- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mchawer
tag
válasz
misi111 #5811 üzenetére
Valószínűleg a frankó garanciás eladók nem tűnnek el sorban, ahogy írtad... Viszonylag jó árban, akár részletre is tudsz szolgáltatónál/Samsungnál venni telót, de akár kp-re is... Ha pedig erre nincs lehetőséged, nem értem, miért kockáztatsz 10-20-30 ezer forintért ilyen összegnél... Én még GSM üzletben sem bízok, annyi a kamu/klón telefon... Megtévesztésig. Nekem fontosabb a biztonság, hiteles forrásból szeretek venni. Megéri a "többletköltséget". Mert sokszor drágább az olcsóbb...
Nem bántásból, vagy kötekedésből írtam, csak jótanácsként
-
-
válasz
misi111 #5724 üzenetére
Tavaly 2x volt párhuzamosan az aktuális iphone és galaxy s.
Mind a 2x az iphone ment a háztól.
Párhuzamosan használva nagyon nagy a különbség a kijelzők között,kamerákat összehasonlítva is a galaxy köröket vert az szifonra (legalábbis a 6S-re,i7-re ez már nem teljesen igaz),akku is jobban bírta,meg valahogy a forma is szebb (főleg most),meg van pár olyan finomság amiben az elmúlt 1-2 év csúcs droidjai (márkától függetlenül) jobbak mint a szifon,az oprendszereket nem hasonlítanám össze,annak semmi értelme,a maga nemében mind a kettő jó.
Önmagában a szifon szép és jó,de a galaxy mellett használva elvérzik sok szempontból.Legalábbis eddig nálam mindig így volt. -
-
-
válasz
misi111 #4864 üzenetére
Eddig nem bántam meg,remélem nem is fogom.
Pár dolog még hiányzik kicsit a szifonból,ilyen pl a sztereó hangszóró,az előlapi ujjlenyomatolvasó,pár szifonos gesztus (még mindig bepróbálkozom néha a jobbra legyintéses visszalépéssel és status bar böködéssel böngészőben),de ezeket leszámítva nagyon bejön az S8,mert csomó más dologban viszont nagyon ott van.
Szerintem nagyon jó teló és gyönyörű,iphone-ra nem váltanék vissza,max majd az újra ha valóban nagyot fog ütni. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
misi111 #4806 üzenetére
Hát a sok évnyi talán túlzás lenne nálam, pár hónapig volt iPhone 5-öm, utána jó egy évig iPhone 6-om, majd még 7 hónapig iPhone 7-em, köztük és előttük jópár androidos készülékkel, főleg az aktuális Galaxy csúcsokkal. Én meg voltam elégedve az ájfonokkal, csak nagyon hamar rájuk untam. Az android rendszer sokkal szabadabb, érdekesebb, a Samsung S szériája pedig mindig az aktuális technológia csúcsot képviseli, szóval én most sem bántam meg a váltást.
A legutolsóval, a hetessel összevetve: az iPhone-é a stabilabb rendszer, a jobb backup szolgáltatás, jobb támogatottság. A Samsungnál a kamera, a kijelző, az akku, a kiegészítők (DeX, VR, stb.), a QI töltés, a jack-csati és maga a szabadabb android lehetőségei vonzanak.
-
törölt tag
válasz
misi111 #4806 üzenetére
Kamera jobb az s8-ban, minden más inkább IPhone. A kijelző minősége viszont sokkal jobb az s8-ban. Ami furcsa lesz előre a számtalan beállítási lehetőség. Hasonlít a windows sokféle opcióira. Pl. az értesítéseket a beállítások alatt azonnal tudom alkalmazásonként állítani. Hátrány, hogy bizonyos alkalmazások jobb minőségban vannak megírva ios, szebb felület stb. pl. időkép vagy cnn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest