- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
szemesi69, EnteR köszönöm a választ nektek! Gondolhattam volna, hogy az app a hibás!🙄
-
Greg-77
aktív tag
Van ötlete valakinek, hogy miért kapok meg minden fb és Insta értesítést 2x? Hiba nézem meg és törlöm ki pár perc múlva ismét jelez és megkapom. Mikor megnézem akkor latszik, hogy már túl vagyok rajta és már láttam. Elég bosszantó hiba!
-
Greg-77
aktív tag
Sajnos be kellett adni a telefonom a Váci úti Samsung szervizbe, az USB-C csatlakozó tönkrement rajta. Jeleztem a szervizben, hogy kicsit jobban merül mint újonnan és a szürke háttereknél világosabb csíkok láthatóak a kijelzőn. Azt mondták megnézik a hibákat, de valószínűleg csak tisztítás lesz és hamar meg van, de lehet egy hét is! Mondom remek prémium szerviz! A második hét elteltével eléggé értetlenül álltam a dologhoz így bementem érdeklődni. Azt mondták egy alkatrészre várni kell, megrendelték. Délután már jött az sms kész a telefon. Kicserélték az alját az USB-vel együtt a komplett kijelzőt és az aksit! Így azért már könnyebb volt ezt a két hetet elfeledni. Teljesen meg vagyok elégedve a szervizzel, a készülékem éppen olyan hibátlan külsővel kaptam vissza mint ahogyan leadtam. Addig egy S6-edge volt nálam és álmomban sem gondoltam, hogy ez az S8 ennyivel jobb telefon! Meglepett ez a nagy különbség. Az S8 előtt nekem is S6- volt, de majd fél évig nem is volt okostelefonom, nem tudtam közvetlenül összehasonlítani. Amúgy hogyan éri meg ez Samsungnak? Ez a pár alkatrész csere szerintem a telefon jelenlegi értékénél többe került!
-
Greg-77
aktív tag
Sziasztok az usb csatlakozás a telefonon meghalt, lötyög és nem tölt valamint adatokat sem tudok kinyerni így. Az lenne a kérdésem, ha viszem a samsung szervízbe minden cuccát vigyem be dobozostól vagy csak a készüléket kell?
-
Greg-77
aktív tag
Üdv! Valakinek esetleg tapasztalat ezzel az üveggel? Mert ha jó akár még meg is érhet ennyit! De ha ez is csak a széleken tapadós akkor felejtős!
-
Greg-77
aktív tag
Én is beléptem a klubba egy S8+ -al! Némi kitérővel egy S6-ost váltott! Eddig nagyon meggyőző! Vettem rá üvegfóliát, hát nagyon vacak és ronda ez az oldalt ragadós!
Nillkin-t érdemesebb lenne? Ez is majdnem annyi volt és védi is, csak nem túl szép!
-
Greg-77
aktív tag
Még, hogy nem strapabíró a Samsung telefon Igaz, hogy ez egy S5!
-
Greg-77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest