szerkeszteni? Amikor atkoltoztem a másik telorol minden nevet fordítva mentett el elől a keresztnev utanna a többi. Eddig fel se tűnt mert keveset telefonálok de idegesítő hogy nem találom benne a szerkesztés. Annyira alap lett ez a tarcsazo hogy szégyen. Legalábbis a htc sokkal okosabb volt. Vagy esetleg csereljem le? Van szebb jobb okosabb? Thx
-
eliterob
tag
Üdv! Nem találom sehol a menübe azt a lehetőséget hohy híváskor elég legyen csak a telefont a fulemhez emelni és ne kell nyomni húzni tapicskolni semmit. A htcm tudta gondolom ez is csak én vagyok a vak hogy nem találom.
-
eliterob
tag
Üdv! Lehet hogy már volt róla szó így elnézést ha hulyeseget kérdezek... Hogy lehet betutipusokat letolteni? A Samsung saját oldalán mind fizetős és nem is igazán tetszik a play aruhazbol pedig nem fogadja el... Vagy én vagyok béna??
-
eliterob
tag
Lementettem ezzel nem volt gond. Ma reggel egyszer csak magától belepett nem tudom mi történt.. Már csak az a kérdés hogy lehet teljes képernyőre tenni mert egyik oldalán egy csík le van vágva.. A telefon beállítási nem engedik a vibert teljes képernyőre tenni. Csak nekem? Megint én vagyok a béna?? Thx
-
eliterob
tag
válasz
TheBikerider #10742 üzenetére
Úgyse jó.. Egyéb ötlet?
-
eliterob
tag
Üdv emberek! Ma én is csatlakoztam egy sima s8-al. De bajban is vagyok. Próbáltam a Samsung saját programjával atkoltozni htc m8rol de egy csomó beállítás nincs meg pl ikonok vagy hatterkep stb. Ez a kisebbik gond. Ami miatt dagad a fejem hogy a viber nem megy. Azt hittem simán atrakja de nem. Nem tudok belepni se se wifirol se mobilnetrol mert azt írja hogy nincs netem. Ez nem igaz. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm a segítséget előre is. -
eliterob
tag
Üdv! Nemsokára én is ohajtok csatlakozni egy sima s8-al. Telenorba venném fél év részletre. Érdemes még egy kicsit várni vele hátha esik az ára vagy adnak hozzá valami ajándékot. Szívesen veszek minden tanácsot ahogy olvasom a hozzaadott gyári tok nem igazán megfelelő pedig valami vékony szilikonra szükség lesz. Illetve valami jó foliara is nem ohajtok a neten rendelni és heteket várni rá. Ha minden jól megy péntek megyek megvenni ha jól tudom ilyenkor csak 3 nap cseregarancia van így akkor szerdáig van időm tesztelni. Jól taktikazok? ☺️
Bármi ötlet tanács jöhet nyugodtan.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+