-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ateess #23448 üzenetére
Parancsolj! Ez mai, szóval friss.
De persze csak azt tiltsd, amire neked nincsen szükséged.
-
racerx
őstag
válasz
Ateess #18476 üzenetére
Nálam a Spiegen Neo Hybrid és a Nillkin ap+ (asszem ez neve) fóliája tökéletesen megfér egymás mellett. 1mm hézag sincs a fólia és a tok széle között, felül is teljesen fed, csak a hangszóró van kivágva. E mellett majdhogynem átmenet a fólia és üveg között, alig gyűjti a zsírt, siklik rajta az ujjam, teljesen jó az oleophobic réteg.
-
thamasz
senior tag
válasz
Ateess #18476 üzenetére
+1 , én is keresem a tuti kombinációt, eddig 4 féle tok , 2 féle fólia 1 féle üveg volt fent, egy hónap alatt. Az üveg (fekete szélű) volt a legrövidebb életű, 1 óra után dobtam le, erővel nyomni kellett az érzékeléshez...Ma egy 3. féle fólia kerül majd fel próbaképpen. Eddig nálam a gyári Led cover és a gyári fólia tűrték meg egymást a legjobban, csak sajnos a flip tokot nem viselem el hosszabb távon, nem szeretem nyitogatni.
-
sgeza
veterán
válasz
Ateess #18107 üzenetére
Ahogy kolléga is mondja, abból bajod nem lehet, ha regisztrálod.
De egyébként a szolgáltatós készülékekre alapból jár a két év regisztrálás nélkül is! Ezt is a Váci úti szervizben mondta egyébként az egyik srác. Szóval ha valakinek mást mondtak, az például a másik szerviz lehetett. -
jose999
senior tag
válasz
Ateess #18107 üzenetére
Van, aki szerint kell (pl szerintem), van, aki szerint nem szükséges(Telekom üfsz, bár ők mondtak érdekes dolgokat már egyéb ügyekben
) , úgy is jár rá a +1 év szolgáltatótól vásárolt telefon esetében, de ahogy kengyel kolléga is említette, érdemes. Kb 2 perc, veszíteni biztosan nem fogsz vele!
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ateess #18107 üzenetére
Érdemes regisztrálni, ezen a linken megteheted.
-
Ateess
tag
válasz
Ateess #14238 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg valaki? Ma veszem meg a telefont (S8), tegnap már megérkezett (Telekom), csak nem volt időm elmenni érte.
Nillkin üvegfólia (Aliexpress) már úton van, héten biztosan ideér, tokból UAG Plasma lesz a telefonon, de szeretnék a tok alá is fóliát, mert sokan írtátok, hogy az apró porszemektől a tok sem védi meg.Köszi a válaszokat előre is!
-
thamasz
senior tag
válasz
Ateess #13343 üzenetére
Engem is jól megszívatott a Telekom ezzel, ma 2 üzletben is jártam (Telekom, és egy partner üzlet), és nem vettem meg az S8-at (pedig a kezemben volt), mert nem adnak hozzá semmit, mint az Online felületen elvileg a kiegészítő csomagot. Erre Online meg nem tudom megrendelni...
-
Pubilol
tag
válasz
Ateess #12388 üzenetére
Nem tudom mitől függ, de alkalmazásonként más színűek az értesítési sávban lévő dolgok (akkutöltöttség, BT, stb). Van amikor fekete, van mikor fehér, szürke. Mikor hogy. A navigációs sáv színét én néhány naponta állítom, maguk a navigációs ikonok alul maguktól mozognak pár pixelnyit ide-oda néha, hogy ne égjenek be. Szerintem így nem olyan gáz. Bár az elmúlt napokban annyira ráparáztam, hogy a főképernyőn az ikonokat is szoktam variálni
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12320 üzenetére
Igen, és írtam is xDDDDDDDD
Az UAGon kívül még a Rhinoshield nagyon megbízható, és erős.. a többit nem nagyon ismerem.. Ezekről láttam már jó pár vidit amit linkeltem is... DE! Ha olyan kell, ami a hátlapot beteríti, Ebay-en is szét lehet nézni!!! Vannak minőségi tokok is, hidd el!
Nézegesd...
-
laci0530
senior tag
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Mostanában elég sok forró, kánikulai nap volt, szóval elképzelhető.
Ha minimalizálnád a sérülés veszélyét, akkor érdemes venni valamilyen strapabíróbb, méretes ütközési csillapitással, vastagabb kávavédelmi zónával ellátott ("armor" fantázianév-toldattal bíró) tokot, abban kisebb az esélye valamivel, hogy ha rossz pozícióban is ér földet a telefon, reped/törik az üveg rajta.
Amikor az S8, és nem az S8 + mellett döntöttem, az egyik tényező az volt számomra a kényelmesebb használhatóság mellett, hogy egy nagyobb tokban se legyen lehetetlenség zsebbe rakni majd, ha az extra védelem miatt olykor jobban beburkolom.
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Nekem van egy Microsoft Lumia 640-em jelenleg, műanyag hátlap + Gorilla Glass képernyő-üveg. Eddig minden megterhelést kibírt az üveg (most ugye csak arról van szó
)..
Tényleg nagyon vigyázok rá, és nagyon nagyon ritka, hogy leejtem... De már nem egyszer az egyik zsebemben volt a kulcs meg a telefon is. Semmi baja nincs, még egy hajszálnyi karc sincs rajta!
Volt egyszer, hogy lépcsőn gurult le, volt hogy egy kőre esett képernyővel lefelé (ritka pillanatok egyike volt, hogy leesett), de a képernyőnek semmi baja...
Szóval szerintem a GG véd rendesen, akármilyen telefonról legyen is szó... Ha meg összetörik, akkor összetörik. Minden telefon összetörhet, ha szerencsétlenül esik! Nem célja senkinek, hogy összetörjön, épp ezért olyan ritka dolog. De erre való a biztosítás.... Vegyél szerintem is olcsóbb telefont, ha ez a probléma...
Ha Samunál maradnál, akkor vegyél S6 Edge -- S7 Edge-et, azok most már olcsóbbak, és nem "törnek" annyira, mint az S8-S8+-ak, bár a törések átlaga közötti különbség szerintem minimális... -
dnelb
veterán
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Autót is úgy választasz amúgy hogy majd mennyi lesz a javítás ha összetöröd?
Nézd, szerintem neked nincs pénzed erre a telefonra. Válassz olyat ami 100-120k körül mozog, és nem fogsz ilyenen izgulni. Nekem pl vásárlásnál 1 percre se fordult meg a fejemben hogy uristen mi lesz ha elejtem? Kit érdekel ? Bármilyen telefonod van, ha pont rosszul érkezik összefog törni. -
laci0530
senior tag
válasz
Ateess #12260 üzenetére
Azért ahhoz már igen extrém hőhatás kellett, a Huawei készülékek igencsak össze vannak rakva.. mondhatni nagy átlagban makulátlan a felső kategóriás készülékeik összeszerelése és anyaghasználata. (Valós, saját tapasztalat, nem csak hallomás, netes olvasmány.)
Mondjuk, ha 40 fokos külső hőmérsékletnél a szélvédőre cuppantva órákra - bármelyik készüléket - a napon hagyják egy lezárt autóban, történhetnek furcsaságok, azt sem kétlem, de ez hétköznapi körülmények között, kis odafigyeléssel elég ritkán fordulhat elő.
#12281 Quasi_modo: Használd egészséggel, leld örömed benne, szerintem remek választás. :-)
#12283 MunezXBK: már a T-modellekre is jöhetne valami, elaludtak a szolgáltatónál most egy cseppet.
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12260 üzenetére
Huu.. Na látod, arra a kérdésre, hogy zsebben hordva elpattan-e, nem tudok sajna választ adni
Nekem még nincs meg a telefon, de már "úton" van hozzám
Hasonló esetről videót még nem láttam, úgyhogy tényleg nem szeretnék erről nyilatkozni.. Ha mégis lenne vele ilyen gond, ne engem kövezz meg
EXTRÉM esetben persze a lehetetlen is lehetséges, de szerintem nem lesz ilyen jellegű probléma! Ne legyen!
Én egyelőre nem vettem még rá Rhinoshield-tokot, de nagyon gondolkodok rajta! Rendeltem ha jól emlékszem 2900-ért (remélem eredeti
) alcantara tokot rá az Ebay-ről, 20.-a után érkezik meg. Majd teszek fel képeket, meg csinálok ejtéstesztet a tokkal (Na jóóó ezt azért még én sem vállalnám be)
Krisztián: Na látod, jó hogy mondod. Alapból nem tetszenek a telefonjaik, de most már még több okom van, amiért nem választanék LG-t
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12255 üzenetére
Krisztián jól szólt
Igazából, énnekem a G6 nem igazán tetszik, úgyhogy azután nem is nagyon nézegettem...
Viszont, egy DROP TEST-es összehasonlítást találtam róla.. Persze mivel mindig máshogy esnek a telefonok még "irányított" ejtéseknél is, ezért eltérőek lehetnek az eredmények minden ejtésnél / esésnél. És ugye az is számít, hogy milyen magasról ejted, melyik részére érkezik (keret/képernyő/hátlap).
De szerintem nem érdemes csak egy-két ejtésteszt alapján telót választani, gondolom neked sem ez a döntő, csak ugye jó tisztában lenni, hogy mit vesz az ember -
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12245 üzenetére
Szia!
A Rhinoshield tokjai szerintem elég meggyőzőek, és szépek...
https://rhinoshield.io/products/samsung-galaxy-s8-plus-bumper-case?variant=32457480577
Érdemes megnézni ezeket a videókat, hogy miért is olyan megbízhatóak:
VIDEO1
VIDEO2
VIDEO3
VIDEO4VISZONT!!! Szerintem az üveg előlap teljesen felesleges:
VIDEO5
VIDEO6Több videóban is (az utólag linkeltekben is) lehet látni, hogy egy-egy leesésnél rögtön leesik a telefonról, és van, hogy ettől el is törik. Van, amelyik videóban kalapáccsal esnek neki a Rhinoshield üvegnek, és semmi baja nem lesz, de van olyan vidi is, ahol egy 3-4 méteres ejtéstől meg eltörik.. Szóval az üveggel kapcsolatban úgy látom, nagyon vegyesek a tapasztalatok...
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #11853 üzenetére
Hello
Én Ebay-ről rendeltem a nemsokára beszerzendő S8+-hoz 2800-ért Alcantara tokot... Persze, olvastam, hogy neked hamarabb kellene, csak ez is egy lehetőség.. ugye Kínából majdnem egy hónap a kiszállításCsak azért rendeltem meg, mert tetszik, és elvileg tartós is
>>[Ha valaki kérdezné, hogy rá fog e menni a telefonra, illeszkedik e majd hozzá.. hááát nem tudom
Az eddigi gyári tokok, (vagy tok-utánzatok) amiket rendeltem Ebay-ről a telefonjaimhoz, jók voltak, illeszkednek a cuccokhoz.. Ha megérkezik majd a telefon és a tok is, megírom, hogy illeszkedik-e, érdemes-e beszerezni tőlük occóbban, vagy nem]<<
Egyébként valakinek van már tapasztalata a gyári/kínai alcantara tokok valamelyikével?
Mármint arra lennék kíváncsi, hogy leejtéskor véd-e, fóliákkal, üvegekkel jól megvannak egymás mellett?Jaa és @Ateess kollégához csatlakozva a kérdésében.. milyen edzett üvegeket ajánlotok a telóra?
Thanks
-
Pubilol
tag
válasz
Ateess #11863 üzenetére
Ha a starter packban lévő tokra gondolsz, az a sima Clear Cover tok, nem szilikon, elég szorosan illeszkedik, nekem eddig nem karcolta a telefont, és alig észrevehető, nagyon belesimul az összképbe, a fóliát se bántja a kijelzőn. Ütés ellen szerintem nem túl hatékony, de mindennapi karcolások ellen védelmet nyújt.
-
Pubilol
tag
válasz
Ateess #11853 üzenetére
Szia! UAG Plasma tokról jókat mondanak, elég robosztus. Pár napja nagyon felpörgött itt a téma, hogy a Telekom webshopjában 10ezer ft-os kedvezmény kupont lehet igényelni, ha van COOP klubkártyád, így ez a tok 9500ft helyett 0ft. Nekem épp most hozta a futár, mindjárt fel is pattintom a telefonra.
Update: sajnos a gyári fóliát felül felszedi, de lehet csak nekem, mert egy pár mm-el fentebb lett rakva, hogy ne zavarja be az értesítési sáv lehúzását. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ateess #11842 üzenetére
Szia!
Az eddigi tapasztalatok (és a fórumozók elmondása) alapján az S8-cal a többség nagyon meg van elégedve. Átlagban 3-5 órás SoT-okkal lehet számolni, ami nagyban függ a felhasználástól, a futó applikációktól és a hálózati lefedettségtől.
A kamera a piac egyik legjobbja jelenleg (a HTC 11 még nagyon erős), kicsit reszeltek rajta - gyors a fókusz, elég jók a csúcskategóriához képest is az esti, kevés fénynél készült fotók, gyors a képfeldolgozás, automata módban is remek képeket lehet lőni -, de lényegében hasonló, vagy talán picit jobb minőségű képeket készít, mint az S7.
A strapabíróság csak bizonyos keretek között várható el egy nagyrészt üveg házzal rendelkező készüléktől, de azt lehet mondani, hogy aránylag masszív a telefon, a GG5 is ellenálló, a fém keret is korrekt munka, nyilván a kijelző a gyenge láncszem esésnél, erre vannak a masszív tokok és a biztosítás (már ahol).
A beégés átlag felhasználás mellett vagy évek múlva, vagy egyáltalán nem realizálódik. Akinél beégett már itt, az többnyire vagy magas fényerőt használt szinte állandóan, vagy sokat navigált, vagy esetleg statikus kijelzésű alkalmazásokat nyüstölt.
A felsorolt telók közül a kijelző-előlap arányban, a panel minőségében (QHD AMOLED), illetve kamerában biztos a Samsungé az egyértelmű előny, üzemidőben viszont nyilván a Mate 9 mögött végez.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Ateess #11171 üzenetére
Hardcore felhasználás mellett, folyamatosan bekapcsolt mobilnettel (gyengébb térerő: nem Bp-en vagyok és nincs 4G+ csak H+ sokszor és ugrál ráadásul) kibír egy napot simán úgy, hogy még este van nekem benne kb. 15-20%, a kijelző idő ilyenkor 3 óra 30 perc kb.
Ha nem teljesen hardcore a napom és van wifis net, akkor 4-5 óra kijelző idő simán megvan, és még 15% az akkuból.
Szerk:
Ha meg hétvége van, jó térerő, meg wifi, akkor 5-6 óra kijelző simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest