-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
ZavaBalazs #58446 üzenetére
Ezt nem mondtad, hogy elől is törött. A hivatalos szerviz szerintem kijelzőt is cseréltetne. Jobban jársz, ha veszel egy ép telefont. Én pont tegnap láttam egyet valamelyik fb apróhirdetési csoportban 10000 ft-ért, ami nem kapcsol be de elől-hátul ép. Bár ott még lehet az akksi is rossz, de lehet alaplapos simán.
-
dkovizoli
addikt
válasz
ZavaBalazs #58436 üzenetére
Szerintem egy szerviz sem vállalja úgy, hogy nem cserélsz ez esetben hátlapot is. Hiszen szét kell szedniük és mivel sérült, nem biztos hogy nem reped még el több helyen. Utána meg te sem örülnél, ha úgy raknák össze, mint egy 100 db-os puzzle. Amúgy kijelzőcserénél szoktak akkut is cserélni. A hátlap külön is cserélhető.
-
toompa
őstag
válasz
ZavaBalazs #58436 üzenetére
Üdv!
Én mindenképp.márkaszervízben cseréltetném, akkor tuti gyári akkut kapsz bele és a vízállósága is megmarad. Tudtommal akku cserénél hátlapot is cserélnek, így nem gond a repedés.
Nézz utána, a XIII-ban is le lehet adni, úgy emlékszem. Ha nem helyben csinálják, beküldik a tmx-be. De szerintem futárral is küldhető. Pár éve 18ezer volt. Nem tudom hogy azóta hogy változott az ár. -
sgeza
veterán
válasz
ZavaBalazs #48994 üzenetére
Ok, csak nem tudtam, hogy tudod-e, hogy ezt rendszerszinten lehet alkalmazásonként állítani.
Így nem tudom, mi lehet a gond nálad. -
sgeza
veterán
válasz
ZavaBalazs #48992 üzenetére
De az alkalmazáson belül, vagy az Android értesítés beállításaiban?
-
sgeza
veterán
válasz
ZavaBalazs #48985 üzenetére
Azt az Android értesítés beállításaiban tudod minden alkalmazás számára külön állítani.
Vagy az alkalmazásokon belül. -
sgeza
veterán
válasz
ZavaBalazs #48923 üzenetére
Nem gondolnám, hogy túl sokba kerülne egy ilyen tálca, feltéve, hogy a beletört részeket ki tudod piszkálni. Ha igen, akkor a hivatalos mellett még mindig van lehetőség arra, hogy neten valahol vegyél egy ilyen tálcát.
Ha kipiszkálni sem tudod, akkor szerintem vidd be normál szervizbe. Ha csak hónapok múlva esedékes a csere, talán nem fog furán festeni a dolog, bár ezt te tudod.
Nekem ugyanez a helyzet, csak a kijelzővel!Kb. fél él múlva (de lehet, hogy még kevesebb is) esedékes a csere, addig pedig meg kéne még csináltatnom.
-
xrvman
őstag
válasz
ZavaBalazs #48587 üzenetére
Szia, immár nekem is megvan. Hosszabb távon még nem használtam, csak kipróbáltam. Tölteni ugyanúgy tölti mint egy hagyományos Qi töltő, erre is meg az eredeti, még az S4 hez adott Samsung Qi töltőre is ugyanazt az időt írja ki. Tehát szerintem jó lesz.
Igaz, hálózatról Samsung töltővel volt kipróbálva.
Kocsiban meg attól függ, hogy kap-e rendes 2 Amperes töltőt. -
kaisers
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #24672 üzenetére
Rakd rendbe a Gmail-ben a névjegyzéket. Egyszer kell rá szánni az időt...
-
sgeza
veterán
válasz
Szerintem az Outlook oldal vágja haza.
Próbáltad már a Google fiókhoz szinkronizálni? Még akkor is, ha nem így akarod, ki kéne próbálnod, hogy úgy mit csinál!
Vagy akár csak az eszközön tárolva, hogy úgy is eltűnik-e idővel. Ha nem, akkor az Outlook a hülye. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Egyelőre passzolom a kérdést, nálam rendben vannak a kontaktok képei, igaz, nem használok Outlookot.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #24666 üzenetére
na, hogy tetézzem, most egy másik kontakttal próbálkoztam, nincs a kedvenc kontaktok közt, nála egész pontosan 1 másodpercig bírta a kép, és már nullázta is a contacts app.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #24666 üzenetére
Akkor még agyalok rajta egy sort.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #24649 üzenetére
A RAM-ot és a tárhelyet nem ürítgeted sűrűn az eszköz karbantartóval? Úgy elveszhetnének az ideiglenes adatok, így a gyorsítótárban tartózkodó indexképek is, szvsz.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #24534 üzenetére
na erre valakinek egyéb ötlete? amiket már kipróbáltam az itteni tanácsok alapján, de sajna nem működtek, az a többszörös összekapcsolt névjegyekből a fölösleges törlése, illetve az outlookban való képfeltöltés.
segítséget természetesen előre is köszi. -
sgeza
veterán
válasz
ZavaBalazs #24539 üzenetére
Vagy behúzza, csak nem azt jeleníti meg, mert esetleg többször is szerepel az a névjegy, és összekapcsolja őket. Menj bele egy névjegybe, szerkeszd meg, és nézd meg, hogy mely fiókokhoz kapcsolódik! Hátha ez a gond!
-
polonic
félisten
válasz
ZavaBalazs #24534 üzenetére
ba van kapcsolva az outlookban a névjegyek szinkronizálása?
az online felületen add hozzá a képeket
-
válasz
ZavaBalazs #20421 üzenetére
Általában egyben cserélnek kijelzőt és üveget. Az üveg leszedésénél sérülhet a kijelző és az már bukó egy szervíznek. Ezért szokták egyben. Biztos van aki kicseréli csak az üveget,de az rizikó neki is és a tulajnak is.
Persze az üveg ára töredéke a kijelzőnek,ezért sokan spórolni akarnak,ami érthető.
Pl.barátomék a gsm üzletben csak egyben cserélnek nagyrészt kijelzőt egy adott telefonban,arra tudnak garanciát adni. Olcsóbb-régebbi készülékeknél előfordul,hogy csak a touch-ot cserélik,de ez ritka. Ha jól tudom,de lehet nem, van ami csak egyben cserélhető... assz'em.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #20421 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy csak egyben cserélik a szervízben.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #14121 üzenetére
Gyári alap!
Mondjuk viccen kívül lehet, hogy dobna valamennyit a SoT-jaimon, csak többnyire nem jönnek be a testreszabott témák. Nyilván ugye az AMOLED kijelző fekete háttérrel nem fogyaszt, de nem tudom, hogy lenne-e komoly jelentősége ennek az akkuidőimre levetítve (nem 5-10%). Itt egyébként az is számíthatott sokat nálam, hogy pár hete nem használok WiFi-t, mivel az új lakásban még nincs beköttetve a net, így marad a 4G.
ΞlittlecarΞ
Nem mondom, hogy nem értek egyet veled némely dologban, de hátha majd megbékél a telefonja hiányosságaival a kolléga, vagy esetleg túlad rajta.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #14119 üzenetére
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #13436 üzenetére
A telefont szerintem nem nagy dolog kikapni a tokjából, de egyébként mostanában amúgy sincs olyan meleg, hogy szükség legyen rá. Ráadásul nem is minden tokban jelentkezik ez a probléma tapasztalataim szerint: nálam mindig a Clear View-ban volt a teló, amikor megszakadt a töltés. Nyilván sokat számított itt az is, hogy teljes egészében fedte a készüléket ez a tok, nehezebb hőleadást produkálva.
-
icemad
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #13436 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy olcsó töltőt rendeltem Kínából gyorstöltés nélkül. Éjjel ráér tölteni, ha gyorsan kell, akkor ott a kábel. És talán 5 euró volt.
-
icemad
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #13387 üzenetére
Ha van egy szabad fél órád, akkor egyesével nézd át az összes beállítást. A telefon résznél és a kisegítő lehetőségeknél is. Vannak olyan beállítások, amiket egyszerre is be lehet kapcsolni, de kicsit ütik egymást. Pl. Kijelző lezárva tartása sötét helyen, plusz kijelző ébresztése kezmozdulattal. Lehet, hogy amikor zsebre rakod, úgy érzékeli, feloldottad kézmozdulattal. Hülyén hangzik így leírva, de én errefelé keresgélnék.
-
polonic
félisten
válasz
ZavaBalazs #13335 üzenetére
Az is be van kapcsolva. Es csak az uzenetekben latszodnak a kontaktjaim. Mindjart megunom es atkoltozok googlebe.
Masik dolog. Megjelent egy korben egy plusz jel, ahol az akku, tereros, stb van. Ez mit jelent?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #13218 üzenetére
-
Freezee
senior tag
válasz
ZavaBalazs #13214 üzenetére
Nekem nem tárcsáz zsebben, pedig most pár napja nem használok képernyőzárat. Van opció arra hogy ( nincs most előttem mi a neve ) ez le tudd tiltani. Ha azt bekacsolod akkor is tárcsáz? Lehet túl világos van a zsebedben
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #13214 üzenetére
Nincs beállítva a kisegítő lehetőségeknél a képernyő egyszerű bekapcsolása (a közelségérzékelő előtti suhintással)? Mert az esetleg bekapcsolhatná még a kijelzőt.
Illetve ami még eszembe jut, az az, hogy nem a segélyhívás opció aktiválódik a gyárilag a zárképernyőn, a bal sarokban lévő tárcsázón keresztül? Mert ez esetleg kivédhető lenne - bár nyilván a home gomb túlérzékenységén nem javítana - a beállításokban való kikapcsolásával (Zárolt képernyő és védelem, Alkalmazás-parancsikonok).
Ezeken kívül még a nyomásérzékenységet lehetne feljebb állítani a megfelelő beállításoknál (erősebb nyomásnál való kijelző felébredésre).
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #13160 üzenetére
bump
látom a zsebtárcsázás másoknál is előfordul, nincs erre valami megoldás?
az ICE problémára valami?
-
anrab
addikt
válasz
Nekem is be van kapcsolva. Ma reggel reggel állok és várakozok egy helyben. Valahonnan hallok valamit. Azt hittem az egyik autóból. Forgolódok és rájöttem hogy a zsebemből szól. Előveszem a telót és valami YouTube reklám ment.
-
Tibcsi68
tag
válasz
Ez a zsebből, táskából való telefonálás nekem is tiltava van, és az én telefonom is hívogat néha magától....
-
Peddy789
őstag
válasz
ZavaBalazs #10413 üzenetére
Nemkell mindig aggodni, nekem szerintem tuti eredeti tokom van.
A nemet amazon hollandiaba se szallitott, de a nemzetkozi amazon oldal igen. Vagy nemtudom mi a pontos neve de itt a link
Nekem hollandiaba eleg szamottevo volt a szallitasi koltseg, szoval inkabb 3at rendeltem egyszerre, javaslom te is egyszerre vedd meg azokat amik kellenek.
Amugy ebben semmi meglepo nincs. A markabolt / weblap sokszor dragabb mint a viszonteladok.. Spigennel ez kivaltkepp igyvan.
-
racerx
őstag
válasz
ZavaBalazs #10411 üzenetére
Én nem vagyok benne biztos, hogy ezek eredetiek ennyiért...
-
Peddy789
őstag
válasz
ZavaBalazs #10285 üzenetére
keress vissza irtam rola enis. attol fugg melyik tetszik, meg mit akarsz. Vedelem vs suly meg vekonysag.
Nekem a tought armor a kedvencem, szerintem a neo hybrid kicsit csuszos, es kevesbe ved nyilvan, viszont vekonyabb es konyebb. A merevites azert nem valami merev.. egy tok hajlekony muanyag darab, inkabb design elem csak. Ne ugy kepzeld el hogy egy fem szeruen kemeny keret.
Ez a kartyatartos... wow.
Viszont rendeld amazonrol, ne a spigen oldalrol, mert ott a legdragabb.
-
dnelb
veterán
válasz
ZavaBalazs #10096 üzenetére
Ha számít a vékonysag akkor spigen thin fit, nekem a neohybridben már túl tégla lett a fogás.
-
válasz
-
törölt tag
válasz
Nekem nincs tapasztalatom egyik tokkal sem, viszont javaslom, hogy youtuben keress ra, szerintem talalsz roluk videot!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #10096 üzenetére
bump, erre valaki?
az animációs kérdés már tárgytalan, elsősorban a tokos érdekelne.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #10101 üzenetére
Beállítások, telefon névjegye, szoftver adatai. Itt katt sokszor a build számra. Utána már megtalálod a fejlesztői beállításokat a többi között, csak vigyázz, mit állítasz el benne.
-
sgeza
veterán
válasz
ZavaBalazs #9972 üzenetére
Nem.
-
sgeza
veterán
válasz
ZavaBalazs #9937 üzenetére
Package disablerrel (vagy adb-n keresztül) tilthatod az összes Bixby kezdetű cuccot, és akkor nem fog előjönni többet!
-
válasz
ZavaBalazs #9930 üzenetére
A Samsung a frissítésekkel előszeretettel teszi alapértelmezetté, nem változtathatóvá a Bixby gomb funkcióját.
-
dantej
tag
válasz
ZavaBalazs #9901 üzenetére
Samuék már nem bíznak semmit a véletlenre, mert a végén még felrobban
-
dkovizoli
addikt
válasz
ZavaBalazs #9901 üzenetére
Az a dt 900 szerintem sem rossz. Töltök vele néhány telefont és jól szuperál. Ráadásul t-s akcióban elég olcsó is volt.
-
dkovizoli
addikt
válasz
ZavaBalazs #9796 üzenetére
Alternatív launcher. Pl nova. Ott be tudod ezt állítani. Témákat pedig a samsung theme-ben tudsz még sokat találni.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
ZavaBalazs #9788 üzenetére
Van fekete téma: Beállítások - Háttérképek és Témák - Témák (alul) - Egyebek (engedélyezés) - [aire] sd_Black-et keresd.
Outlook: E-mail - Három vízszintes vonás (bal felül) - kis fogaskerék (jobb felül) - Fiókok (katt a fiókodra) - Alsó részen valahol Névjegyek szinkronizálása
Ezután: Programok - Névjegyzék - Három pötty jobb felül katt - Beállítások - Megjelenítendő névjegyek - Összes névjegy vagy Microsoft Exchange vagy Egyéni listánál katt a fogaskerékre és beállítod amiket akarsz látniA több kérdésedre meghagyom másnak a választ
-
válasz
ZavaBalazs #8795 üzenetére
Hát ez tényleg az☹
-
Deck
titán
válasz
ZavaBalazs #8795 üzenetére
Gondolom pár tizes.
-
sgeza
veterán
válasz
ZavaBalazs #8445 üzenetére
A névjegyek megjelenítésénél nézted már, hátha ott van a lehetőség, hogy megjelenjenek?
-
SharpSA
veterán
válasz
ZavaBalazs #8194 üzenetére
Nem is azért írtam.
-
SharpSA
veterán
válasz
ZavaBalazs #8181 üzenetére
Világos. Az is tud gyorstölteni?
-
SharpSA
veterán
válasz
ZavaBalazs #8173 üzenetére
A gyári Samsung töltőn vannak nyílások.
-
dkovizoli
addikt
válasz
ZavaBalazs #8173 üzenetére
Nekem is van három különböző (nokia,lg és egy noname), de azokban sincs. Valószinű a gyorstöltés a kulcs .
-
OCTAMD
őstag
válasz
ZavaBalazs #8031 üzenetére
Tök mindegy,ugyanonnan az egy helyről veszi mindegyik.Talán a gsmhome a legjobb
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #7562 üzenetére
Szamla mindenhol jar ...elgileg...
A hivatalos gari nem megoldhato sehogy.
Ez utobbi kerdesben neked kell dontened. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #7541 üzenetére
Kaphato, de nem tudom mit jelent az, hogy normal forrasbol?
A dual sim nem forgalmazott csak azsiaban, igy csak gsm boltbol szerezheto be.
Gatancia 1 ev bolti garancia mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós kamerák
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest