- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa01
tag
Ja, tényleg nem. Csak az Ország Boltja lett 2017-ben a vásárlók szavazatai alapján a Mobilcorner-nél nagyobb elégedettségi mutatóival. 2656 értékelésből 99% adott 4 vagy 5*-ot nekik. Én is Tőlük vettem az
S8+ om, teljesen korrektek voltak, kiválóra értékeltem őket. Az IMEI szám nálam rendben van a számlán.
Fel kell őket hívni, ennyi, rendezni fogják. És ez nem a reklám helye volt, csak a korrektség kedvéért. -
janosibaja
őstag
Hajnalban, félálomban ráengedtem az októberi frissítést az S8-asra.
Sajna nem kapcsoltam ki előtte a bxActions-t és elfelejtettem újra engedélyezni a programokat a BK Package Disablerben...
Minden működik. Lehet valami, ami titokban rendetlenkedik, csak még nem veszem észre, csináljak bármit a telepítéssel? (Tudom, örüljek, de hátha, inkább kérdezek
)
-
törölt tag
Ne haragudj
, kevés az időm mostanában. Szóval ha mindent kikapcsoltál akkor úgy kellene (nem kellene) mennie mint nálunk.
Annyit megpróbálhatsz, hogy visszaengeded a bk-val és egy pár alkalommal nyisd meg a kamerát és azon belül a bixbyt, addig, míg abba nem hagyja, ezután tilts le újra mindent. Szerintem ez valami súgó, vagy demo lesz csak.
A bloatwarek miatt meg ne aggódj, az elődökben több volt, illetve disablerrel tilthatók. -
Mr.Silkó
veterán
A nagyobb baj az ugye, hogy a GSM boltok árulnak nem EU-s modelleket is, amiknél az itthoni garancia nem létező fogalom. Ezzel pedig a vevők többsége nincs tisztában, így később szívnak a garival hiba esetén, pár ezer forint (néha több) megspórolásáért korábban.
Arra meg ott a kiterjeszthető garancia.
-
-
-
gmarcell23
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Igazából nem gondolom, hogy nekem szükségem van a 2 év garanciára. Több mint 3 éve használok egy iphone 5s-t arra is csak 1 év gari volt és a mai napig semmi miatt nem kellett szervízeltetnem (le is kopogom).
Illetve megnéztem 1-2 boltot (ahol szintén 160-170 ezer között van a készülék ára) kínálnak +1 vagy +2 év garanciát 40-50 ezer forintnál jóval olcsóbban. Bár az is ide tartozik, hogy az nem hivatalos gyártói azaz jelen esetben nem Samsung gari. Illetve pár helyen biztosítást is lehet kötni (pl.: az általad ajánlott mobilcorner-nél is, amit ezúton is köszönök mert elég megbízhatónak találom). Szóval mindenre van végülis lehetőség.
Köszi szépen a válaszokat, jelentkezem ha a kezemben lesz
Szép estét!
-
-
dptrsk
addikt
A telekomos 215höz képest a 201 illetve 195 nem annyival olcsóbb, hogy gyanús legyen.
Nem hinném, hogy a telekom jelentősen olcsóbban kapja csak amiatt mert egyedi SW kell neki. Ez szerintem inkább drágító tényező lenne.
Illetve maga a tény, hogy Aqua 2év garanciával XEHként tette ki elég megbízhatónak tűnt a samsung.hu hivatalos partnerként említi.
-
Nordic
Közösségépítő
Köszönöm a választ, meg mindenki másnak is!
Amúgy valóban sokallom a +60-70k-t plusz egy év gariért. Most csak számolgattam, hogy ha 1 év garisan veszem a telefont, aztán regisztrálom atelót a samusung oldalon, és kapok rá plusz egy évet, akkor ugyanúgy megvan a 2 év, csak ugye kérdéses, hogy tudom-e regisztrálni.
A személyes vásárlással az a gond, hogy durván vidéki vagyok, ahol nem nagyon van rendes bolt.
Ha meg hivatalos forgalmazótól veszem, akkor a vásárlás tuti csúszik egy hónapot még(ugye másra is kellhet pénz).
-
Lanash
senior tag
Ha megnyomod a Bixby dedikált gombját akkor előjön, és ott a jobb felül 3 pötty- beállítások. De ehhez le kell frissíteni a Bixby-t.
(#17011) lanszelot
Én frissítettem és rögtön ki is kapcsoltam. Nem indítottam újra és jó volt. -
Bocsi, rossz megszokás.
@Cuccok: Nem igazán lesznek ezen a kijelzőn mikro karcok elvileg, de sosem lehet tudni. Embere válogatja.
Nekem megvan egy ideje és egy darab mikrokarc sincs rajta legalábbis nem láttam még egyet sem eddig.
@k810: Bátran ajánlom tényleg, mert én nem választanék mást az tuti.
Elegánsabb is, szerintem szebb is és mindenképp jobb a fogása mert nem csúszik a szövet miatt.
-
zzola
titán
Mobilcornertől jött válasz:
"Az biztos, hogy mi nem nyitjuk fel a készülékeket, így érkeznek hozzánk, de az biztos, hogy érintetlenek. Kérem tesztelje a készüléket és írja meg ha tapasztal valami szokatlant."
Este SIM nélkül bekapcsoltam a készüléket, olaszul kommunikált és appokat telepítet először. CSC ITV/ITV/ITV, G biztonsági szint április 1.
-
OCTAMD
őstag
Sajnos nem ennyire egyszerű.Rengetegszer leellenőrzik,hogy milyen régiós a telefon és ha mondjuk francia ,akkor francia papírt kérnek be hozzá.Akkor van mázli,ha elfogadják a magyar papírt a külföldi telohoz.Ja van olyan aki úgy hirdeti,aztán van olyan is aki ott vett és a samsung elhajtotta.
Bárki le tudja ellenőrizni,milyen teloval rendelkezik
Beállítások-szoft adatok-szolgáltatói szoftver .../.../ATO ,ez pl.osztrák független
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Haditechnika, harcászat
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest