- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spawn21 #18842 üzenetére
Igen, a feleségem S8-án az van. Eleinte szöszmágnes, aztán a kéz "zsírossága" bekoptatja. Az ujjlenyomatokat eleinte jól taszítja, aztán már ezen is látszik. a szélei hamar felkopnak és itt kifényesedik. Egyebekben jó tok, pár esést otthon székről- díványról járólapra kibírt benne.
-
S. Laci
tag
válasz
spawn21 #11954 üzenetére
Így van. Illetve a mérnökök és dizájnerek miért tervezgetik, rajzolgatják hónapokig a készüléket, mikor behívhatnának az utcáról random egy kőművest, aki egy perc alatt téglából kifaragna egy bumszli valamit. Amit nem jó fogni, nehéz zsebre tenni, cserébe nem törik össze, lehet vele embert ölni, alkalom adtán még szöget beverni is.
Remélem nem sértödik meg senki, és ugrik a torkomnak, mert nem annak szántam. Tiszta sor, hogy vannak olyan foglalkozások, élethelyzetek, ahol kell az extra védelem. Biztosan vannak olyanok, akiknek tetszik is egy UAG, Spigen, stb strapabíró tok. Ez is rendben van. Szubjektív, a szépségről kár vitatkozni.
Úgyhogy nem is tudom miért írtam ezt, de már egy ideje kikívánkozott belőlem, az elmúlt néhány nap hozzászólásainak margójára.
Mégegyszer béke Mindenkinek, nem vagyunk egyformák és ez így jó.
U.i.: a Clear Coverben sem törik össze, ha nem ejted le.(Tudom, de karcolja....)
-
SharpSA
veterán
válasz
spawn21 #11370 üzenetére
Tudnám hogy jön ide a vámpírként élés, ami természetesen nem talált, így ülj le, egyes...
Persze, van olyan helyzet kint a szabadban és az automata fényerő beállítás jól teszi a dolgát. De hogy mindig mindenhol full fényerő kell? Ez az egyik legrosszabb, amit valaki tehet a szemei ellen. Kevesebb fénynél később már látni sem fog rendesen. Egyébként nekem mindegy. -
sgeza
veterán
válasz
spawn21 #11316 üzenetére
Nem vagy leoltva egyébként, vagy ne foglalkozz azokkal, akik olyan hangnemben írják! Némelyek nem bírnak normális hangnemben kommunikálni.
Én például azért javítom csak ki azokat az állításokat, amelyek tényszerűen azt állítják, hogy ennyit bír és kész, mert ez nem igaz!
Nekem 5-6 óra kijelzőidő simán megvan, és nem tiltogatom agyon, rendesen használok minden olyat, amire szükségem van, nem mondok le semmiről csak azért, hogy több legyen a SOT. Nincs mínusz 1000-re véve a fényerő sem (automatán van egyébként). -
Freezee
senior tag
válasz
spawn21 #11316 üzenetére
Rossz helyről közelíted meg.
Nekem közepesen bírja az itteni használatokat figyelembe véve. Inkább úgy kellene fogalmazni hogy vannak applikációk amik borzasztóan szívják az akksit mert szarul vannak megírva Faacebook app, messenger, heartstone, stb.
Ha valaki ezeket használja akkor lemerül hamar, ha valaki más jobb appokat akkor neki sokkal többet bír a mobil. Én sokat utazom és napi 1.5-2 órát tuti filmet nézek+Twich+gmail+viber+email+telefonálás és nincs wifi tehát egész nap mobilnet, egész nap használom valamire. De látszik azért hogy tudok szélsőséges időket produkálni ha olyat indítok el mint a heartstone akkor annyit se bírna mint amit te belinkeltél.... -
SeatZola
őstag
válasz
spawn21 #10881 üzenetére
Az lehet, de én csak magamnak hiszek! Mert volt/van S7/S7E/S8 és i6 és i7 telóm is. Mindegyiket ugyanazzal a kártyával, ugyanazon a hálózaton és ugyanazon programokkal ugyanazon a helyeken használom. Nem a telefonon élek, használok mellette asztali PC-t és egy Tab S2-t is. Tehát nálam ugyanolyan feltételek mellett az S8 üzemideje a legjobb, kb. egálban az S7E-el. i6-i7 nálam nem bírtak ennyit, még annyit sem, mint az S7.
Abszolút nem érdekel elhiszed-e, de én ezt tapasztaltam, nem csak mások elmondásai alapján. Nokia 2010-től kezdve szinte az össze Nokia, Ericcson, Sony, Motorola, Samsung, HTC, Iphone csúcstelefonom volt, mindent ki akartam próbálni, mert odavagyok a telefonokért. A Note-okat nagyon szerettem. Úgyhogy kérlek ne nézz gyereknek se, meg szefósnak se! -
SharpSA
veterán
válasz
spawn21 #10219 üzenetére
Értem. Az előbb google gps-t írtál, korábban meg csak gps-t és azért mert a háttérben nem fut általad elindított app, attól még jelenleg futhat valami az előtérben, amit éppen használsz. Azért gondoltam, hogy fut valami navi app, mert különben honnan lehet tudni, hogy megbolondult? A készülék újraindítása után is ugyanaz a helyzet? Talán csak beakadt valami a háttérben, ami nem tud leállni.
-
SharpSA
veterán
válasz
spawn21 #10212 üzenetére
Akkor olvasd el te még egyszer azt, amit írtam és úgy válaszolj. Nem írtam és nem is kérdeztem háttérben futó programot.
Azt kérdeztem melyik navigációt használod éppen? Ennyit a szövegértésről... De akkor ezek szerint a Google navigációt. Akkor az a gps-en kívül használja a netet is. Milyen a lefedettség?
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
STC Speed
őstag
válasz
spawn21 #7966 üzenetére
Értem, még a gyári fóliát kipróbálom, ha az sem jó akkor fólia nélkül tolom,remélem nem kopik el a zsebemben!
Még egy dolog:Előző telomrol a smartswitchel átmásoltam mindent, viszont simről telefonmemoriára mentette a névjegyeket, hol tudom az össze névjegyet simre másolni?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
spawn21 #6759 üzenetére
Most őszintén. Mi a bánatnak erre fólia? Annyira ellenálló a kijelzője, hogy normál használat mellett az életben nem karcolod össze.
(a srác a telenornál konkrétan előkapta a kulcsát, és elkezdte reszelni vele a kijelzőt. Meg se látszott rajta)
Hátuljára meg ott vannak az egyszerű, de nagyszerű samsung szilikon tokok. Kb. észre sem veszed, hogy a telón van. -
mchawer
tag
-
-
-
krystman
őstag
válasz
spawn21 #4678 üzenetére
Nem méregetek én sem, de ha egyszer kb 80 ezerrel kedvesebbet nyom ki mint amennyit kellene, akkor ott van valami, bárki próbálja megmagyarázni, hogy az semmit nem jelent. Amióta volt hard reset azóta meg van a 174 ezer. És teljesen másképp működik mint akkor. Nem tudom, hogy Te mi alapján vásárolsz telefont akkor! Nem tudom mi a pöcsölés, számomra az, hogy az egész fórum árról szól, hogy hány óra a kijelző idő meg mennyi a készenlét. Ez kb annyi mindenről függ, hogy tök hülyeség érről irkálni.
-
törölt tag
válasz
spawn21 #4255 üzenetére
Nem mintha engem érintene de szerintem meg ha már valaki részletre veszi a telefont úgy, hogy hasonló a három (nagyjából korlátlan) szolgáltatás akkor nem mindegy a végösszeg tokkal vonóval/2 év.
Pont ez a lényege a cikkek. A Vodafone nem kicsit drágán adja a készüléket a többihez képest. Nekem csak előfizetéseim vannak náluk, nincs telefon egyik mellett sem, igy nekem jó de ha valaki telefont is akar akkor érdemes átrágni a cikket és/vagy végigkérdezni a szolgáltatókat. -
stemplar07
őstag
válasz
spawn21 #4225 üzenetére
A v20 szenzációs jó készülék , mondhatni utolsó mohikán ( cserélhető aksi stb) a méretét képtelen tudtam kezelni ..
illetve az samoled kijelző a szemnek kellemesebb , a hangminősége pedig még mindig a legszebb :-) a V10/20 ( dinamikusabb mint ennek az AK XB-10nek.), a V10-el ellentétben az aksi idő is jobb .
Biztos jó a HTC is, de nem DAC/AMP-ban :-) -
-
törölt tag
válasz
spawn21 #4077 üzenetére
Ne gondolkodj rajta. Lehet, hogy nem mindenkinek de nekem egy black leather egy megváltás, hogy nincs ujjlenyomat és jobb a fogása. Sajnos most at s8 bemutató előtt még nem lehetett rendelni s8-ra a dbrandtól, ha lehetett volna akkor már rég megrendelem akkor is ha valamiért mégsem veszek s8-cat.
Arra vigyázz, hogy s8 klónra nem jó
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest