Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Teljesen érthető a feldúltságod az inkorrekt eljárással kapcsolatban, bár azért azt muszáj megjegyezni, hogy egy mentést csinálhattál volna még otthon (képek felhőbe, SD-re vagy pendrive-ra, beállítások és egyebek adatai a Samsung Cloudba), mielőtt szervizbe vitted a telefont és úgy nem vesztettél volna annyit rajta a dolgon. Nyilván ettől még a szervizes pasas nem mentesül semmi alól.
Egyébiránt meg én a helyedben kukáztam volna a fülest, hiszen az univerzális Jack csati megléte miatt kábé 5 perc alatt lehet másik korrekt fülest találni a gyári helyett, ilyen helyzetben.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Tényleg röhej egyébként, de mondjuk nekem ez teljesen alap, hogy addig ki nem adom a kezemből, amíg a pótolhatatlan adatok nincsenek mentve. Mondjuk ezt én amúgyis sűrűn megteszem.
Nem fikázni akarlak, mert valóban keretének voltak, de én nem győzöm már hangsúlyozni, hogy mindenről, ami fontos (vagy ami kevésbé, arról is) biztonsági mentést kell rendszeresen csinálni. El is hagyhatod vagy el is lophatják bármikor. -
janosibaja
őstag
Tud 24 órás kijelzést is, vagy csak AM/PM?
Nem ragad be egy picit az óra? Vagyis amikor kinyitod a Home screent, rögtön friss?
-
janosibaja
őstag
Érdekes, amit írsz, nem is tudtam, hogy csak "elsötétíti" - bár az se rossz
.
Ez a Double Tap is ugye csak kikapcsolni tudja a Samsungot, be nem?
Amúgy szép a Home screened... Milyen launcher, milyen óra?
-
frischmannak
csendes tag
Nem mondom, hogy jobb mint te megoldásod és főleg nem mint a lezáró gomb megnyomása, csupán egy alternatíva.
Nordic kolléga kérdezte, hogy van-e más opció a lezárásra, neki kellett volna válaszolnom (gondolom neki fizikai gátja van a gomb megnyomásának, mert mondjuk olyan autós tartóban van vagy az asztalon fekszik,...).
Szerintem annyiban jobb mint a te megoldásod, hogy a tiédet csak ha jól értem bármelyik kezdő képernyőre ki tudod tenni, de csak oda, az edge panel viszont a legtöbb alkalmazás futása alatt elérhető, így az alkalmazás kilépése nélkül is le tudod zárni a kijelzőt és feloldáskor ugyan onnan folytatni, még ha ezt a te verzióddal teszed meg, akkor minimum ki kell lépni az alkalmazásból, esetleg el is lapozni a megfelelő kezdő képernyőre, ami így már nem biztos, hogy kevesebb húzogatással jár. De mivel a te alkalmazásod sem és az edge paneles verziót sem használom (csak emlékeztem, hogy van egy ilyen opció) ezt csak véleménynek szántam, nem kötekedésnek. -
Tamagocsi123
tag
Nekem már tiltott le igy a tré mobil telefont ezért is irtam hogy biztos hogy kilövik.Azert kapja olcsobban a telefont mert alair +2 evet ami 2 evig garantált bevétel nekik ha ezt megszeged akkor...... De ez benne van a kisbetüs részben.Amennyiben kifizeted az elofizetest +ködbért akkor vagy nullás!
[ Szerkesztve ]
-
Nálunk a GLS futár irtó jó fej. Hetente többször is jön, néha kávét is kap. Soha nem problémázott, hogy kinyitottam aláírás előtt pár "kényes" esetben a csomagot. A Jófogás "ingyenes házhozszállítás" opció esetén ráadásul a GLS jár el a teljes ügymenet alatt. Ők szedik be és utálják a pénzt az eladó számlájára. Szerintem a vevő itt nyugodtan megtekintheti az árut, akár el is állhat a vételtől.
-
Én 10+ év vaterát váltottam le jófogásra, mert nem tetszett az egyre agresszívabb üzletpolitika és a magas sápolás. Az utóbbi 3 évben már csak jófogáson adok el dolgokat és többnyire ott veszek, ha nem ebay vagy amazon. Manapság már nem igaz, hogy ami nincs a vaterán, az nincs. az olx, később apród, most jófogás lenyomta rendesen. Ami nincs jófogáson, na az tényleg nincs.
-
Aki gyorsan el akar adni jófogáson, az megrendelem ingyenes házhoz szállítással opcióval adja fel. Egy nagy értékű telefon esetén is olcsóbb, mint a vatera jutalék, és ha eleve bele kalkulálja az ember az árát, akkor meg ugye nem kiadás. GLS viszi, pénzt átvétel után számlára GLS utal. A vaterán sem sok véd attól, ha előre utalsz és nem jön áru. Polgári peres úton rohanhatsz a pénzed után. Ilyen szempontból csak akkor vagy levédve, ha PayPal fizetsz (pl. Ebay), mert ott panasz esetén a PayPal refundol téged, ha az eladó nem akarna visszafizetni, de jogos az ok, akkor is. Jófógáshoz és HA-hoz kell annyi elővigyázatosság, hogy az ember csak akkor utaljon, ha tényleg megbízható a másik fél. Ezt általáan egy telefonos beszélgetéssel ki lehet azért deríteni. Én kisebb összegű tételeket rendszeresen utalok, és még egyszer sem éltek vissza ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
Találtam megoldást arra, hogy NE pislogjon a LED töltéskor.
Ez engem ugyanis nagyon zavar éjszakai vezetéskor, mert ott villog a szemem előtt egész úton. (Mondjuk egy görög tengerpart - Budapest szakaszon elég terhes tud lenni...)
A megoldás enyhén szólva is primitív, de jobbat nem találtam, és bár nevetséges, de működik: a Light Manager beállításaiban a töltés jelzésére feketére állítottam a LED színét. Így aztán pisloghat a fekete telefonon a fekete jelzőfény...
-
janosibaja
őstag
-
törölt tag
Nem kérdezett senki.
Ha kérdeznek, vagy esetleg, életvezetési tanácsot kérnek, akkor arra válaszolj. Az, hogy ki spórolt rá vagy ki nem senkinek semmi köze, így neked sem.
Nem erről szól a fórum. Nem kellene ezzel foglalkozni. Mint ahogy azzal sem ha valaki naponta földhöz csapkodja, vagy éppen hónaljkutyában hordja sálba tekerve .
Ha van rá örülj, ha nincs az meg a Te bajod, mindenesetre nem kellene igy letorkolni másokat.
Szóval ne értékeld a fórumlakókat ilyen oktató személyeskedő stílusban.Kíváncsi lennék, ezt a
" mi pórnép többen vagyunk" dolgot honnan veszed.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
De, kivitelezhető, hogy csak te lásd őt ő meg ne lásson téged. Szimpla kapcsoló van rá, hogy te engedélyezed-e avagy sem, hogy lásson. Persze az ő oldaláról ugyanez, illetve ha titokban akarod a másik félnek telepíteni akkor nagyjából két napon belül kapni fog egy emailt, hogy megosztja veled a tartózkodási helyét, biztosan akarja-e. Szóval ha irány irányban gondolkozol, akkor jobb, ha a gmail-jéhez is van hozzáférésed.
Nekem nincs mit titkolnom, neki meg már nincs. Maradjunk annyiban, hogy nem ok nélkül került fel ez a program.
-
racerx
őstag
Nekem is ez az egy bajom azS8-al, sajnos másik billentyűzet se fog rajta segíteni.. Túl vékony. ( és igen, space helyett pont... ismerős
. Következő telefonom nem lesz ilyen vékony az tuti. Bár ahogy a trendeket nézem, 2:1 képarány alap lesz. Ott meg minimum s8+ méret kell. Az meg bazi nagy, pláne a hátlapon lévő ujjlenyomat olvasóval... Ezen soxor ugy érzem magam mint a 4 colos HTC Desire-en anno gépelve
.
-
Mr.Silkó
veterán
Én írtam az idézett szöveget egyébként, nem a kolléga, akinek a mondandód címezted..
Kis karcolásért nem érdemes a biztosítóhoz menni, lévén szerintem mindenképpen ki kell fizetned a teljes vállalt javítási önrészt (esetedben 33 ezret), nem hiszem, hogy cserélik neked egy komponensét csak a telónak, arányosan kisebb összegért. Esetleg apró szépséghibánál "eltanácsolnak" a cserétől.
Viszont a kolléga elmondása alapján (bár képet még nem láttunk a telefonjáról) csúnyán összegányolta a szervíz a készülékét, így ott már indokolt lenne a biztosítóhoz fordulnia, ha kötött volna rá biztosítást.
[ Szerkesztve ]
-
Fém nem tudja megkarcolni az üveget, azt kizárhatod (még az acél sem!). Viszont egy sima porszem is megkarcolhatja, mert a porban vannak az üvegnél keményebb kristályok. Szóval ez nem valami rejtély, elég, ha egy por-, vagy homokszemet söpörsz le a kijelzőről, és máris ott a karc.
-
dnelb
veterán
becsúszós bőrtok az egyik legnagyobb ellensége az üvegtelefonoknak.. attól jobban kevés dolog karcol. nexus4hez én is azt használtam, 2 hét alatt több karcot szedtem vele össze mint utána tok nélkül fél év alatt..
mondjuk az keresztbe nem karcol, az elég érdekes, főleg ha mély...[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
-
<Lacy85>
addikt
Én a tavalyi cordon-os mutatvány után megfogadtam, hogy ezentúl ha leadok egy telót javításra, mindenképp rá fogom íratni a papírra, hogy milyen állapotban vették át.
Asszonynak másodszor krepált be 2 hónapon belül az M4 Aqua. Úgyis tetszett neki az S7 Edge, gondoltam karácsonyra meglepem vele. Sony már nem volt használva szerencsére, de azért beadtam, hogy csinálják meg. jó lesz tartalék telónak.Hibátlan, karcmentes állapotban lett felküldve Pestre. Vissza meg úgy jött, hogy volt egy szántás az előlap alján (még szerencse, hogy nem a kijelző részén), és a hátlap is karcos lett.
Mondtam a srácnak a telenornál, hogy "hellóka, ez baromira nem így lett leadva".
Mi volt a válasza? Sajnos nem lehet bebizonyítani, mert nem lett leírva sehová az állapota.
Köszönjük Emese. -
gery14
senior tag
Egyut erzek veled szep09-en vettem az s8+om es hibás lett a kamera csikoz korbe a képeken valszeg gyari hibas. Mikro karc mentes elol hátul elore ideges vagyok menyire fogjak szetkurni en mar korbe fotoztam az s7 ell. Van biztositasom is szerencsére. Arra is kiv lennek csinalnak e nyomás probát nem veletlen vízáló es porálo.
Amugy a hátlap egy tapancsal es egy höfuvoval leszedheto roncsolas nelkul csaj sajnos a pancseroknak nem megy...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ha tudod nélkülözni, (és tudod bizonyítani, hogy előtte nem volt ott a karc) akkor vidd vissza.
A hátlap alapvetően átlátszó.
Belül egy mikronfólia van ráragasztva ami a szint adja. Amikor szétmelegítik és alányúlnak a leválasztáshoz akkor könnyen sérül, már csak a ragasztó/tömítő szalag eltávolítása miatt is, nekem ezért cserélték a hátlapot .[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Bocsi, akkor félre értettem.
De legalább tudod, ha beégne a kijelző, cserélik.
Külön van az akksi, lehet, hogy előírták nekik, vagy ahogy a Kolléga is írja megsérülhetett, bár azt azért kétlem, nem hentesek dolgoznak ott.Szerintem a EU Samutól több pénzt kap a Magyar szerviz, ha több mindent cserél benne, még ha nem is lenne indokolt. De örülj neki, hogy cserélték.
-
törölt tag
A kijelzőcseréhez nem tartozik alapesetben az akku cseréje, a keret viszont igen. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy sérült az akku szétszedés közben, ezért kaptál egy újat. S7e-n nekem beégés miatt cserélték a kijelzőt, keretet, usb-t alaplapot és nálam a hátlapot is pedig annak sem volt semmi baja(karcmentes volt a dbrandos fólia alatt).
Az akku, home gomb maradt a régi.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+