-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
zola96 #48135 üzenetére
Érdekes, nekem nem jön OTA XEH-re, pedig Sammobile szerint kint van (simaS8), és DBT-is kint van. Valami elcsúszhatott a korábbi frissítéseimnél, vegyesen alkalmaztam OTA és ODIN, XEH vagy DBT ami előbb kint volt. Úgy nézem szeptember környékén mintha külön útra tért volna a DBT és a XEH. Addig nagyjából egyeztek a verzió számok. Most XXU4CRI1 alapsávon vagyok, CRIA Build., XEH/XEH/TMH
DBT vagy XEH Odinozzam fel, elvileg mindegy
-
dnelb
veterán
válasz
zola96 #47470 üzenetére
de befog. Nekem másfél évesen mind a 4 alsó ikon elég erősen bevan. Meg a statusbar is, az fb messenger 2 csíkja, plusz most már a billentyűzet sorai is.. Komolyan mondom, hétről hétre rosszabb. 2 hónap alatt annyit romlott mint addig 1.5ev alatt, pedig ugyanúgy használtam.
-
taky1974
csendes tag
-
-
PeteePeti
őstag
Hát a családban lévő P9 Plus sim lockos! Viszont haver Honor 8-a független, bár azt úgy is hirdeti a T, gondolom mert dual simes!
Amúgy meg szó sincs semmi féle gyík emberekről! Én nem hiszem, hogy itt bárkitől is azt olvastad volna, hogy nem örül annak, hogy egyenlőre nem sim lockos a T-s S8! Szal nem tudom mitől ez a sértődött hangnem tőled! Én is ki fejtettem neked az előbb, hogy örülök ennek az új T-s szellemnek! Inkább meg lepettek vagyunk, de egyáltalán nem mérgesek! -
PeteePeti
őstag
Hát akkor erről az ügyfeleket sem ártana tájékoztatni szerintem! Mert a köztudotban még mindig az van be égve, hogy ami szolgáltatós az függő is! Én csak örülök ennek a szellemnek, mert majdnem 40 ezer forint maradt a zsebembe a lista áras vásárlással (ahelyett, hogy valamelyik hivatalos helyen vettem volna meg 300 ezer körül) úgy, hogy közben független a készülék (S8+)!
-
heidrich
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged