- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Ateszpapa #28473 üzenetére
Igen, mostmár kezdem belátni h. megszívtam, kár volt vigyázni rá, ha nem foglakozom vele akkor kevésbé idegesÍtene...
A rajta lévő tokkal mondjuk pont kb 1mm ami látszik a sérülésből, a készülék árának harmada meg elég erős nonsense.
Biztositást anno néztem, de havi 3k lett volna, és azzal 24 hónap alatt pont kb egálban vagyok, ha egy közel 80k-s javÍtást veszek alapul.
-
Bingoo
tag
válasz
Ateszpapa #28271 üzenetére
Probléma megoldva
VLC-t ki lehet tenni teljes képernyőre bármilyen külső app nélkül. Köszönöm! (Pedig esküdni mertem volna, hogy ünnepek előtt ezzel próbálkoztam.. talán azóta frissítették. De mindegy is.. A lényeg, hogy megoldódott.)
Már csak az a kérdés, hogy az akksi mennyire fogja díj ázni, ha időnként így nézek meg 1-1 filmet...
-
Mike81
senior tag
válasz
Ateszpapa #27132 üzenetére
Ezt jó tudni. Viszont a telekomos ügyintéző mondta hogy patkány egy társaság. Mindent kitalálnak mindenbe belekötnek hogy ne keljen fizetni. Én is azon gondolkodom hogy utána járok hogy ingóságba betudom e vinni a lakás biztosításba. Ezt meg vissza mondom ha lehet. Nem hiányzik hogy ideget egyek velük ha esetleg bajom lenne valamikor.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ateszpapa #26184 üzenetére
Már volt az S7-hez a fehér verzió anno, de gyakorlatilag semmit sem lépett előre a legújabb Gear VR sem, ez a tapasztalatom. A kontrolleren kívül minden koppra ugyanaz. Játszani én kevesebbet akartam rajta, a tartalmak meg mind minőségben, mind mennyiségben alig változtak. Egyszerűen felesleges lenne a polcomon porosodnia.
-
Roland861010
veterán
válasz
Ateszpapa #25903 üzenetére
Én nem kérdeztem hanem tanácsoltam .
Az Odinos kérdésim is feleslegesek voltak mert le töltöttem és máris ismerős volt minden.
Többet járok az XDA-ra de sajnos S6-ota nem igazán lehet módosítania garancia vesztés nélkül így nem is érdekel már csak használni szeretem saját magamnak paraméterezve. -
sgeza
veterán
válasz
Ateszpapa #24754 üzenetére
Persze nincs jelentősége, csak pontosítanám: az utóbbi időben - legalábbis vdh-nál - meglepő módon az ota előbb jelent meg (kb. 1 nappal), mint a "kábeles" verzió (vagyis például a samfirm-ös).
Korábban ez pont fordítva volt de már az utóbbi jónéhány frissítésnél így volt.
Persze mindegy, csak gondoltam kiegészítem, amit írtál.
Amúgy a samfirm a legjobb progi a rom letöltésére! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ateszpapa #24290 üzenetére
Komoly, egy csomó minden kizáró ok náluk.
Ez a kedvencem:
"háború, megszállás, idegen hatalom ellenséges cselekménye (akár hadüzenettel, akár anélkül
következik be), polgárháború, lázadás, forradalom, felkelés, katonai hatalomátvétel vagy egyéb
hatalombitorlás, államosítás, elkobzás, lefoglalás, illetve a kormány vagy egyéb hatóság általi
megsemmisítés" -
hunluigi
senior tag
válasz
Ateszpapa #23766 üzenetére
Már a tag klónozott ezközök előtt megvolt a megoldás. Nem kell kitalálni semmit. Kernelben kikapcsolható az azonosítás, és kis túltással a nagymama kerti hosszabítójával is megy a DeX mód... Nyilván beírt tag-el nem kell macergálni a kernelt... lásd: Mellopow M002.
Na részemről vége az offolásnak.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Ateszpapa #23762 üzenetére
Nem tudja, mert hardver tag-al azonosítja az ezközt a teló. Ez a tag van a mellopowba (és a többi hasonlóba) klónozva. Frissíteni nem tudja az azonosítót, így csak az maradna, hogy más azonosítási módszert használnának... pl venti kontroler nem tudom válaszol-e vagy csak utasítható... nem akarok a samunak ötleteket adni... Amúgy szerintem nem foglalkoznak vele. Nem elterjedt a dolog. Inkább műkedvelők játéka. Itt hány embernek van a fórumon rajtunk kívül??? 2-3? Ha nem dobom be a témát akkor meg talán csak nekem lenne... 😛
Nem rakatnám be összefoglalóba, mert sima postban is rendre összekavar, felkavar mindenkit ez a vacak. Vegyen mindenki Samsung DeX-et! Most feketepéntek van ólcsó!
-
Weareus
addikt
-
Roland861010
veterán
válasz
Ateszpapa #23284 üzenetére
Szevasztok!
Vetem egy S8-at gyárilag új 0 perces annyi hogy frissítettem , na de se az arc felismerés se az írisz nem akar müködni.
Az első kamera full hományos amikor iriszt akar szkennelni meg akkor is ha arcot probál!nagy nehezen meg csinálja ki probáltam 30 oldásból max 4-4 volt az arány azért ez elég gáz !
-
-
Trigo
csendes tag
válasz
Ateszpapa #17208 üzenetére
Nem a kijelzőcserére kérdeztem rá. Nem volt beégés amúgy. Leírtam hosszan pár napja, de a lényeg hogy (ahogy egy kedves fórumtárs tippelte), a vízzáró réteget lehet nem egyenletesen vitték fel, és ezért volt ott a folt.
Ami engem érdekelt - ha nem lett volna egyértelmű, akkor bocs - hogy miért kell az aksit is cserélni a kijelzővel együtt? Tényleg össze van-e úgy kötve a rendszerben, hogy nem lehet csak az egyiket a másiktól függetlenül? -
DarthFater
tag
-
sgeza
veterán
válasz
Ateszpapa #17110 üzenetére
Persze, hogy kevesebb. Ugyanaz, mintha csinálnál egy képet 4:3-ban, és te magad levágnád 16:9-re. Vagy úgy tennéd ki nagyítva egy 16:9-es képernyőre, hogy oldalt érintse a falat.
Másképpen a 4:3=16:12. A 16x szélességű oldal marad, a 12-ből meg 9 lesz. Arányaiban tehát 9/12*12MP=9MP. A kamera beállításoknál 9,1 szerepel egyébként, valahonnan nyer még 0,1MPixelt. Lehet, hogy nem pont 4:3 arányú a lapka. -
DarthFater
tag
válasz
Ateszpapa #17046 üzenetére
WOWWW!!! Szuper! KÖSZI!
A Riftcat-ről már anno hallottam, de valószínűleg elment a fülhegyem mellett az információ amíg nem rendelkeztem ezzel a csúcsmasinával
A követelményeknél írja, hogy Windows 8.1 (AMD) or Windows 7 (NVidia)..Fuhh de utálom a win8-tól kezdve az összeset xDD
Nekem most Win7-em van.. AMD FX 6300, 8GB RAM, R7 260X.. szerintetek megfelel?
Sokan mondták, hogy AMD-vel VR-ezni nem lehet normálisan.. remélem nincs igazuk -
zzola
titán
válasz
Ateszpapa #15103 üzenetére
Valóban! Minap még azt mondták nekem, hogy csak vásárláskor lehet!
"ha a vásárlással egyidejűleg nem kötöttél biztosítást, akkor a készülékvásárlástól számított 60 napon belül személyesen is megteheted a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával" -
HaliGab23
senior tag
válasz
Ateszpapa #13488 üzenetére
A parancssor lefuttatásra nem tudom mi a legegyszerűbb a windows alatt.
Én a "cmd"-vel előhozom a parancssor ablakot, aztán régi DOS-os ismereteimmel elnavigálok a könyvtárba, ahol az ADB.exe van, és ott írom be a parancssort, ha pl. nem total commandert használok.
De ehhez tudni kell könyvtárból visszalépni "cd.." könyvtárba belépni "cd könyvtárnév"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest