Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
espi38 #47899 üzenetére
Csak gyári tárcsázóval fog menni, de használd ezt a kódot: *#7465625#
Network lock, subset lock és SP lock is itt található, ha ezek mindegyike OFF, akkor unlocked a telefonod. Viszont ha jól tudom, akkor ez a kód régió-korlátos, ha nem csinál semmit a kód, akkor sajnos ebben a formában nem tudod ellenőrizni.
-
mrptomi
csendes tag
válasz
espi38 #46546 üzenetére
Pedig jó lenne valahogy elérned a régi tulajt,mert a tartózást csak ő rendezheti vagy követeld vissza a telefon árát,ha ezeket nem teszi akkor okvetlenül fordulj a rendőrséghez.(telekom első figyelmeztetője letiltotta a saját hálózatáról,utána letiltatja a többiről is)
-
sgeza
veterán
-
sebgutkopf
őstag
válasz
espi38 #44082 üzenetére
Ha nincs semmilyen papírja, akkor mivel igazolja, hogy pl nem lopott?
Ajándék mellé legalább egy érvényes gari papírt azért mi felénk is szokás adni. Egyáltalán mivel igazol bármit a készülék származásával kapcsolatban?Az a készülék normális környezetben így papírok nélkül forgalomképtelen.
-
sgeza
veterán
válasz
espi38 #43637 üzenetére
Az én véleményem: miért rossz az, ha valamit, amit megvettél, nem fizetsz érte, és ezért letiltják? Ne védjük már a betörőt, ha elvágja az ujját rablás közben! Szerintem ez épp nem a rosszhoz tartozás. Csodálkozom, hogy miért nem európai szintű legalább egy telefon tiltás. Nem akarok természetesen ezzel vitát nyitni. Csak furcsállom, hogy egy szerződésszegést következmény nélkül hagyni dicséretesebb a szankciónál.
-
-
-
espi38
őstag
válasz
espi38 #22146 üzenetére
De arra még nem kaptam választ,hogy a navigációs sávot hogy tudom eltüntetni pl. egy email írásakor?
A bal oldalon levő kis pöttyre ha rányomok kétszer akkor fixálódik vagy egy idő után eltűnik,de billentyűzet használatakor mindig ott van és ez elég zavaró,valami ötlet? -
Deck
titán
válasz
espi38 #21998 üzenetére
Nekem ilyen van: [link]
Ez biztos nem nyomja fel, könnyebb fele az ujjlenyomat helyét eltalálni nem hibázol, vékony, a fogása stabil teljesen biztos, egyszer már megmentette a telóm mikor leejtettem, több színben van.
Media Markt-ban 3.500 Ft
Amúgy a gyári tokoknak nem kéne felnyomnia
-
marquuard
veterán
válasz
espi38 #21825 üzenetére
Phone INFO, CSC kód -> CSC ország.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest