- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tetova
tag
válasz
SzlobiG #53859 üzenetére
Az biztos, hogy nem szolgáltató, mert a Telenornál is előfordul. Az S6 edge-nél gyakori volt, de S8-nál is volt már ilyen, igaz ritkábban. Számomra is megfejthetetlen, mi okozhatja, lehet, hogy olyan helyen van a készülék, hogy "ugrál" két hálózat között (pl. 4G - 3G) miközben hívnak (de ez csak találgatás, és lehet, hogy hülyeség
).
-
-
martonl
senior tag
válasz
SzlobiG #53605 üzenetére
Hja, de akkor már lehet, hogy az S9 felé kéne minimum kacsintgatnod, ha az igények úgy kívánják a kétsimes működést.
Itt egy lista a dual Volte készülékekről, józan paraszti eszemmel úgy sejtem, ha a Voltét tudják, akkor netezni is lehet velük két simen, de azért bogarássz utána.
-
martonl
senior tag
válasz
SzlobiG #53600 üzenetére
Sajnos én is úgy tudom, hogy az S8 dual sim-en még csak egy kártyával tud menni a net. Az S9-től jött be a kétkártyás net támogatás és a dual VoLTE is, már ha én is jól tudom (S8 dual-on csak ez egyik SIM tud 4G-n lógni). De hívás tudtommal még ezeknél is csak egy SIM-mel lehetséges egy időben, legfeljebb átirányítgatással oldható meg a kvázi aktív kétsimes működés (erre van külön menüje is). Samuknak még volt régebben DSFA (Dual SIM Full Active) készülékük, de azok hagyományos telók voltak még.
-
Astery
senior tag
válasz
SzlobiG #47734 üzenetére
A telefon akkor fogyaszt többet, ha az éppen fogott hálózat térereje gyengébb a kelleténél, ugyanis kis jelszik esetén nagyobb teljesítmény kell a mobil-bázisállomás távolság áthidalásához. Ezért ha gyenge a 4g-s elérés a 3g-vel szemben akkor érezhetően jobb a fogyasztás ha a telefon 3g-re van állítva (pl. ahol én lakom ott ez erősen kijön - persze ettől függetlenül nem kapcsolgatom). Erős 4g-s jelszint esetén nyilván nincs különbség.
-
Kaci84
őstag
válasz
SzlobiG #47700 üzenetére
Igen értem amit mondasz, de 30-al drágább és nem igazán tud többet, ami nekem kell abban meg pláne nem és így is lelkiismeret furdalásom van ennyi pénzt telóra kiadni.
Ráadaásul ami nekem fontos a méretben és üzemidőben is gyengébb az S8-hoz képest még ha nagyon picit is.Igen látom jó áron a Mi8 GSM boltban, de gondolom itt is 1 év GSM gari van a 2évvel szemben. Taléán 15-öt megérhet a +1 év gyártói gari, Samunál fájobb 50-et kell rádobni.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
SzlobiG #47692 üzenetére
Nagyon sokat változott a mobil piac az elmúlt években. Teljesen egyetértek veled, hogy ma már nem evidens, hogy x vagy y gyártó termékét kéne venni.
Mostanában pont azt néztem, ha saját pénzből kéne telefont vennem biztosan nem samsungot vennék, sőt már a huawei is kiesik, mert egy árban van a samuval néha a gyengébb chipset ellenére is.
Amennyire lesajnáltam régebben a márkát, most mégis a best buynak a xiaomi mi 8 tűnik. Csúcs chipset, van benne ram dögivel, oled kijelző, stabis kamera és árban egész máshol foglal helyet. -
-
-
leslien
nagyúr
válasz
SzlobiG #19076 üzenetére
nekem innen van.
-
janosibaja
őstag
válasz
SzlobiG #18492 üzenetére
Köszi, de ez 220-ból jön, én az íróasztalon helyezném el, USB-ről kéne táp.
@Mr. Silkó: a múltkor Médiamarktban kerestem valami k. átlagos dolgot, s úgy néztek rám, mint egy marslakóra... Azért gondoltam, megspórolom magamnak ezt a jelenetet, hátha tudni lehet a pontos nevét az USB-s kapcsolónak.
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #17690 üzenetére
A clean master baromsága, vagy a Samsung vásárolta be magát oda vagy azok ide. Huawei kezdte ezt a baromságot, aztán a Samsung sem akart lemaradni.
Az android megálmodója nem hinném, hogy szerette volna az ilyen tisztitókat. Önműködőnek tervezték az androidot, hacsak le nem maradtam valamiről.
Jut eszembe, az alkalmazás figyelőt kikapcsoltam(belakáskor) , mert az is képes leállitani olyan dolgokat amik szerinte nem fontosak, szerintem meg igen. Ilyenkor jön az, hogy nehezebben indul az adott alkalmazás. -
törölt tag
válasz
SzlobiG #17685 üzenetére
Nem lehet, hogy csak addig akad ameddig ürités után ujra ramba kerül a játékod? Nem javaslom a karbantartó tiltását.
Inkább csak a feladatkezelőből dobáld ki ami nem kell, a játékot hagyd bent. Nekem ugyanezt csinálja a vmeye pro. Amig be nem kerül ramba addig akad a képátvitel.
Hetente elég 1x karbantartani, vagy még annyiszor sem kell. Az android elvégzi magától a nemhasznált appok kilövését.
Ha igazán karbantartani akarok akkor nyomok egy wcp-t recoveryből. -
sgeza
veterán
válasz
SzlobiG #17685 üzenetére
Azt értem, hogy jól írtad, de ugye pont úgy értelmetlenebb. Mármint a jelenség! Kiüríted a memóriát, tehát elvileg több a szabad memória, mégis ilyenkor akad? Ezért kérdeztem csak.
Nem kell külön tiltani, egyszerűen csak ne foglalkozz vele! Sőt, szerintem inkább ne tiltsd, mert az ott az akkulezelés menüje is, nem tudom, hogy mi mivel függ össze!Egyébként ha kiüríted, azonnal elkezdi előtölteni alkalmazásokkal. Elvégre minek álljon üresen? Ezért érdemes utánaolvasni az Android memóriakezelésének! Totál értelmetlen kidobálni állandóan az alkalmazásokat.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
SzlobiG #17422 üzenetére
3 dolog lehet még szerintem a kolléga netsebesség ötlete mellett:
1. A Game Launcherben nincs rendesen beállítva a játéksebesség/minőség.
2. Az eszköz karbantartása menüben be van állítva valamelyik energiatakarékos mód.
3. Ugyanitt a teljesítmény mód optimalizálton van.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
SzlobiG #17239 üzenetére
Nekem van. Nyáron, a kánikulában valóban nem mindig tölt egy huzamban maxra vele a telefon, ahogy a kolléga is írta, de ez nem a töltő hibája ugye, inkább fícsör, a Note7 fiaskó óta a Samsung különösen figyel a biztonságos töltésre. Ebben a hűvösebb időben viszont mindig maxra tölt egyből a pad, mindegy, hogy tok nélkül teszem fel az S8+-t, vagy például a vaskos UAG-ok egyikében. A ventilátora egyáltalán nem zavaró éjszaka szerintem, nálam az éjjeliszekrényen van, nem ébredek fel a zúgására, pedig be van kapcsolva a vezetékmentes gyorstöltés, és éberen alszom. És még mutatós is, ellentétben mondjuk az S6-S7 QI töltőjével, amik szerintem finoman szólva is műanyagos hatásúak. Szóval tudom ajánlani!
-
válasz
SzlobiG #17239 üzenetére
Nekem van. Nyáron a nagy melegben 82%ig tölt, ilyen hűvös időben bekapcsolt vezeték nélküli gyorstöltés mellett tokban is feltölt 100%ig. Azért minimum 3-3,5 órával számolj, töltés elején írja, hogy 2 óra x perc a teljes töltési folyamat, hát ezt nem hozza. A ventilátor elég hangos, hálóba nem javaslom. Velem az asszony ki is kapcstatta a gyorstöltést, mert zavarta a zúgás. Így nem megy a ventilátor, lassan tölt (reggelig mindegy is), viszont nagyon melegszik. Uag tokban így nem is tölti egy ütemben 100%ig. Ha felkelek pössenteni, leveszem róla, visszahül mire visszarakom, így reggel 100%, egyéb esetben csak 80-85%ra tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- DOOM - The Dark Ages
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest