Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
AliasB #58845 üzenetére
Az üzemidő 3 nap használat után is egész jó. Megérte frissíteni.
Töltés óta 1 nap használat után (esténként töltöm) 2óra40perc kijelzőidővel (ami 13%) 47%on van az akku. Két napot ugyan nagyon neccesen bírna ki de ez így már nekem elég mert a 8as droiddal nagyon rossz volt. -
Bjørgersson
félisten
-
kutyek
senior tag
válasz
AliasB #57405 üzenetére
TL;DR Nincs.
Ez nem plusz SW szűrő, hanem hiányzó HW szűrő (konkrétan az IR filtert spórolták ki az OP8 depth/color szenzorából). A S8-ban nincs kamu (=képalkotásban közvetlen szerepet nem játszó) érzékelő, az "igaziakból" meg nem szokás kihagyni az IR filtert, különben pocsék lenne a DR.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
AliasB #56288 üzenetére
Én nekem az AOD 1% 2 napos üzemidőnél. De én szabályzom a Notification Light / LED Note10, S10 - aodNotify -progival, hogy csak érintésre jelenjen meg, vagy ha nemfogadott hívás, olvasatlan sms vagy email van.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
AliasB #55903 üzenetére
360 fokban állítható és fixálható a gömbcsuklós mechanikával. Továbbá gps használat esetén külön jó hogy nyáron hűti a klíma. Továbbá a lamellákat amire rácsípteted tudod állítani. De valójában nem is a lamellákra csípteted, hanem a mögöttük lévő lamellákat mozgató szerkezetre.
-
Probert75
addikt
válasz
AliasB #55902 üzenetére
Szerintem pont olyan pozícióban állna, mint egy head up display. Jobb mintha oldalra kellene elnézni navigáció közben.
-
Probert75
addikt
-
tibike8
őstag
válasz
AliasB #55884 üzenetére
Nálam is megy oda a levegő, de a szélvédőn stabil, de nyáron használhatatlan ott az üvegház effekt miatt - hiába megy a klíma. QI töltős a tartó ami a melegedést főleg nem tűri. Az előző kocsin meg pár perc alatt leesett levegő fújás nélkül is a szélvédőről.
Ezen kellene most valahogy megoldani és a kesztyű tartó felett tök jó is lenne a korong, de az is íves és a súlyánál fogva lejön...[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz
AliasB #55882 üzenetére
Én is küzdök a teló tartóval, de sehogy sem jó. A szélvédőn amúgy fennmarad nálam, de ott nyáron felforr a teló. (Az előző kocsimnál viszont a szélvédőről nekem is mindig leesett valamiért). A CD tartó foglalt, a szellőzőrácsosban meg találtam még olyat ami stabilan tartja. Az lenne a legjobb, hogy ha lenne a műszerfal mellett olyan sima felület amire a korongot amit adnak a tartóhoz, fel lehetne stabilan ragasztani és arra cuppanna a tartó. Így volt az előző kocsimban is. A szellőző is rá tudta nyomni a hűtést és sosem melegedett fel töltés és navi közben. De most már minden íves a kocsikban kb és nincs olyan felület ahova a korongot lehetne ragasztani...
-
Probert75
addikt
-
Tomiii258
tag
válasz
AliasB #54568 üzenetére
Sehol, az AdHell3-nak is kampec, az eddigi fejlesztők is más alternatívákat ajánlanak.
Edit: Ahogy néztem az Adhell discord csatornáját, ott ajánlanak egy nextdns.io nevű oldalt, ahol kiválaszthatod milyen lista alapján akarsz blokkolni, csinálhatsz black és whitelistet, amit elmenthetsz, persze a DNS cím is egyéni mindenkinek a userkód alapján.
Érdekesnek tűnik, bár még nem próbáltam ki, eleve most hallok róla először.[ Szerkesztve ]
-
tetova
tag
válasz
AliasB #53248 üzenetére
Hát, barátom, én vagyok az a hülye, aki ennyi "szarságot" használ. Ezért veszek okostelefont a Nokia 3650-es óta. Egyébként pedig teljesen igazad van, hogy a SOT felhasználófüggő, én is ezt írtam. Úgy is lehet használni, ahogyan én, meg úgy is, ahogyan Te. Meg még sok-sokféleképpen. Csak egy enyhén szólva is "visszafogott" használatról nem szokás képet mutogatni, mert félrevezető lehet. (Hacsak nem a Samsung "beépített embere" vagy, és így akarsz mindenkit rábeszélni az S8-ra
)
-
-
tetova
tag
válasz
AliasB #53241 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedvedet, de ez csak annyit mutat, hogy nem használtad a telefonodat. Kapcsold be állandóra a WiFi-t, a mobilnetet, a Bluetooth-t, az AOD-t, szinkronizálj folyamatosan 3-4 e-mailt, a Samsung Cloudot, a Google Drive-ot, a OneDrive-ot, a Google Híreket, az időjárást, hogy csak néhányat említsek, emellett telefonálj 1-2 órát, nyomasd Bluetooth-on 3-4 órán keresztül a Deezert, miközben böngészel a neten, lőjél el pár tucat képet, esetleg rögzíts néhány perc videót: nem sorolom tovább, mások biztosan ki tudnának még egészíteni. Na, ezek után mutasd meg a kijelzőidődet… (És ezt nem rosszindulattal írtam, csak utaltam rá, hogy a kijelzőidő az nem "mindenek felett álló" fokmérője egy használatban lévő telefonnak.)
-
tetova
tag
válasz
AliasB #53237 üzenetére
Ha végiggondolod, nincs ebben semmi különös. Ha Win 10-ről vissza akarsz menni Win 7-re, akkor sem várod el, hogy a 10-re telepített programjaid működjenek, hanem cseréled az egész rendszert. Nyilván ez androidnál is így van. (Ezzel együtt a "kezdő Odinozók" számára tényleg be lehetne szerkeszteni, hogy downgrade-nél nem jó a HOME_CSC.)
-
Probert75
addikt
válasz
AliasB #53237 üzenetére
Hogyhogy nem találtál olyat, hogy valójában mi a különbség!? Benne van az összefoglalóban és be is másoltam idézetként neked. Megteszem még1X.
"A home csc esetén maradnak a beállítások, appok, a sima csc betallózása esetén viszont minden adat törlődik. PiT file nem kell, Odin v3.10.1-től mindent beállít magának a CSC file-ból. "
Csak az nincs leírva, hogy melyik mikor javallott. Ebben egyet értek veled.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
AliasB #53233 üzenetére
De olyan sincs, hogy az kell (vagy lehet). Ez kényes dolog, nem hétköznapi, és senki nem kér pénzt érte, hogy informáljon téged, ergo számon sem kérhetsz senkit! Személy szerint nekem egyértelmű, hogy visszafelé lépésnél, ami egyáltalán nem normál tevékenység, sima csc-vel menjek neki. Fel sem merülne bennem, hogy adatmegtartással, home csc-vel csináljam. Ne problémázz ennyit rajta, megoldódott a gondod.
Sokkal hamarabb elérnéd a célod, ha inkább kérve javasolnád a kiegészítést!
Ami nincs leírva, azt vedd úgy, hogy bármi történhet, ne úgy, hogy minden olyat tehetsz, ami nincs leírva![ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
AliasB #53229 üzenetére
Miért kellene elmenni az S7 topikba, ha ide is ide van írva! A hivatkozás, csak azért van, mert itt nincs fizikai gomb a Download mód előhívására.
"A home csc esetén maradnak a beállítások, appok, a sima csc betallózása esetén viszont minden adat törlődik. PiT file nem kell, Odin v3.10.1-től mindent beállít magának a CSC file-ból. "
Megint hangsúlyozom! A leírás nem downgrade-re vonatkozik, hanem upgrade-re! Semmi hiba nincs a leírással. Az ODIN-t nagyon kevesen használják visszafrissítésre, ezért nincs a leírásban szerintem. Sokan Odin-nal rakjuk fel a legujabb frissítéseket, mert hamarabb megérkezik a német DBT-re és az jó a függetlenekre. Így hamarabb naprakész a telefon, minthogy a régióban lévő szoftfrissítés megérkezne.[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
AliasB #53200 üzenetére
A home kezdetű nem a régiókód miatt kell. Ha csak a rendszert akarod újra rakni akkor kell a home. Minden telepített app és beállítás megmarad. Ugyanakkor downgrade vagy upgrade esetében a sima kell vagy legalábbis javallott. Ez viszont teljes gyári visszaállítást is csinál, s utána olyan lesz a teló mintha dobozból vetted volna ki.
-
dkovizoli
addikt
válasz
AliasB #53204 üzenetére
A lényeg, hogy megoldódott. Egyébként odinnal nagyon sokan frissíteni is szoktunk, sokkal kevesebben vannak akik downgradelnek vele. Igaz, hogy az összefoglalóban nincs, hogy olyankor nem a home kell, de sokan sokszor leírtuk ezt tapasztalatból a fórumban. Ha jól emlékszem én is írtam, amikor párom s8-asán bétáztam és megjelent a pite.
Én is csak azért kérdeztem, mert ahogy leírtad, sejtettem, hogy így tetted. Sokszor, sok fórumtársnak próbáltunk segíteni a romolással kapcsolatban itt és másik topicban is. Nem csak a régiókód a lényeg.
De megoldottad és ez a fő.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
AliasB #53197 üzenetére
Ezért került bootlopba. Visszatelepítésnél nem szabad Home-ot használni, csak simát! Úgymond szűz telepítés kell. És a 0-ról belakni újra a telefont. Szerencséd, hogy nem lett tégla!
(#53198) AliasB Egyébként egyetértek veled! Az Oreo sokkal kézreállóbb és átgondoltabb, mint a pite. Mai nap volt oreós teló a kezembe és jobban kézre állnak benne a dolgok. A kinézet az engem nem érdekel, mert témázom és Novát használok.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz
AliasB #52975 üzenetére
Nugát óta ezt már a szolgáltató intézi, ha jól tudom, tehát ha a szolgáltató aktiválja, akkor ott lesz a menü. Az IMS menüt kéne kézzel előcsalni, ott be lehet kapcsolni, de nugáton lehetett ezt utoljára megtenni, oreótól letiltották. Gondolom akkor a pitén sem kapcsolható. És/vagy a rom régiójának is van köze hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-
AliasB
senior tag
-
válasz
AliasB #52925 üzenetére
Nem csak az előfizetéseseknek adja, illetve de, havi díjas és Domino előfizetőknek is már, mert a Domino is előfizetésnek számít a kapcsolódó ászf alapján.
Láthatod a linkelt hozzászólás dátumát, az nem két hete volt, hanem néhány napja, annyi idő alatt pedig sokat változik egy új szolgáltatás mód státusza.
A hivatalos Telekom közösségi fórumon is informálódhatsz, sokan bekapcsoltatták már Dimonora is - tettek is be képeket, az aktivációs SMS-ről -, de itt a fórumon sem hiszem, hogy bárki hazudna azok közül, akik írták, hogy bekapcsoltatták, vagy automatikusan bekapcsolta részükre a szolgáltató Domino előfizetésre.
Telefonálj ismét, ha hozzáértő és képben lévő ügyintézőt fogsz ki, akkor azonnal bekapcsolja, ha pedig olyat mond, ami már nem igaz, akkor kérd meg, hogy nézzen utána, vagy kapcsoljon hozzáértőbbet, mert tudomásod van arról, miszerint sokaknak bekapcsolták már Domino előfizetésre a VoLTE szolgáltatást: [link]
Vannak még ügyintézők, akikig nem jut el kellően gyorsan az új információ, de csak tudatosul majd minden illetékesben, hogy már nem csak havi díjas előfizetőknek adott a Telekomnál a VoLTE, hanem Domino esetén is, továbbá nem csak automatikusan kapcsolja majd be a rendszer valamikor, hanem manuálisan is kérhető, azonnalosan.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz
AliasB #52824 üzenetére
Hacsak frissíteni akarsz és ugyanabból a forrásból van s frissítés (értsd ez alatt hogy a magyar vann fent gidano verziója és ennek megfelelő a frissítés) akkor csak telepíted a frissebbet. Ha másik akkor az előzőt töröld és újként telepítsd ezt fel. Ez a legegyszerűbb.
A többi a fentebb linkelt Todi1111 hsz-ban szépen le van írva, annál részletesebben nekem se megy.
-
sgeza
veterán
válasz
AliasB #52809 üzenetére
Ez azért nem egészen így van. Az, hogy valakinél valami előfordul, másnál meg nem, annak ezernyi oka lehet. Simán okozhatja ettől még rendszeralkalmazás is. Ebből kiindulva mondhatnám azt, hogy eddig nem volt ilyen gondom. Ettől még persze simán okozhatja (nagyobb valószínűséggel persze) külső alkalmazás.
Ne érts félre, örülök, hogy próbálsz segíteni!
Minden akkustatisztikában az Android rendszer a második nagy fogyasztó, de onnan nem lehet kideríteni, hogy mi a probléma forrása.
Na sebaj, majd rájövök.
A beállítás viszont továbbra is kérdés, hogy akkor az tényleg eltűnt a 9-es Androidból (wifi készenléti módban). -
-
marquuard
veterán
válasz
AliasB #52789 üzenetére
Az általam készített apk-nak eltérő a csomagneve, így nem ismeri fel frissítésként Gidano apk-ja. Eltérőek a csomagnevek. Azt javaslom, hogy ragaszkodj gidano fordításához, én csak ideiglenesen csinálgattam, amíg ki nem derült, hogy mi az aktiválási hiba oka.
Ha jól értem, és az általam készített appra akarsz ráfrissíteni, akkor sajnos már nem fog működni. Letörlést követően használd Gidano fordítását (testre szabott csomagnévvel).
Remélhetőleg el tudom érni, hogy ne az a böszmenagy 70 ezres lista legyen az Adhellben, hanem az enyém. Ez már jól bejáratott, KNOX-szal tökéletesen működő lista, nem érdemes trükközni PC-s böngészős listákkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...