- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mr.Silkó #8597 üzenetére
Akkor marad, sajnos ezek háttérben futó szolgáltatásra épülnek amik figyelik mikor nyomod meg és bixby indítás után gyorsan elindítják amit akarsz...
Frixby
Samsung
Épp annyira nem értem ezt miért kellett kitalálni mint a saját appjaikat amikor ott a google és ezerszer jobb. Normálisabbja úgyis azzal kezdni hogy lecserél minden appot gyárira... Aszisztens is fényévekkel jobb mint a Frizby, Frixby
-
pilu01
senior tag
válasz
Mr.Silkó #8379 üzenetére
Nem láttatok ebből a típusból, vagy esetleg hasonló jó minőségű tokból teljesen átlátszó víztiszta "színűt"?
Tetszik ez a tok, S7-nél is használtam, de az S8-at csak átlátszóba tenném!
Illetve ár érték arányban jó, és esetleg már kipróbált usb-c/usb kábelt tudtok ajánlani?
Roidmi 2S-el kellene hogy működjön, persze ha elég neki a Xiaomi töltő. -
Luser2000
addikt
válasz
Mr.Silkó #7485 üzenetére
Sajnos nem, mert (az én esetemben) itt csak akkor van ilyen opció, hogy "Tartalom megjelenítése", ha az általam írt kapcsolót kikapcsolod. Ha az ON állásban van, akkor nem tudsz sajnos ilyet kiválasztani. Ezért fordulhatott elő, hogy sehogy nem értettem a helyzetet.
---
Bő fél évog Huawei termékeket használtam (Mate 8, Honor 8, P9, Mate 9) és teljesen elszoktam a Samsung nagyon aprólékos konfigurálási lehetőségeitől. Ha egyszerűsíteni akarnám, akkor kapásbóé rávágnám, hogy a mai csúcs Samsungok menüje nagyon bonyolult. Csak azért nem mondom, mert azt megelőzően pedig éveken keresztül Samsung készülékeket használtam (S7E, Note5, S6, Note4, stb).
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #7319 üzenetére
Én is szívesen megnézném ahogy nálad működik, mert most kipróbáltam és meglepve láttam, hogy tényleg nem működik. Mivel szinte sosem használom az oldalsó slidert - balosként egyébként is macerás - mert magát a listát szoktam görgetni, így fel sem tűnt eddig. De jól lebutították az S4 óta, nincs hívás közbeni percenkénti jelzőhang, meg nincs internetes hívás beállítás sem.
-
bombibmw
veterán
válasz
Mr.Silkó #7125 üzenetére
Igen.
bodry123:
Ez is egy álláspont.
Én teszek rá, sőt még tok is lesz rajta.
Sokan fel vannak háborodva azon, hogy valaki tokot, meg fóliát rak a telójára.
Én megértem azt is, aki nem akar, mert a telefont akarja érezni, nem egy műanyagot, én meg inkább érzem a műanyagot, mint a semmit, mert a telefon kicsúszott a kezemből és szilánkosra tört.
Ha nézegetni akarom, majd kiveszem a tokból.
De mondom, én megértem azt is, aki másként látja. -
Greg-77
aktív tag
-
SlayR
senior tag
-
válasz
Mr.Silkó #6052 üzenetére
Cirka 1 hét tapasztalat után azt mondom,ha Spigen-t veszel,akkor az ne a Tough Armor legyen.Szép,meg jó,meg robosztus ezzel nincs is gond,de marha érzékeny a tokkal a power/hangerő/bixby gomb.Nem tudom olyan finoman megfogni a telót,hogy ne nyomódjon be valamelyik azonnal...
Elég bosszantó!
A Neo Hybriddel és a Liquid Crystallal ilyen gond nincs. -
leslien
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #5568 üzenetére
ennyiért már van ez is a Westend SES-be Starter kit töltő +tok +fólia...
-
viera
őstag
válasz
Mr.Silkó #5523 üzenetére
Nekem is az S8-hoz való töltő van,csak fekete színben. Előtte az S7 Edge-hez is volt amit ahhoz adtak ki.Képen annyira nem tetszett,de élőben már igen.Egyébként mind a kettőben van ventillátor,de a 8-ashoz való tényleg szolidabb.Meg talán egy kicsit jobban is tartja az S8-at mint a 7-eshez való.Én a SES-ban vettem 20e ft-ért de láttam MM-ban 19-ért is.Meg ez dönthető is,bár nálam annyira nem számít mert állítva töltöm vele az S8+-t.
csucsreg: nekem a Telekom-os ügyintéző mondta,hogy nem kell náluk külön bekapcsoltatni.Nem én találtam ki.
-
válasz
Mr.Silkó #5512 üzenetére
A dizájnt leszámítva,csak annyi a különbség,hogy az S8 töltőjében van venti,az S7 padjában nincs,csak szellőző van a hátulján.
Maga a gyorstöltés technológiája semmit se változott az S6 Edge Plus-hoz képest,szóval működését tekintve ugyanaz már 2 generáció óta,ugyanolyan gyorsan töltenek.(#5502) alasoh:
Erre a folyékony csodára térjünk vissza úgy 4-6 hét múlva.
A 2 heted még nem releváns,mert az én 2 hetes telómon nincs semmi és ez se karcos,szóval...
Viszont használtam már több ilyen trutyit,ugyanúgy karcos lesz egy idő után a kijelző,pedig volt hogy 3 hét után újra kezeltem,kb annyit ért,mint halottnak a csók. -
dkovizoli
addikt
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Mr.Silkó #5179 üzenetére
A lényeg, van mit csiszolni még a szoftvereseknek a samunál (esetleg a google-nél), mert az S7-esknél is szívtunk már ezzel, meg hasonló anomáliákkal android 7 alatt..
Nekem eddig jó hír, hogy az S7-el ellentétben, az S8 eddig még tud váltogatni a 4/3/2G között és nem dobja le a "láncot"
hogy aztán csak ki-bekapcs vagy repülő mód ki-bekapcsal képes csak hálózatot találni...
Bár, ahogy olvasom pár hozzászólással korábban már írva van ez a probléma, és nem valami jó hír, hogy az a megoldás, hogy kapcsold át 3G/2G-re és akkor jó...
És nagyon jó az autós hasonlat, hogy mondjuk az autó tud menni 230km/h-t, de az a váltófokozat, amivel ezt megfutja nem használható, ezért nem megy csak 180-at... -
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #5155 üzenetére
Nekem több Note4-em volt, nagyon szerettem de az akkori, számomra legnagyobb vonzereje az 5,7" kijelző mára nem akkora érv.
Nem fogom megvenni én sem, még pluszról is vissza mentem méretben,de mint technikai érdekesség illetve a Samsung tudásának java biztos ütős lesz, gondolom mellette már nem lesz akkora ász az s8 páros. Legalábbis eddig ez volt.
Az is biztos, hogy lesz pár részlet ami majd átkerül a jövő évi s szériába, ilyen pl az ujjlenyomat olvasó ami előre költözik ill a régóta emlegetett dupla kamera is be fog mutatkozni. -
válasz
Mr.Silkó #5103 üzenetére
Ha gyári töltő mellett döntenél, nézz körül a piacon! iPon-ból rendeltem az enyémet, 16k volt, 950-es, legújabb töltő. Úgy gondolom, annyiért nem rossz vétel, főleg, hogy ezt elvileg nem kell a telefonnal cserélni szükség szerűen.
szerk: látom, már drágább...
Egyébként kikapcsoltam a gyors töltést, akkor nem megy a töltő ventije és simán lehet mellette aludni, tök néma (sajna engem minden digitális zörej iszonyat zavar, laptop mellett sem megy az alvás). Majd ha szükség lesz rá, bekapcsolom, meg, nem akarom széttolni az akksit egy-két év alatt.
-
viera
őstag
válasz
Mr.Silkó #5098 üzenetére
Én azt vettem meg amit az S8-cal adtak ki.Az S7 Edge egy barátomé lett és ment vele az ahhoz kiadott töltő is.De az új nagyon tetszik,hogy állítva meg fektetve is lehet tölteni.Igaz nem olcsó,én a SES-ban vettem 20e-ért de a MM-ban 19-ért láttam.De ez az én véleményem,valamiért mindig a gyári kiegészítőket veszem meg.
-
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #4810 üzenetére
Az utolsó bekezdéseden pont jól össze is szedted azt, hogy miért is adunk ki pénzt(kiegészíteném többek között az OTG-vel és a bővíthetőséggel) . Ami ezen kívül an az nagyjából mellékes.
Nekem is volt már szalmám de megkötözve éreztem magam egy közepes kamerás GS2 kijelzőben.
A témához hozzászólva sértő vagy sem egy iPhone birtoklása kirüntető, felemelő de üres érzés (ezzel mindent el is mondtam) hercegek és hercegnők választása. Akik érzékenyek egy kicsit is a tech világra azok android vonalon mozognak még akkor is ha egy iPhone szebb kívül. Jelen estben a Samsungnak a külsőt tekinve sincsenek gondjai, itt már együtt van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest